Dodaj do ulubionych

Łodzianki - Targi Ślubne

17.01.07, 15:19
Widziałam dzisiaj plakat o targach 28 stycznia w Hali Sportowej. Wybieracie się? Myslicie że warto?
Obserwuj wątek
    • mrowka05052007 Re: Łodzianki - Targi Ślubne 17.01.07, 15:26
      ja nie idę.
      Skusiłam się w ubiegłym roku i niestety uważam, że tylko straciłam czas i
      pieniądze.
      Więcej informacji znalazłam na forum i w internecie niż na tych targach.
      • a1ma Re: Łodzianki - Targi Ślubne 17.01.07, 15:30
        O targach słyszałam zawsze tylko złe opinie, więc nie skusiłam sie i chyba już
        się nie skusze wink
        • wilvo Re: Łodzianki - Targi Ślubne 17.01.07, 15:38
          A co dokładnie słyszałyscie? Ja się zastanawiam bo w zasadzie większość rzeczy juz mam. Musimy sie rozejrzec jeszcze za garniturem i zaproszeniami oraz ewentualnie noclego dla gości załatwić i transport a nie wiem czy na targach takie rzeczy są.
    • eoos Re: Łodzianki - Targi Ślubne 17.01.07, 18:40
      dla mnie to już chyba za późno...

no i też słyszałam że nic takiego ciekawego.

z drugiej strony kilka dziewczyn pobrało różnego rodzaju ulotki i kupony rabatowe.
    • zytka08 Re: Łodzianki - Targi Ślubne 17.01.07, 21:57
      podobno na takich targach jest kicha, tak mówiły koleżanki które były wcześniej,
      zresztą dla mnie już za późno, zostało tylko parę drobiazgów do załatwienia.
    • kasila Re: Łodzianki - Targi Ślubne 18.01.07, 00:03
      cześć! ja w zeszłym roku byłam na targach ślubnych, niby. jak się okazało były
      połączone z targami urody(paznokcie i fryzury). można było na nich kupić
      preparaty, kremy odżywki. w sumie fajnie, tylko że ze ślubem to niewiele miało
      wspólnego, bo była jedna lub dwie firmy z sukienkami(a właściwie jedna sukienka
      wystawiona reszta na zdjęciach, kilka stoisk z zaproszeniami-przy czym panie na
      jednym ze stoisk nie raczyły zauważyć że ktoś chciałby o coś zapytać, były zbyt
      zajęte sobą). nie było co oglądać. nie polecam, ale może w tym roku będzie
      inaczej..?
      pozdrawiam
    • dekoria Re: Łodzianki - Targi Ślubne 19.01.07, 22:11
      Na wystawę na targach zgłosiło się już ponad 40 firm (a ciągle zgłaszają się
      nowe) w tym salony sukien, garniturów, dodatkow ślubnych, fotografowie,
      dekoratorzy, wynajmujący limuzyny. Są to pierwsze targi ślubne tego
      organizatora-robili w zeszłym tygodniu we Wrocławiu odwiedziło ich kilka
      tysięcy zwiedzających. Chcą rozkręcić u nas podobna imprezę i uda się. Targi ma
      prowadzić Krzysztof Ibisz z Miss Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka