26.06.05, 16:47
Hej wszystkim, powiedzcecie swoje zdanie - czy podobaja wam sie dziewczyny,
ktore sie maluja ?? Czy to ma dla was jakies znaczenie, gdy poznajecie
dziewczyne ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ery Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:14
      ja jestem kobietą i osobiście nigdy się nie malowałam i nie zamierzam, nie wiem
      czemu, może po prostu mi sie nie chce a może wynisołam to z domu (moja mama sie
      nie malowała), osobiście nie przeszkadza mi makijaz u kogoś ale dobrze zrobiony,
      bo jak widzę lejące się twarze w lecie albo perfidne odznaczające się maski to
      mnie bierze na wymioty
    • Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 17:17
      > Hej wszystkim, powiedzcecie swoje zdanie - czy podobaja wam sie dziewczyny,
      > ktore sie maluja ??

Nie.

> Czy to ma dla was jakies znaczenie, gdy poznajecie dziewczyne ?

Tak.
      • Gość: autorka Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:09
        A co zmienia makijaz ?? Czy swiadczy o czyms zlym ? Dlaczego wiec wsdychacie do
        tych wszystkich aktorek i modelek ... czyzby one pokazywaly sie tak jak wstaja
        z lozka :DD ?
        • Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:42
          aj tam przestancie pisac glupoty jak jest makijaz zrobiiony dobrze tzn. ze go
          nie widac.. to jest wszystko ok uwazam ze kobiety ktore nie uzywaja w ogole
          kosmetykow tak naprawde nie śak obietami!
          i myslcie sobie jak chcecie.. nie obchodzi mnie wasze zdanie!
          • seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:02
            Zgadzam się z mariką, kobieta powinna mieć delikatny makijaż. Ja maluję się na
            codzień. Obrzydzenie bierze mnie na widok małolat, które walą na twarz
            kilogramy tapety. Cienie i ubrania oślepiają z odległości 20 metrów,że mogą
            robić za znaki drogowe. Pozdrawiam
            • Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:04
              nakładają tyle tapety... i myslą ze sa piekne ....tragedia
              • seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:14
                Takie okazy mozna spotkać u mnie na uczelni :)
              • Gość: mallory Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:15
                powidacie ze to jest tragedia, kiedy malolata naklada sobie na twarz tapete, a
                co powiecie o malolatach ktore nosza dekolty do pasa i mysle ze sa cool, a
                mieso im wyplywa ... dlaczego wszystkie podstarzle "pieknosci" tak sie czepiaja
                tego makijazu, tylko nie piszcie mi ze z troski o skore tych dziewczat ...
                • seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:21
                  Post jest na temat makijażu a nie ubrania. Fakt faktem "fałdki" też nie
                  wyglądają estetycznie.
              • Gość: catherine Re: Makijaż IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 07.07.05, 22:26
                jenyyyyyyy ale wy jestescie tolerancyjni!!! jak ktos chce sie ostro malowac to
                jego sprawa!!!!! ja nic do nich nie mam... zmieńcie nastawienie, bo pozory
                mylą...jakby ktos nie wiedział.
          • Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 01:54
            > nie widac.. to jest wszystko ok uwazam ze kobiety ktore nie uzywaja w ogole
            > kosmetykow tak naprawde nie śak obietami!

No tak, bo kosmetykiem sa tylko malowidla.

> i myslcie sobie jak chcecie.. nie obchodzi mnie wasze zdanie!

Super.
        • Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 01:53
          > A co zmienia makijaz ?? Czy swiadczy o czyms zlym ? Dlaczego wiec wsdychacie do

Po prostu wole kiedy dziewczyna jest naturalna. Od swieta makijaz ok, na jakas
          impreze itp. Na codzien jak mam sie z dziewczyna spotykac wole kiedy jest bez
          makijazu. Aaa no i tuszu do rzes nie uwazam za makijaz. :)

> tych wszystkich aktorek i modelek ... czyzby one pokazywaly sie tak jak wstaja
          > z lozka :DD ?

Nie wzdycham do nich.
    • Gość: życzliwa Re: Makijaż IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 20:19
      Ja robię makijaż codziennie. Jednak jest on dyskretny i subtelny. Uwielbiam
      mieć pomalowane rzęsy, które nadają oku "wyraz".
      • Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:31
        zgadzam sie z życzliwą tusz to podstawa a z tym dekoldem dziewki przsadzaja... :/
        • Gość: marzena Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:59
          Moim zdaniem wiele kobiet krtytykuje mlode dziewczyny ktore stosuja makijaz,
          poniewaz najzwyczajniej w swiecie czuja sie zagrozone!! Zwrocicie uwage jak
          wiele sie teraz zmienia- jeszcze 10 lat temu 14-latka nie byla traktowana jako
          obiekt seksualny dla mezczyzn, natomiast w dzisiejszych czasach taka mloda
          dziewczyna moze smialo konkurowac z 25-latka i to sie nie podoba wiekszosci
          kobiet... Nie podoba mi sie generalizowanie, ze kazda nastolatka ktora sie
          umaluje to juz ma na twrzy tapete ... :-/
          • Gość: marzena Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:14
            zero odzewu, wiec trafilam w samo sedno :> ?
            • Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 14:33
              > zero odzewu, wiec trafilam w samo sedno :> ?

W samo dno. Klopa.
              • Gość: ghf Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:45
                > kobiety ktore nie uzywaja w ogole
                kosmetykow tak naprawde nie śak obietami

czyli to że się W OGÓLE nie maluje to znaczy że nie jestem kobietą? chore
          • polishbellydancer Re: Makijaż 27.06.05, 17:50
            konkurowac? a o co? o jakiegos samca czy konkurs na najbardziej odblaskowy znak
            drogowy...

delikatny makijaz tak--profesjonalnie wykonany doda uroku--ostry makijaz jezeli
            tego wymaga twoja praca (teatr, taniec itp)
            ale co za duzo to niezdrowo--uwazam ze majac nascie lat mozna sobie niezle
            zniszczyc cere poprzez nadmierne nakladanie na nia kosmetykow
            nie ma jak czysta rumiana twarz z odrobina(zaznaczam odrobina) pomocy

mozna tez naturalnie: wiecej slonca i ruchu, henna na brwi i rzesy

pozdrawiam
          • Gość: amelka Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:53
            to nie chodzi o zagrozenie, przynajmniej jesli chodzi o mnie... poprostu te
            14latki (zazwyczaj) nie umieja sie malowac, mysla ze to takie proste - nalozyc
            po troche wszystkiego na twarz i ok, w efekcie maja buzie cale pomaranczowe od
            pudru (nie mowiac juz o kolnierzykach od bluzek), przesadnie pomaluja oczy,
            ubiora sie w miniowe i w bluzeczke z dekoltem do pasa, szpileczki, wyjda na
            ulice, zaczna krecic pupcia i juz mysla ze wygladaja sexi i ze sa niewiadomo jak
            dorosle... to jest dla mnie zalosne
    • polishbellydancer Re: Makijaż 27.06.05, 17:45
      tak to juz jest...niektore kobietki wola sie malowac niz mys ;o)
      • polishbellydancer Re: Makijaż 27.06.05, 18:04
        mialo byc "myc"...upsss ;o)
        • Gość: malloory Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:40
          sorki a co ma wspolnego malowanie z myciem, bo nie bardzo rozumiem ...
    • Gość: Jolanta Lechowicz Re: Makijaż IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:30
      Witam!

Jestem wizażystką z Krakowa.
      Oczywiście profesjonalny makijaż podkreśla tylko piękno kobiety a ukrywa to co
      mogłoby zaburzyć tą wspaniałą harmonię !!!!

Zapaszam na moją stronę o makijażu i nie tylko ...
      Jolanta-lechowicz.w.interia.pl
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka