Dodaj do ulubionych

wsłannik diabła

IP: *.funetia.pl 27.05.11, 16:06
Były u mnie w sklepie ( P.Góra ) dwie wiedzmy powiedziały że są od klechy z Białego Kamienia chciały jakieś gratisy obojętnie co byle coś dostać na siłę chciały coś wyrwać - nie dałam wszystko rozumiem dom dziecka , dom starców itp ale klecha ? to już do tego doszło że klecha wysyła wiedzmy na żebry ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicha z B.Kamienia Re: wsłannik diabła IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 27.05.11, 18:43
      Oj, Ela, są głupie kobiety, ale ty jesteś w TOP10.
      • Gość: Ela Re: wsłannik diabła IP: *.funetia.pl 27.05.11, 19:13
        Bo nie dałam kasy ? wolę dać rumunom czy lumpom pod kauflandem klecha jak nie umie grać w pokera to niech zagra w bierki , Ty pewnie jesteś jedną z tych wysłanych po fanty jak się nie wstydzisz żebrać ?
        • Gość: Kicha z B.Kamienia Re: wsłannik diabła IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 27.05.11, 19:38
          Jesteś lepsza niż sądziłem.......Przyjdę jutro, gdzie masz stragan ?
          • Gość: guitarman Re: wsłannik Anioła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.11, 19:49
            oj Ela straciłaś przyjaciela ,może się w końcu nauczysz.....
        • 57jurand Re: wsłannik diabła 27.05.11, 22:35
          Ela . Jestes mocna szacuneczek tak trzymaj i nie popuszczaj jak zwykl mawiac Drzi Pi Tu . Trzeba siac , siac moze narod zrozumie ze kolaboruje z okupantem.
    • Gość: wierzący Re: wsłannik diabła IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 20:22
      brawo Ela,popieram w całej rozciągłąści.A co do kleru,to paru niby księży widywanych jest od czasu do czasu w Stylowej przy autoamatach ale o tym ciiiiii,bo się wyda
      • Gość: Kicha z B.Kamienia Re: wsłannik diabła IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 27.05.11, 20:33
        Wszystko jest dla ludzi.
        Wiemy co chcecie wyrazić, znamy ,znamy......
        Powodzenia w żmudnej i cięzkiej pracy nad poszukiwaniem owieczek do swojej parafii.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka