Dodaj do ulubionych

czy Wy tez tesknicie teraz?

07.11.06, 19:43
moj N wyjechal i zobacze go dopiero w piatek i tak strasznie mi sie do niego
teskni sad
Obserwuj wątek
    • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:43
      Ja sie ze swoim widze gora 3 razy w tygodniu, mieszkamy od siebie 60 km, co ja
      mam bidna powiedzieccrying
      • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:45
        my mamy do siebie 110 km i nie widzimy sie po 5 dni sad
    • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:46
      No to ja z Was mam najgorzej bo mamy 200 km i nie widziałam go już dwa tygodnie
      bo w weekend nie mógł przyjechać sad((((((((
      • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:47
        ojej sad my tez tak mielismy jak jeszcze studiowal i mial zjazdy Ja chce juz
        lipiec!!
        • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:48
          Wiem co czujesz...Ja juz nie moge sie doczekac tego cholernego sierpnia;P
        • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:50
          I założę się że pierwszą jego sobotę tak jak jawink
          • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:51
            niestety 11 czyli druga;P
            • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:53
              no to ty drugą - tak pokolei będziewink A my z lobo pierwszą
              • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:53
                tak!! w pierwsza lipcowa!! smile
                • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:55
                  a ja w druga sierpniowacrying
              • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:54
                No to Wy bedziecie o tydzien szybsze;P
      • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:47
        przechlapane mamycrying crying crying myslalam, ze to tylko ja nie mieszkam ze swoim...
        • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:50
          Nie tylko Ty i nie tylko my - to dokońca nie jest prawda że WSZYSCY tak robią wink
          • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:52
            jak robia;P?
            • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:54
              Chodziło mi o mieszkanie - nie wszyscy mieszkają razem przed ślubem
              • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:55
                no niestety;P
                • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:55
                  a ja bede jeszcze szybciejtongue_out
                  • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:56
                    ozesz TY;P
                    • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:00
                      Jeszcze mam tylko 7 miesiecy i godzinetongue_out
                      • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:02
                        Dobra, dobra Ty juz sie nie chwal, bo zaczne lapac dola;P
                      • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:02
                        no to nie chcę Cię martwić ale masz błędny suwaczek. Bo ja mam 7 i mam 8
                        miesięcy więc powinnaś mieć 7 miesięcy i dwa dni i godzinę
                        • ozi29 Re:;)))))) 07.11.06, 20:03

• lobo25 Re:;)))))) 07.11.06, 20:04
                            dlugo juz musicie znosic taka sytuacje? tzn odleglosc?
                            • tykolec Re:;)))))) 07.11.06, 20:07
                              U nas to juz 3cia rozlaka w tym roku...marzec-maj,pozniej maj-wrzesien! a teraz
                              wrzesien-grudzien...Mam juz doscsad
                            • joasia84 Re:;)))))) 07.11.06, 20:07
                              Lobo jeśli to pytanie było do wszystkich to ja odpowiem że w poniedziałek będą
                              dwa latka jak jesteśmy razem i tak jest od początku
                              • lobo25 Re:;)))))) 07.11.06, 20:09
                                my juz 5 zime tak sad, na szczescie ostatnia jako narzeczenstwo
                                • ozi29 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:11
                                  dziewczyny a moge spytac dlaczego nie mieszkacie razem?!?tzn nie ze soba a z
                                  narzeczonymi;P
                                  • lobo25 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:11
                                    poprostu nie chce, chce zaczekac do slubu, tak wiem teraz zostane zagadana
                                    przez wszystkie zwolenniczki "docierania sie"
                                    • tykolec Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:13
                                      Wcale nie...mi tez sie marzylo"czekanie do slubu" ale to nie bylo
                                      realne...mialam sie przeprowadzic do jego miasta i mieszkac odzielnie?Nie
                                      realnetongue_out
                                    • ozi29 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:14
                                      no na pewno nie przeze mnie, moge podac Ci dłon;P
                                      • tykolec Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:15
                                        smile
                                      • lobo25 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:16
                                        a Wy ozi dlaczego?
                                        • ozi29 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:19
                                          Heh u nas to jest tak;P Przede wszystkim dlatego, ze ja mieszkam w domu swoich
                                          rodzicow a on w swoich;P A tak powaznie to dlatego, iz tak postanowilismy mamy
                                          po prostu taki kaprysik;P Jak narazie jestesmy twardzi;P A poza tym to on
                                          pracuje u siebie czyli 60 km odemnie a ja u siebie i tak chyba jest najprosciej!
                                          • lobo25 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:21
                                            to tak jak u nas, oboje mieszkamy jeszcze u rodzicow, w sumie moglibysmy juz bo
                                            mamy gdzie ale skoro wytrzymalismy tyle to wytrzymamy i do lipca
                                            • ozi29 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:22
                                              Dokładnie;P U nas jest jeszcze to, ze odrazu po slubie ruszamy z budowa domku,
                                              takze marnowanie forsy na wynajem nie wchodzi w gre!
                                              • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:24
                                                nie sadzicie, ze mamy na co czekac...;P? wszystkie, tzn te co nie mieszkaja ze
                                                swoimi chopakami;p
                                                • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:31
                                                  Jasne, że mamy. A poza tym mąż poczuje, że ma żonę a żona że ma męża
                                                • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:31
                                                  akurat na tym forum czasem mam wrazenie ze mieszkanie osobno to zbrodnia smile
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:33
                                                    buhahahaha ja tez! Ale ja mam inne zdanie na ten temat i juz;P
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:33
                                                    heh ja tez.. ale sa osoby ktore chca na sile cos udowadniac
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:35
                                                    Dokładnie, powiesz, ze nie mieszkasz z facetem przed slubem, a ty nagle odzew,
                                                    ze jak to potem bedziesz zalowac, uciekniesz itd- bzdura, bzdura i jeszcze raz
                                                    bzdura!
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:36
                                                    tak i na pewno zasile forum nieszczesliwych mezatek, bo jak to mozna byc dobrym
                                                    malzenstwem jesli najpierw sie nie przekonasz czy Twoj przyszly sprzata
                                                    skarpety czy nie.. uncertain
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:38
                                                    To smieszne wiem...ale powiem Wam szczerze ze przez pierwszy miesiac jak moj
                                                    kochany zostawial skarpety pod stolem to...,pozniej sama zaczelam tak robic to
                                                    sie zastanowil nas soba(w koncu) i przestaltongue_out Niezly patent nie?
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:39
                                                    hahahaha dobre smile
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:40
                                                    Wiemtongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:36
                                                    Ostatnio w pracy kolezanka powiedziała,ze nie wiem co to znaczy mieszkac z
                                                    facetem , zbierac jego ubrania, skarpetki, znosic jego fohy... no sorry ale
                                                    chyba wiem co to jest małzenstwo i z kim sie zenie i nie potrzebuje zadnego
                                                    docierania bo docieraja to sie....:p
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:38
                                                    dziewczyny ile macie lat?
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:39
                                                    24 skoncone w kwietniu 25;P
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:40
                                                    22 skonczone we wrześniu
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:42
                                                    To ja tu mlodka jestem...Za 4 miesiace 21...
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:39
                                                    To ciekawe czemu takie "dotarte" pary się rozwodzą - Czasami będąc ze sobą z 8
                                                    lat
                                                    A za to że krótko jesteście /ozi/ i bierzecie ślub negatywny komentarz wam się
                                                    nie dostał??
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:41
                                                    Ja uwarzam ze 2-2.5 roku bycia razem to w sam raz by wziac slub...Ani nie za
                                                    szybko ani nie za pozno...
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:42
                                                    To mnie się od koleżanki "dostało" dwa razy raz za młody wiek a dwa za krótki
                                                    staż
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:43
                                                    krotki staz czyli??
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:44
                                                    W moim wypadku w dniu ślubu 2 lata 8 miesięcy a w momencie decyzji o ślubie 14
                                                    miesięcy
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:45
                                                    Ja w momencie podjecia decyzji o slubie...17 miesiecy...a w dniu slubu...2.5
                                                    rokusmile
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:47
                                                    ja w momencie podjecia decyzji o slubie 8 miesiecy razem ;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:49
                                                    no to ladniesmile
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:51
                                                    Z ty, ze po 3 miesiacach juz wspominał, ze chce sie zemna ozenic;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:52
                                                    ooo....to pozazdroscic!Wariacko zakochany mezczyznasmileGratulujesmile
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:54
                                                    czasami siezastanawiam czym ja sobie na to zasluzyłam, moze to zabrzmi malo
                                                    skromnie ale on by zamnie zycie oddał bez zastanowienia...
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:55
                                                    jakie to urocze smile
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:56
                                                    ach...to masz skarb!
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:57
                                                    ktorego wiem, ze w zyciu nie zmarnuje...
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:58
                                                    i tak trzymaj...trzeba doceniac to co masz a masz wiele...
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:59
                                                    wiem!i zycze kazdej aby miala to co ja choc w polowie...
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:02
                                                    ja rowniez...takiego faceta jakiego ja mam szukac teraz ze swieczka-jedyny
                                                    minus,...gotowac nie umietongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:03
                                                    moj tez nie ale ja za to potrafie i to całkiem dobrze;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:05
                                                    tak jak jasmile
                                                    Moj robi za to najlepsza kawe i herbate na swiecietongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:05
                                                    hehe tak samo;P
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:04
                                                    drugiego takiego nie ma smile) jak mój oczywiście P:
                                                  • mysza_84 Re:ale................ 15.11.06, 23:58
                                                    Tak przyglądam sie tej całej rozmowie..i w końcu stwierdziłam, że jestem chyba kosmitkąsmile Mój ślub 14 lipca...za 2 min minie rok jak sie znamy a decyzja podjęta chyba miesiąc temusmile Nie wspomne o tym, że pierwsze oświadczyny w 2 miesiacu znajomości smile Pozdrawiam
                                                  • lobo25 Re:ale................ 16.11.06, 00:55
                                                    no coż.. różnie się ludziom życie układa..
                                                    ja jestem w związku piąty rok, a ślub dopiero teraz ponieważ dopiero teraz mamy
                                                    taką możliwość, podejrzewam, że gdybyśmy spotkali sie nieco później i ja
                                                    bylabym starsza to nie czekalibyśmy tyle
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:42
                                                    ja mam 21, w momencie slubu bede miala 22 zebyscie widzialy jak mi sie za to na
                                                    forum dostalo.. powinnam miec przynajmniej 28 i 5 lat stazu=mieszkania razem
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:43
                                                    nie przejmuj sie głupotami!
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:42
                                                    oj dostał dostał;P Ja powiem tak moja kuzynka była z gosciem 8 lat, mieszkali
                                                    ze soba 6 lat , on wiecznie musial sie dorobic az wkoncu ozenil sie z panienka
                                                    po pol roku znajomosci;P Cos sie kiepsko dotarli chyba z kuzynka;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:42
                                                    Co za duzo/dlugo to nie zdrowo...tongue_out
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:46
                                                    No tak ale z drugiej strony podziwiam koleżankę która w dniu ślubu będzie miała
                                                    staż 14 miesięcy
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:47
                                                    moją koleżankęsmile))
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:47
                                                    Ja nie...ja chcialam slub wczesniej...tylko on musial dojrzec...(tak powiedzial)
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:43
                                                    tak, widocznie byla slaba w docieraniu; jestem zdania ze facet sie przyzwyczaja
                                                    ze ma wszystko bez slubu wiec chyba potem ciezko go przekonac
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:44
                                                    dokladnietongue_out
                                                    Dlatego moj ma szkole ze mna...i taka mnie chcetongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:46
                                                    Wiesz co mozna na ten temat powiesci pisac! Moim zdaniem to sie czuje i juz! Ja
                                                    nie powiem zawsze byłam przebojowa kobitka z mnostwem adoratorow;P ale jak
                                                    poznałam tego jedynego to jak by mnie ktos nie wiem tirem potracił;P Ja odrazu
                                                    wiedzialam ze to ten i koniec i on wiedzial ze to ta;p I na co tu czekac....?
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:48
                                                    Dokladnie!
                                                    Ja wiedzialam ze to ten odrazu...ale on musial dojrzec do tak powaznej decyzji-
                                                    mimo iz to ja jestem duuzooo mlodsza...
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:49
                                                    duzo?
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:49
                                                    zalezy dla kogo...13 to duzo??
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:50
                                                    u mnie jest 8
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:52
                                                    U mnie ten sam rocznik;P
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:51
                                                    No dużo bo ja "tylko" 4 i 4 miesiące
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:52
                                                    ja wogole nie czuje roznicy...bardzo dobrze sie dogadujemy...
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:53
                                                    i to jest najwazniejsze...
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:54
                                                    szkoda ze tesciowa tego nie widzitongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:55
                                                    e tamtesciowa sie nie martw;P moja to mnie zawsze mierzy od paznokci u rak do
                                                    paznokci u nog w lecie;p tak to juz z nimi jest, niestety;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:57
                                                    moja jest the best,potrafi przy moim n. mowic zebym sie zastanowilatongue_outJemu
                                                    cisnienie dopiero skaczetongue_out
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:59
                                                    Dzieki Bogu to nie z nimi sie zenimy;P sorki nie za nie wychodzimy zamaz;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:00
                                                    matko...jak dobrze ze mieszkamy w innym miesciesmile
                                                    Tesciowke bede widziala raz na 2-4 tygodniesmile
                                                    Hurrraaa...
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:00
                                                    moja ostatnio na spotkanku przed ślubnym rzekła
                                                    "Ja to się czasem zastanawiam czy to się przypadkiem nie rozleci"
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:04
                                                    ooo...to tez masz niezlatongue_out
                                                    Tylko ze moja tak powtarza ze ja sie "rozmysle" od samego poczatku naszego
                                                    zwiazkutongue_out
                                                    Czasem mam ochote jej wpie...serio!
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:05
                                                    ale podobno wszem i wobec głosi jaką to ma świetną przysłą synową
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:06
                                                    moja tez i ładna do tego buhaha
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:07
                                                    ale po ślubie ewakuuję się 200km od niej Jak myślicie wystarczy?? P:
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:09
                                                    raczej tak;p ja od swojej bede 60 i mam nadzieje, ze tak dopoki nie bedzie
                                                    dziecka to raz na miesiac wizyta starczy;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:10
                                                    mysle ze wystarczy...my mamy tylko 90 kmsmileI wystarczasmile
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:09
                                                    nie wiem co tam moja gada...szczerze to wolalabym by nic nie gadala bo
                                                    strasznnnnaaaaa plotkara jest!!!
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:49
                                                    NO to u mnie było na odwrót On wiedział że to ta a ja potrzebowałam czasu
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:51
                                                    Tz on wiedzial szybciej ze to ta,ale potrzebowal czasu czeby ulozyc sobie to w
                                                    glowie...nagle z kawalera...33letniego ma myc mezemsmile
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:52
                                                    moj w dniu slubu bedzie mial 30
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:53
                                                    moj 34 i 13 dni...kurna kolejna 13 do kolekcjitongue_out
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:53
                                                    Rozumiem - a poza tym ja poprostu chciałam jeszcze kilka rzeczy zrobić za nim
                                                    wezmę ślub m.in. być po licencjacie i wiem że dobrze zrobiłam bo w tym roku
                                                    dostałabym zawału jakbym miała wszystko pogodzić, a wprzyszłym "tylko" egzaminy
                                                    No i kasa na wesele, które chcemy mieć
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:54
                                                    no ja tez zaraz po licencjacie
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 20:56
                                                    e to ja to stara jestem ja juz po mgerze;P;P;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:59
                                                    a mialabym rok do licencjatasad
                                                    Nie doluje sie jednak bo wiem ze skoncze...no ale zal troche bo bylabym juz
                                                    przy koncusad
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:00
                                                    dasz rade, młodziutka dziewuszka jestes;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:05
                                                    wiem wiemtongue_out
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:06
                                                    dziwne no nie ?? smile)))))
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:07
                                                    co;P?
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:08
                                                    wlasnie co jest dziwne bo cos nie jarze?
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:08
                                                    Że każda ma najwspanialszego skoro naj to powinien tylko jeden istnieć -tongue_outP
                                                  • ozi29 Re:ale................ 07.11.06, 21:09
                                                    A moze to blizniacy;p tzn czworaczki;P
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 21:11
                                                    moj ma 2 braci...z nich jest najstarszy to
                                                    raz,najprzystojniejszy,najkulturalniejszy,nie pije,nie pali...normalnie idealsmile
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 21:12
                                                    moj ma 2 braci...z nich jest najstarszy to
                                                    raz,najprzystojniejszy,najkulturalniejszy,nie pije,nie pali...normalnie idealsmile
                                                    He he
                                                    mój też ma dwóch tylko że jest drugi a co do tych naj to on też
                                                  • ozi29 Re:Dobranoc laski;P 07.11.06, 21:12
                                                    Bardzo miło mi sie dziewczyny sie z Wami rozmawiało ale wybaczcie o 5 wstaje na
                                                    autobusa;P do pracycrying
                                                    Dobranoc!
                                                    Pozdrawiam serdecznie!
                                                  • joasia84 Re:Dobranoc laski;P 07.11.06, 21:13
                                                    WYbaczamy - okazja do plotek jeszcze będzie MNie również było miłosmile)
                                                  • tykolec Re:Dobranoc laski;P 07.11.06, 21:15
                                                    smile
                                                  • tykolec Re:Dobranoc laski;P 07.11.06, 21:15
                                                    dobranoc...kolorowych senkowsmile
                                                  • tykolec Re:ale................ 07.11.06, 20:55
                                                    Ja studia zaczynam od poczatku...po slubie,przez ten wyjazd musialam przerwacsad
                                                  • lobo25 Re:ale................ 07.11.06, 20:56
                                                    szkoda, ale widac ze jestes ambitna i na pewno jeszcze nadrobisz
                                                  • joasia84 Re:ale................ 07.11.06, 20:37
                                                    Mogę powiedzieć, jeszcze raz za Tobą BZDURA !!!
                                                    A wogóle to macie rację - to forum monentami bywa mało tolerancyjne dla tych co
                                                    nie są "na czasie" i nie robią tak jak wszyscy
                                          • joasia84 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:21
                                            Oczywiście smile U mnie jest jeszcze troszkę inaczej bo On ma dom rodzinny 30 km
                                            ode mnie ale pracuje i mieszka 200km. Poza tym mam jeszcze sporo spraw przed
                                            ślubem do pozałatwiania tutaj
                                  • joasia84 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:17
                                    Ja poprostu jak lobo też chciałam poczekać - poprostu.
                                    • lobo25 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:18
                                      joasia my jedengo dnia jak widzesmile
                                      • joasia84 Re:Mam pytanko... 07.11.06, 20:19
                                        dokładnie smile) dzisiaj okrągła cyferka "do"
                              • tykolec Re:;)))))) 07.11.06, 20:09
                                PodziwiamsmileALe lepsze chyba to niz nie widzenie sie 4 miesiacesad
                                Ja juz wolalabym raz na dwa tygodniesad
                                • lobo25 Re:;)))))) 07.11.06, 20:10
                                  no my raz na tydzien tzn w weekendy ale dla mnie to i tak za dlugo
                            • ozi29 Re:;)))))) 07.11.06, 20:08
                              odkad jestesmy razem prawie 2 lata, dokładnie 1 rok i 9 m-cy;P
                              • lobo25 Re:;)))))) 07.11.06, 20:09
                                i co najlepsze moj N jezdzi do mnie co tydzien
                                • tykolec Re:;)))))) 07.11.06, 20:11
                                  My przed tymi "rozlakami" mieszkalismy juz ze soba...a razem w sumie...hmmm...3
                                  grudnia bedzie 2 latkasmile
                        • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:08
                          suwaczek nie taki wazny...
                          • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:10
                            Wiem ale to utwierdza mnie w przekonaniu, że wszystkie suwaczki z tamtej strony
                            kłamią Tylko czemu??
                            • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:12
                              Pod koniec na pewno odmierzaja juz dobrze...wiec sie nie martwsmile
                              • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:18
                                ee nie martwie się bo tutaj mam inny a właściwy na innym forum mam z wasz ślubsmile
                                • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:21
                                  I tak to nie pomoze zeby czas szybciej lecial...
                                  • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:21
                                    a szkodasmile
                                    • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:22
                                      szkoda szkoda...po slubie juz nie wyjezdzam!Hurrraaaaaaaa...chyba ze razem!
                                      • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:24
                                        daleko wyjezdzasz?
                                        • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:28
                                          Jestem w Irlandii...od marca...nikomu nie zycze takiej rozlakisad
                                          Niby nie tak daleko a jednak...
                                          • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:29
                                            Sczerze podziwiam, takie osoby jak Ty!!! Ja bym nie mogła... niedosc ze
                                            patriotka ze mnie to do tego domatorka niesamowita;P
                                            • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:31
                                              Szczerze to ja czasami takze sibie sama podziwiam...ale coz takie zycie!Po
                                              slubie zero wyjazdow...jedynie razem!
                                              Czasami mam jednak ochote spakowac walizke i stad po prostu uciec!
                                              • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:32
                                                ale z drugiej strony dzieki tym wyjazdom bedziecie mieli pewnie latwiej na start
                                                • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:35
                                                  Latwiej...hmmm...bedziemy mieli wesele jak z bajkitongue_out
                                                  Tak na prawde to kokosow tu nie zarabiam-z wlasnego wyboru...
                                              • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:32
                                                rozumie...
                                                • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:33
                                                  rozumieM;P
                                          • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:30
                                            no my tez myslelismy o jego wyjezdzie ale stwierdzilismy ze nie chcemy sie
                                            rozlaczac, mimo ze widzimy sie tylko w weekendy
                                            • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:33
                                              Ja nie mialam wyboru...albo wyjazd albo powrot do rodzicow...a bycie na
                                              utrzymaniu chlopaka,teraz juz narzeczonego nie wchodzilo w gre!Jestem bardzo
                                              dumna...moze za bardzo nawet...
                  • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:57
                    ale w drugą tongue_out
    • kami_la Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:49
      > moj N wyjechal i zobacze go dopiero w piatek i tak strasznie mi sie do niego
      > teskni sad

Ratunku!!!!!
      Ewik_67 gdzie jesteś?????
      • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:51
        o co Ci chodzi? moze Ty zacznij uskuteczniac chamstwo jesli Ci go brakuje
    • ania_1609 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:50
      Mój mąż ma taką pracę, że widuję go co drugi weekend, cały tydzień jest poza
      domem. Tęsknię bardzo za nim, ale wiem, że na razie musi tak być. Ale do
      czasu. smile
      Pozdrawiam wszystkie mające swoich mężczyzn "w rozjazdach" i daleko od siebie!
      • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 19:52
        A ja nie widzialam mojego...hmmm... 1.5 miesiaca...
        • holka6 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:13
          Ja też muszę czekać na Moje Ukochanie do połowy grudnia. Potem się trochę Nim
          nacieszę, a następnie kolejna długa rozłąka. Całe szczęście, że robotą jestem
          zasypana, więc czas szybciej leci. Bądżmy dzielne, dziewczyny!! Pozdrawiam!
          • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:14
            To tak jak ja...jade do kraju 4 grudnia a wracam tutaj 1 stycznia...pozniej
            kolejne 4 miesiace rozlakisad -no chyba ze wymiekne i wroce szybciej!
    • nefrii Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 20:59
      a buu to ja mam chyba najgorzej moj przyszly jest kierowca miedzynarodowym,
      kiedys widywalismy sie codziennie,bo przeprowadzil sie do mojej kaltki kiedys
      hihih przez przypadek smile a od maja jezdzi, nie ma go 3 i pol tygodnia, a pozniej
      wraca tylko na 4 dni sad mam nadzieje, ze uda mu sie znalezc po slubie cos
      innego, trzymajcie za nas kciuki
      • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:06
        Nie martw sie...my sie nie widzimy po 4 miesiace...ale to niedlugo sie skoczysmile
    • ozi29 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:03
      Lobo ale zesmy watek rozkreciły, bidulki samotne;P
      • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:07
        ooo... tongue_out
        • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:11
          Dołączam się do was... Narzeczony jak zwykle jeszcze nie wrócił z pracy, ale
          nie narzekam bo mam komputer tylko dla siebiesmilesmile Przyjedzie i mnie wygoniwink
          • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:12
            Ale przyjedzie...ja bede dopiero za 27 dnismile
            Ale juz myslami jestem w samolocie!-serio!
            • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:15
              Podziwiam, ale to pewnie kwestia przyzwyczajeniasmile Za to takie spotkania po
              okresie rozłąki muszą być bardzo intensywne...wink
              • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:38
                oj...sa intensywne uwierz na slowotongue_out
      • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:15
        no wlasnie a myslalam ze zamiast odzewu znowu dostane glupie komentzrze, a
        swoja droga to zaraz nas oskarza o kolko wzajemnej adoracji
        • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:16
          właśnie miałam to pisać Rezultat mamy niezły prawie 170 postów P:
          A co tam niech oskarżają
          • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:18
            zaraz sie znajda sfrustrowane.. na poczatku byla niejaka kami-la czy jakos tak
          • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:18
            Widziałam przed chwilą reklamę tej sukienki ślubnej z H&M, ma kosztować tylko
            1200 zł.. Mogliby więcej modeli zaprojektować..smile
            • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:19
              ja juz swoja mam i nie ogladam innych no moze czasem smile ale nie za czesto
              • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:20
                Ja też niby mam, ale przez rok pewnie sto razy zmienię swój typsmile
                • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:22
                  no tak tyle ze ja juz swoja kupilam ;P
                  • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:24
                    Ja teżsmile Ale zawsze można sprzedać, albo zostawić ją na poprawiny..wink
                    • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:24
                      heh moja sie nie nadaje na poprawiny bo kupilam przeokropna nie modna "beze" ;P
                    • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:25
                      To zależy od funduszy moim zdaniem
                    • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:26
                      a poza tym jestem w mojej zakochana i mam nadzieje ze tak zostanie i nie
                      sprzedam jej przed slubem na pewno!
                      • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:28
                        Ja kupiłam dosyć skromną i wąską, a teraz zastanawiam się czy nie
                        przesadziłam..smile
                        • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:30
                          jezeli tylko czyjesz sie w niej dobrze i pasuje do Twojej sylwetki to nie masz
                          sie czym przejmowac, u mnie taki kroj odpada bo mam masywne uda i spore biodra
                        • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:32
                          Oglądacie Magdę M?smile Ja mam we wtorki wieczór serialowysmile
                          • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:32
                            to biegnij , ja tez ide
                            • inkageo Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:33
                              Ja mam sypialnię multimedialną, oglądam i siedzę z komputerem na kolanachsmile
                              • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:34
                                ale masz luksusik smile ja poki co ide , bede pozniej smile
                • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:22
                  MOgą sobie projektować ale za tyle to ja widziałam u mnie ładniejsze
                  • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 21:40
                    Wrocilam...
                    Szefu robil obiadtongue_out
                    Ale mi dobrze nie??
                    • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:13
                      Bardzo dobrze smile)
                      • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:16
                        wiem...szef mi sie udalsmile
                        Za to go na slub i wesele zapraszamsmile
                        Powiedzial ze przyjadasmile
                        • joasia84 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:18
                          zazdroszcze Ci takiego szefa - ja moją ostatnią szefową z takim wzruszeniem
                          wzpominam, że nóż mi się w kieszeni otwiera sad(
                          • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:22
                            Byla szefowa i szefa do sadu pozwalam wiec wiem o co Ci chodzitongue_out
                            Ten mi sie udal po prostu...ale to inna sytuacja ja z nim mieszkam pod jednym
                            dachem...Poza tym to fajny gosc jestsmile
                            • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:33
                              I wlasnie sie poklocilam z moim narzeczonym a o co? O jego matki gadanie!
                              Powiedzialam mu ze jesli na "zareczynowej" kolacji znowu cos palnie to jej cos
                              odpyskuje i na tym sie skonczy udawanie ze wszystko jest ok!
                              • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:45
                                moja przyszla tesciowa tez jest nieznosna, ale na zareczynach bylo ok
                                • tykolec Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:48
                                  Tak...a ja mimo iz wiedzac ze to przeciez nie wina mojego n. to i tak
                                  powiedzialam mu co mysle...troche przesadzilamsad
                                  Kurde,dlaczego tesciowe nigdy nie sa fajne?
                                  • lobo25 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 07.11.06, 22:49
                                    ja czesto juz mam cos na koncu jezyka, ale powstrzymuje sie, w koncu matki
                                    sobie nie wybral, a musze ja szanowac bo go wychowala i calkiem niezle jej to
                                    wyszlo wink
    • monika8522 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 27.03.07, 23:10
      Jesteśmy razem juz 3lata, 7 miesięcy i 11dni <3
      Mieszkamy od siebie 300km, średnio przez pierwsze 3 lata widywaliśmy się raz na
      miesiąc na weekend. Teraz mój ukochany jest 1400km ode mnie, ostatni raz
      widziałam go 3 stycznia. Pojechał za granice, bo tam lepiej zarabia i szybciej
      uda sie nam nazbierać na nasze wymarzone wesele. Przyjeżdza za 9 dni. Odliczam
      każdą sekunde. W czerwcu jade do niego i nie zamierzamy sie rozstawać juz
      nigdy!!! Wytrzymujemy to wszystko (tą odległość i ten okropny czas bez siebie)
      bo nasza miłość jest ogromna i wiemy, że przetrwa szystko. Nie życzę nikomu
      takie rozłąki, ale życzę każdemy takiej miłości jak NASZA!!!
      TĘSKNIE I CZEKAM SŁOŃCE !!!!!!!!!!!! kiss
      Pozdrawmiam wszystkich
    • poziomka66 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 27.03.07, 23:33
      Ja tez przeokropnie tęsknię. Ale juz w piatek się zobaczymy, po dosyć długim
      czsie niewidzenia. Oh, kiedy bedzie juz ten piatek ...smile
      • monitchka1 Re: czy Wy tez tesknicie teraz? 28.03.07, 08:22
        Tęskniłam przez 10 lat. Nasz związek był na odlegość, najpierw przez 5 lat ja w
        liceum plastycznym w Jarosławiu a on w Rzeszowie, później kolejne 5 lat ja w
        Rzeszowie on w Warszawie. Widywaliśmy się 2, 3 razy w miesiącu. Od pół roku
        mieszkamy razem w Wawie a w sierpniu ślub. Teraz cholera tęsknię z rodziną i
        postanowiliśmy, że dość tej tęsknoty mojej i postanowiliśmy wybudować dom w
        Rzeszowie i tam mieszkaćsmileNie cierpię Warszawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka