mimi78 10.01.07, 13:48 Czy będziecie mieli taką na weselu i gdzie dostanę jakąś ładną, prostą? Obejrzałam te: www.fotoalbumy.com/index.php?modul=0&PHPSESSID=41edaad40fe9558bca73469bee4667d4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielka_k Re: Księga gości 10.01.07, 14:03 my mieliśmy księgę gości. jest to świetna sprawa i pamiątkla na całe życie. kupiliśmy przez allegro u bardzo solidnego pana. podaję link aukcja.interia.pl/show_item.php?item=154045698 jest napisane, ze termin realizacji wynosui 5 dni, ale nam była potrzebna na już i czekaliśmy tylko 2 dni łącznie z dostawą. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: Księga gości 10.01.07, 14:04 )) a czy znacie kogoś kto robi książki wedle np. mojego pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja75 Re: Księga gości 06.03.07, 00:53 Witam! Chciałam się zapytać,czy w księdze gości którą zakupiłaś można bezproblemowo wklejać zdjęcia. Wiem jak wygląda próbka papieru chamanois, ale się zastanawiam czy zdjęcie przyklejone będzie się dobrze trzymało.Jeśli wklejałaś juz zdjęcia do księgi to prosiłabym o Twoją opinię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mg_lena Re: Księga gości 10.01.07, 14:09 allegro.pl/item155233094_slubna_ksiega_gosci_weselna_ksiega_zyczen.html moim zdaniem ta jest piękna i niedroga Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Księga gości 10.01.07, 14:29 Całkiem fajna gdyby te wszystkie kwiatki i serduszka odjąć. Zastanawiam się nad taką księgą bo bardzo mi sie ten pomysł podoba, super pamiątka. Czy Wasi goście chętnie się wpisywali? Jak to wogóle zrealizowaliście? Ktoś mówił ze księga sobie leży i prosi o wpisy? Goście wpisywali życzenia czy cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: Księga gości 10.01.07, 15:31 u nas księga leżała niedaleko wejścia, na sztaludze. obok był mały stolik i kanapa, więc można było wygodnie usiąść i coś napisać.później księga zniknęła. okazało się, że ktoś ją wziął i "puścił" dodatkowo po sali. prawie wszyscy się wpisali, były to przede wszystkim życzenia. najbardziej cieszy mnie to, że każdy wpisywał się na oddzielnej stronie, więc zostawało jeszcze pod wpisem wolne miejsce gdzie mamy zamiar wkleić zdjęcie z osobą od której jest dany wpis Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Księga gości 10.01.07, 16:00 Ale super pomysł z tym wklejeniem zdjęć! Bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: Księga gości 10.01.07, 16:52 mi też) czasem mi się uda wymyslić coś fajnego szkoada, że tylko czasem Odpowiedz Link Zgłoś
marchewkowa_panienka Re: Księga gości 10.01.07, 16:58 ja tez na pewno bede chciala zeby taka ksiega gości była u nas na weselu, ale nie zastanawialam sie jeszcze nad wzorem. Natomiast - bardzo przepraszam - ale nie podobają mi sie zadne z tu pokazanych... :I Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Księga gości 10.01.07, 17:24 Ja bym chciała coś w tym stylu: www.pimax.republika.pl/gal/gal.htm#ksiegi ale obawiam się że zlecenie wykonania czegoś takiego jest dość drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Księga gości 10.01.07, 20:52 Ja to bym nigdy nie wydała 100-150zł na księge gości. Od dawna nurtuje mnie ten temat i chodziłam trochę za tym i muszę stwierdzić, że można takie rzeczy w większych papierniczych kupić po jakies 50 zł (ze skórzaną okładką ale bez drukowania strony tytułowej) albo na czerpanym papierze po około 25 złotych. Szukajcie a znajdziecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trifoglio Re: Księga gości 10.01.07, 21:02 U nas była księga gości firmy wskazanej przez ciebie, mieliśmy "miśki pluszowe", na pierwszych stronach było nasze zdjęcie, podziękowania dla gości i "kartka z kalendarza". Jak dostałam księgę to pomyślałam sobie że jest za gruba, ale okazało się że wszystkie strony zostały zapisane....Poprosiłam zespół aby co jakiś czas zachęcał gości do wpisów. Poza tym dokupiłam zestaw kolorowych żelowych długopisów, więc goście z chęcią ujawniali również swoje talenty malarskie Jest to super pamiątka, teraz jak przeglądam mojego "pluszaka" to łezki mi się kręcą w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: Księga gości 10.01.07, 22:40 A może wiecie gdzie w Warszawie są takie księgi? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: Księga gości 10.01.07, 23:14 te księgi są rzeczywiście piękne, ale bardzo drogie. dzwoniliśy tam, bo też nas zachwyciły. powiedzieli nam cenę około 1000 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macosik Re: Księga gości 06.03.07, 12:10 Kupiłam księgę gości właśnie na tejaukcji na allegro i ...nie warto. Kartki są żółte i złej jakości i ze skazą na każdej kartce. Okładka natomiast wykonana nieorządnie wygięta. Bardzo jestem rozczarowana i będę musiała chyba zrobić sama. Pieniądze poszły w błoto . Odpowiedz Link Zgłoś
macosik Re: Księga gości 06.03.07, 12:12 Kupiłam jedną z tych ksiąg na allegro właśnie na tej aukcji i ..nie warto. Kartki są żółte i ze skazą wszystkie, niskiej jakości, natomiast okładka nieładnie wykonana i powyginana. Nie warto. Teraz będę musiała wykonać sama, a pieniądze poszły w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
macosik Re: Księga gości 06.03.07, 12:13 to do wątku mg_lena. Żle mi wkleiło. Dlatego 2 razy wpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Księga gości 06.03.07, 10:30 będziemy mieli księgę, sama ją robię - zarówno księga jak winietki są w konwencji zaproszeń Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Księga gości 06.03.07, 10:34 gioseppe kochana powiedz jak robisz tę księgę też chciałabym zrobić sama ale jeszcze nie wpadłam na to jak kupujesz już gotowy album i sama ozdabiasz, czy robisz po swojemu od zera? Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Księga gości 26.07.07, 10:23 Bardzo Cię proszę, opisz jak i z czego zamierzasz zrobić księgę, chyba że już ją masz, to może jakaś fotka? ja sama robiłam zaproszenia, już drugi raz,na cywilny i na koscielny, teraz robię winietki. A księga to faktycznie fajny pomysł. Robiłaś może samodzielnie też cos takiego jak podziękowania dla rodziców? można kupić coś takiego na Allegro, ale jakieś niezbyt ciekawe są. Zastanawiam się też nad zrobieniem jakiś podziękowań dla gości w formie ozdobnej kartki z włożonym w kieszonkę zdjęciem tych gości z nami zrobionym podczas wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.bu2 [...] 25.07.07, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Księga wpisów gości weselnych 25.07.07, 20:20 slub.info.pl/sklep/index.php?p=productsList&iCategory=6 My kupiliśmy bordową i jesteśmy zadowoleni ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
mala831 Re: Księga gości 25.07.07, 21:08 My kupiliśmy w pracowni Cartalia www.cartalia.com. sama wybierałam materiały na opkładkę, wzór na okładce, kolorystykę i dodatki (zajęło mi to prawie godzinę). z wklejką na pierwszej stronie z własnym tekstem zapłaciliśmy 109 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Księga gości 26.07.07, 10:33 A'propos ksiąg gosci- padł kiedyś na tym forum pomysł, zeby zamknac ksiegę gosci- wraz z butelką dobrego wina- w drewnianej skrzyneczce i odczytać/wypić w dziesiatą rocznicę ślubu (niecierpliwi mogą już w pierwszą). Ja nie miałam ksiegi- ale pomysł bardzo mi się spodobał) Może zorganizuję coś takiego siostrze. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Księga gości 26.07.07, 11:11 mam pytanie bo bardzo zainteresowały mnie księgi gości z pimax , ale nie moge się tam dodzwonić, ile one kosztują??? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Księga gości 26.07.07, 13:06 Biorąc pod uwagę formę reklamy, jaką obrała ta firma (namolne podszywanie się pod zadowoloną klientkę) i fakt, ze nie sposób się z nią skontaktowac (o czym sama piszesz), nie swiadczy o niej pozytywnie. Moze lepiej przemyśl tę decyzję? Ja bym nie wzięła ich albumu nawet za darmo- nie lubię być oszukiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 do memphis90 26.07.07, 18:41 dodzwoniłam sie i pan mi powiedział ze koszt księgi to 190 zł netto.. dlaczego uważasz ze to jest jakaś kryptoreklama, i słyszałaś coś złego na temat tej firmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: do memphis90 26.07.07, 22:10 Cóz, ktoś z tej firmy nastukał wczoraj 20 entuzjastycznych pochwał, podszywając się pod zadowoloną forumkę (która nigdy natym forum nie istniała i poza reklamą nie miała nic innego do powiedzenia). Daleko nie szukając- skasowane posty były nawet w tym wątku. Dlatego ta firma jest u mnie skreslona. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.bu2 Re: do memphis90 28.07.07, 12:54 Oświadczam, że nie jestem żadną spamerką. Na forum trafiłam z google. Jak dla mnie to mam gdzieś, że na forum, które ma służyć burzy mózgów i wymianie informacji wymieniane mogą być tylko i wyłącznie informacje przychylne Pani memphis90. Ciekawe kto tutaj robi kryptoreklamę?! Ocena należy do Was, ja się nie bedę wypowiadała. Podałam przykład profesjonalistów, których wyroby trafiają nawet do Watykanu ale jak ktoś chce to zakupy może robić wyłącznie w ...biedronce, jak nakazuje memphis90 (pewnie pracownik firmy MB lub innej). Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Księga gości 26.07.07, 15:24 My tak właśnie planujemy. No może bez wina, ale za to z innymi drobiazgami, które w ten dzień dostalismy: księga, kartki z życzeniami i różne takie pierdoły. Plus chyba mój welon i krawat męża Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania Re: Księga gości 26.07.07, 14:46 Nasza ksiege zrobiam wlasnorecznie z bloku technicznego, grubego papieru ozdobnego (sa take dostepne w sklepach dla grafikow lub np. w firmie Cezex) oraz rafii. Niestety, nie mam jej u siebie, dlatego nie moge podeslac fotek Odpowiedz Link Zgłoś