afro.ninja 28.11.06, 21:26 Hej Czy ktos z Was pisal podanie o przyspieszenie malzenstwa w USC?! Jesli tak, czym motywowaliscie?! Ciaza nie wchodzi w gre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olera24 w takim razie nic z tego;) 28.11.06, 21:33 moja kuzynka taki powód podała i na dodatek zgodzili sie tylko dlatego że miała bliski termin rozwiazania... Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Podanie do USC 28.11.06, 23:10 Ponoć 3 powody, które działają to: 1. oczywiście ciąża 2. wyjazd za granicę 3. chęć podjęcia wspólnie kredytu Gdzieś na forum to wyczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Podanie do USC 29.11.06, 15:01 najlepsza rada - umotywuj faktycznym motywem dla którego nie możesz poczekac tego miesiaca i jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Podanie do USC 29.11.06, 21:21 jeszcze sprawy urzedowe, notarialne... Odpowiedz Link Zgłoś
aczetwertynska wyjazd za granice nie działa zawsze 30.11.06, 10:37 jak załątwiałam swoje sprawy w usc to przyszła laska, która chciała przyspieszyc termin i to nawet z ważniejszego powodu według mnie niż wyjazd, mianowicie narzeczonemu kończyła sie wiza pobytowa, ale kier. urzędu nie wyraził zgody; tu nie ma mocnych chyba Odpowiedz Link Zgłoś