Dodaj do ulubionych

Zdjecia z pleneru

30.10.06, 00:12
Kilka zdjec z pleneru, przyszle panny mlode z wroclawia jakbyscie potrzebowaly jakis informacji to chetnie udziele. z fotogarfa studio cynamon jestem bardzo zadowolona.
img53.imageshack.us/img53/351/plener1mc0.jpg
img105.imageshack.us/img105/206/plener2vl0.jpg
img68.imageshack.us/img68/1540/plener5of2.jpg
img235.imageshack.us/img235/6342/plener6pk8.jpg
img235.imageshack.us/img235/743/plener7mn7.jpg
img62.imageshack.us/img62/8196/plner3ah7.jpg
Obserwuj wątek
    • zocha791 Re: Zdjecia z pleneru 30.10.06, 09:06
      zdjęcia jak zdjęcia nic powalajacego przynajmniej dla mnie.
      Jeszcze raz wszystkiego najlepszego smile
      • filakia1 Re: cynamon 30.10.06, 10:33
        nam też zdjęcia robił cynamon, a konkretnie Maciek. też jesteśmy bardzo
        zadowoleni.
        pozdrawiam i gratulacje smile
        • pucca3 zdjęcia 30.10.06, 11:09
          wszytskiego najlepszego i gratulacje.
          ale co do zdjęć to dla mnie totalna tragedia, nic ciekaego to mało
          powiedziane.Mam nadzieje , ze chociaż nie zapłacilićie duzo za to!
          • videobeta Re: zdjęcia 12.11.06, 15:03
            Zdjęcia oddają radość, emocje, szczęście dwóch zakochanych ludzi...jednak ze
            strony technicznej nie powinno się tak " ciąć " - przykład cięcia wiązanki,
            głowy, czy na mostku mało widoczna część twarzy pana Młodego. Najlepsze w/g
            mnie zdjęcie z odbiciem w wodzie.
            Pozdrawiam:
            Marcus
            videobeta.com/
            • homol Re: zdjęcia 22.11.06, 18:16
              fakt. są sponteniczne i naturalne. to najmocniejsza strona zdjęć. bo jakość
              podejrzewam że leci na kompresji ....

do videobeaty: rzekomo kardynalnym błędem w kadrowaniu jest kadrowanie
              centralne... więc daruj sobie komentarze na temat "cięć".

• gardenia_nowak Re: Zdjecia z pleneru 30.10.06, 11:39
      a mnie się podobają, bo widać, że się z mężem bardzo kochacie. Pozdrawiam smile
      • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 12.11.06, 14:13
        Dostalam dzis koncowe zdjecia z pleneru, podobaja mi sie bardzo.
        img213.imageshack.us/img213/9849/mailm035et8.jpg
        img213.imageshack.us/img213/4465/mailm013mp1.jpg
        img137.imageshack.us/img137/8229/mailm139ky4.jpg
        img301.imageshack.us/img301/6342/mailm016kd2.jpg
        img145.imageshack.us/img145/9055/mailm122gn2.jpg
        img167.imageshack.us/img167/7325/mailm055fd6.jpg
        img147.imageshack.us/img147/2843/mailm041nj9.jpg
        img133.imageshack.us/img133/9693/mailm053rt1.jpg
    • lena_maj Re: Zdjecia z pleneru 30.10.06, 11:43
      Bardzo ładnie wyglądaliście. Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej
      drodze życia.
      A co do zdjęć... żadna rewelacja, a szkoda bo śliczna z was para i widać, że
      się kochacie.
    • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 30.10.06, 14:27
      Dostalam na razie tylko te kilka zdjec, zobaczymy jaka bedzie reszta. Bardzo
      zadowolona jestem za zdjec z reportazu. Co do oceny zdjec a pewno jestem
      zupelnie nieobiektywna, mnie one wzruszaja wiadomo z osobistych powodow.
    • kalinazkalinowa Re: Zdjecia z pleneru 30.10.06, 17:44
      śliczna z Was para a mąż ciasteczko wink
      wszystkiego NAJ !
      • ardnaa Re: Zdjecia z pleneru 12.11.06, 14:22
        zdjęcia totalna bezdzdziejasad a praa z was ok
    • beksa.lala Bardzo ładne 12.11.06, 21:43
      Bardzo ładne zdjęcia smile Pokazują Was, to miłość jest glównym tematem, a nie
      bzdurne historie, ktore inne zdjęcia jakoby opowiadają. Typu pan młody stoi w
      oddali i patrzy na pannę znajdującą się (samotnie!) na pierwszym planie,
      panstwo młodzi wchodzą do wody, wsiadają do pociągu ze starą walizką, opierają
      się o słomę... Bardzo takich nie lubię. Widać na Waszych twarzach szczęście i
      radość. Powodzenia!
    • pati_m Re: Zdjecia z pleneru 22.11.06, 18:22
      Pięknie wyglądaliście!!! Ty jesteś taką kruszynką czy mąż bardzo wysoki?
      Pozdrawiam i życzę samych pięknych chwil!
      • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 22.11.06, 19:51
        Ja mam 160cm wzrostu a maz 195cm, spora roznica
        • pati_m Re: Zdjecia z pleneru 22.11.06, 20:30
          Oj, jak zazdroszczę - ja mam 170 i zawsze chciałam być "kruszynką" wink Mąż ma
          176, więc raczej nie mam na to widoków wink)) Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze
          wszystkiego dobrego! smile
          • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 22.11.06, 23:58
            To raczej ja Tobie moge zazdroscic 170cm, dzieki za zyczenia , pozdrawiam cieplo.
    • kroplla Re: Zdjecia z pleneru 22.11.06, 18:38
      ach! tylko jakby czasem pokazać trochę więcej "dołu" .. (z.105, 235??, 145,147
      odrobina, 133 -Pan Młody). A może to wrażenie wywołane jest przez różnicę wzrostu..
      taaa... na fotografowaniu nie znam się - tak piszę tylko, bo wzrok sam schodził
      mi w dół, gdzie niestety już zdjęcia nie było..tongue_out

p.s. ale ogólnie foty bardzo okowink jest ładna pamiątka, a to najważniejszesmile
    • kasia-k Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 12:28
      gratulacje
      wygladacie na tych zdjęciach bardzo radośnie i naturalnie

co do fotografa to moim zdaniem laika dziwny styl ma ten fotograf
      taki właśnie bardzo naturalny nawet za bardzo
      no i to kadrowanie
      img145.imageshack.us/img145/9055/mailm122gn2.jpg
      w tym zdjęciu ucieło ciebie strasznie
      • kasia-k Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 12:28
        oczywiście NA TYM zdjęciu ...
    • lubna Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 14:07
      Mi się bardzo podoba, kolorowo, radośnie i z miłością.
      I wiesz co, znam Cię dobrze "z widzenia", tak coś mi się wydaje smile
      • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 14:59
        A jestes z Wroclawia?
        • lubna Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 15:19
          Nie, ale wydaje mi się, że widziałam Cię
          na szkoleniu w Bukowinie przed ponad miesiącem smile
          Ot tak przelotnie, przy tańcowaniu, możliwe?
          • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 21:58
            Bardzo mozliwe, na szkolenie jechalam dzien po moim slubie, to pana mlodego na
            pewno znasz
            • lubna Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 22:24
              Tak smile
            • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 27.11.06, 22:55
              To moze spotkamy sie na nastepnych warsztatach, w ostatnich nie bralam udzialu,
              bylam za bardzo zmeczona ( od momentu ustalenia daty i miejsca tylko poltora
              m-ca)i wybralam gory, ale w nastepnych bede brala udzial. pozdrawiam Cie cieplo
              i powodzenia w przedslubnych przygotowaniach
              • lubna Re: Zdjecia z pleneru 28.11.06, 12:48
                Prawdopodobnie się spotkamy, choć ja w czerwcu będę miała obronę
                (jeśli w ogóle do tego czasu zacznę tą moją nieszczęsną pracę pisać smile
                i nie wiem, czy nie zbiegnie się to z terminem szkolenia. A poza tym
                spłuczemy się na ślub, bo mimo małej liczby gości koszta są duże, oj, za duże..

Mimo wszystko jest nadzieja, że w czerwcu się uda. Ma być tym razem nad morzem smile
              • wesola.monia Re: Zdjecia z pleneru 28.11.06, 15:57
                wspaniale zdjecia! Napisz jak wygladala ceremonia, wesele? Sama niebawem
                wychodze za swojego myszola smile Jestem z Wroclawia, wiec licze na jakies fajne
                informacje wink

Buziaki! sliczna z Was parka!
                • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 28.11.06, 22:10
                  Hej
                  Slub byl w parafii narzeczonego na wittiga, maly, stary, bardzo piekny
                  kosciolek. Przemily ksiadz proboszcz, kosciol przystrajala siostra zakonna, my
                  tylko poprosilismy, zeby to byly sloneczniki, z ktorych tez mialam bukiet. Cale
                  nasze przygotowania trwaly tylko 6 tygodni. Suknie szylam w salonie bella na
                  ulicy sokolniczej, jest ladnie uszyta, ale salonu nie polecam (pisalam o tym w
                  innym watku). Obraczki zrobilismy ze starej, ktora byla w mojej rodzinie u
                  jubilera na placu grunwaldzkim. Do samej ceremonii przygotowywalam sie w
                  mieszkaniu narzeczonego, mieszkam z nim dopiero od miesiaca. Narzeczony wyszedl
                  na relaksujacy spacer, denerwowal sie o wiele bardziej ode mnie, choc zazwyczaj
                  jest na odwrot. Od rana byli u mnie w domu rodzice, siostra, ktora byla moim
                  swiadkiem. Po blogoslawienstwie udalismy sie do kosciola, mieszkamy 5 minut od
                  kosciola, droga nie byla wiec daleka.
                  Bardzo przezylismy skladanie przysiegi malzenskiej.To byl nie tylko piekny , ale
                  nardzo wazny moment w moim zyciu. Bylam zdziwiona, ze moj maz takze bardzo to
                  przezyl, trudno go nazwac osoba religijnawink. Kazanie bylo bardzo madre, o tym
                  co najwazniejsze.
                  A potem zyczenia i pojechalismy na wesele, ktore odbywalo sie w piwnicy
                  swidnickiej. Pierwszy taniec tanczylismy do mariposa traicionera, nie zdazylismy
                  przed weselem ani razu go sprobowac zatanczyc, ale oboje lubimy tanczyc wiec
                  jakos poszlo. Nie robilam oczepin, gdyz wszystkie panny (4 osoby) zapowiedzialy
                  ze tego nie znosza i beda uciekac. Za to kolega meza, ktory jest instruktorem
                  salsy zrobily wspaniala nauka tego tanca i goscie swietnie sie bawili przy
                  latynoskiej muzyce.
                  A nastepnego dnia po slubie pojechalismy na szkolenie do bukowiny z
                  psychoonkologii , czyli pomocy psychologicznej dla pacjentow z choroba
                  nowotworowa i ich rodzin (www.simonton.pl)(oboje sie tym zajmujemy, jestesmy
                  lekarzami).
                  To byl naprwade piekny i wazny dzien.Caly czas go wspominamy, choc w trakcie
                  organizacji mielismy ochote gdzies uciec. jesli masz jakies konkretne pytania
                  chetnie Ci odpowiem
                  wesola.monia napisała:

> wspaniale zdjecia! Napisz jak wygladala ceremonia, wesele? Sama niebawem
                  > wychodze za swojego myszola smile Jestem z Wroclawia, wiec licze na jakies fajne
                  > informacje wink
                  >
                  > Buziaki! sliczna z Was parka!
                  • wesola.monia Re: Zdjecia z pleneru 29.11.06, 13:36
                    dzieki za odpowiedz!

Z tego co piszesz wynika, ze sama impreza weselna byla skromna (tzn - nie bylo
                    to wesele na 1000 osob). Ja sie najbardziej boje ,,konfrontacji" rodzin ;/ Jak
                    to u Ciebie wygladalo??
                    • eve26 Re: Zdjecia z pleneru 29.11.06, 14:01
                      wesele bylo na 64 osoby, na poczatku chcielismy zupelnie male przyjecie, ale jak
                      zaczelismy robic liste gosci to okazalo sie ze to sa osoby ktore chcemy zeby
                      byly, mimo ze zapraszalismy na 3 tygodnie przed slubem, nie dalismy rady
                      wczesniej to odmowily nam tylko 2osoby.Rodziny nie znaly sie zupelnie, nawet
                      najblizsza rodzina, ale wszystko wyszlo ok, nie masz sie czego obawiac, wszystko
                      pojdzie swoim natauralnym rytmem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka