downtown_train 26.06.05, 16:47 Hej wszystkim, powiedzcecie swoje zdanie - czy podobaja wam sie dziewczyny, ktore sie maluja ?? Czy to ma dla was jakies znaczenie, gdy poznajecie dziewczyne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ery Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:14 ja jestem kobietą i osobiście nigdy się nie malowałam i nie zamierzam, nie wiem czemu, może po prostu mi sie nie chce a może wynisołam to z domu (moja mama sie nie malowała), osobiście nie przeszkadza mi makijaz u kogoś ale dobrze zrobiony, bo jak widzę lejące się twarze w lecie albo perfidne odznaczające się maski to mnie bierze na wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 26.06.05, 17:17 > Hej wszystkim, powiedzcecie swoje zdanie - czy podobaja wam sie dziewczyny, > ktore sie maluja ?? Nie. > Czy to ma dla was jakies znaczenie, gdy poznajecie dziewczyne ? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:09 A co zmienia makijaz ?? Czy swiadczy o czyms zlym ? Dlaczego wiec wsdychacie do tych wszystkich aktorek i modelek ... czyzby one pokazywaly sie tak jak wstaja z lozka :DD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:42 aj tam przestancie pisac glupoty jak jest makijaz zrobiiony dobrze tzn. ze go nie widac.. to jest wszystko ok uwazam ze kobiety ktore nie uzywaja w ogole kosmetykow tak naprawde nie śak obietami! i myslcie sobie jak chcecie.. nie obchodzi mnie wasze zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:02 Zgadzam się z mariką, kobieta powinna mieć delikatny makijaż. Ja maluję się na codzień. Obrzydzenie bierze mnie na widok małolat, które walą na twarz kilogramy tapety. Cienie i ubrania oślepiają z odległości 20 metrów,że mogą robić za znaki drogowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:04 nakładają tyle tapety... i myslą ze sa piekne ....tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:14 Takie okazy mozna spotkać u mnie na uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallory Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:15 powidacie ze to jest tragedia, kiedy malolata naklada sobie na twarz tapete, a co powiecie o malolatach ktore nosza dekolty do pasa i mysle ze sa cool, a mieso im wyplywa ... dlaczego wszystkie podstarzle "pieknosci" tak sie czepiaja tego makijazu, tylko nie piszcie mi ze z troski o skore tych dziewczat ... Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Makijaż 26.06.05, 20:21 Post jest na temat makijażu a nie ubrania. Fakt faktem "fałdki" też nie wyglądają estetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catherine Re: Makijaż IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 07.07.05, 22:26 jenyyyyyyy ale wy jestescie tolerancyjni!!! jak ktos chce sie ostro malowac to jego sprawa!!!!! ja nic do nich nie mam... zmieńcie nastawienie, bo pozory mylą...jakby ktos nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 01:54 > nie widac.. to jest wszystko ok uwazam ze kobiety ktore nie uzywaja w ogole > kosmetykow tak naprawde nie śak obietami! No tak, bo kosmetykiem sa tylko malowidla. > i myslcie sobie jak chcecie.. nie obchodzi mnie wasze zdanie! Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 01:53 > A co zmienia makijaz ?? Czy swiadczy o czyms zlym ? Dlaczego wiec wsdychacie do Po prostu wole kiedy dziewczyna jest naturalna. Od swieta makijaz ok, na jakas impreze itp. Na codzien jak mam sie z dziewczyna spotykac wole kiedy jest bez makijazu. Aaa no i tuszu do rzes nie uwazam za makijaz. :) > tych wszystkich aktorek i modelek ... czyzby one pokazywaly sie tak jak wstaja > z lozka :DD ? Nie wzdycham do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Makijaż IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 20:19 Ja robię makijaż codziennie. Jednak jest on dyskretny i subtelny. Uwielbiam mieć pomalowane rzęsy, które nadają oku "wyraz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Makijaż IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:31 zgadzam sie z życzliwą tusz to podstawa a z tym dekoldem dziewki przsadzaja... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:59 Moim zdaniem wiele kobiet krtytykuje mlode dziewczyny ktore stosuja makijaz, poniewaz najzwyczajniej w swiecie czuja sie zagrozone!! Zwrocicie uwage jak wiele sie teraz zmienia- jeszcze 10 lat temu 14-latka nie byla traktowana jako obiekt seksualny dla mezczyzn, natomiast w dzisiejszych czasach taka mloda dziewczyna moze smialo konkurowac z 25-latka i to sie nie podoba wiekszosci kobiet... Nie podoba mi sie generalizowanie, ze kazda nastolatka ktora sie umaluje to juz ma na twrzy tapete ... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:14 zero odzewu, wiec trafilam w samo sedno :> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Makijaż IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 14:33 > zero odzewu, wiec trafilam w samo sedno :> ? W samo dno. Klopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghf Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:45 > kobiety ktore nie uzywaja w ogole kosmetykow tak naprawde nie śak obietami czyli to że się W OGÓLE nie maluje to znaczy że nie jestem kobietą? chore Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Makijaż 27.06.05, 17:50 konkurowac? a o co? o jakiegos samca czy konkurs na najbardziej odblaskowy znak drogowy... delikatny makijaz tak--profesjonalnie wykonany doda uroku--ostry makijaz jezeli tego wymaga twoja praca (teatr, taniec itp) ale co za duzo to niezdrowo--uwazam ze majac nascie lat mozna sobie niezle zniszczyc cere poprzez nadmierne nakladanie na nia kosmetykow nie ma jak czysta rumiana twarz z odrobina(zaznaczam odrobina) pomocy mozna tez naturalnie: wiecej slonca i ruchu, henna na brwi i rzesy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:53 to nie chodzi o zagrozenie, przynajmniej jesli chodzi o mnie... poprostu te 14latki (zazwyczaj) nie umieja sie malowac, mysla ze to takie proste - nalozyc po troche wszystkiego na twarz i ok, w efekcie maja buzie cale pomaranczowe od pudru (nie mowiac juz o kolnierzykach od bluzek), przesadnie pomaluja oczy, ubiora sie w miniowe i w bluzeczke z dekoltem do pasa, szpileczki, wyjda na ulice, zaczna krecic pupcia i juz mysla ze wygladaja sexi i ze sa niewiadomo jak dorosle... to jest dla mnie zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Makijaż 27.06.05, 17:45 tak to juz jest...niektore kobietki wola sie malowac niz mys ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malloory Re: Makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:40 sorki a co ma wspolnego malowanie z myciem, bo nie bardzo rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Lechowicz Re: Makijaż IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:30 Witam! Jestem wizażystką z Krakowa. Oczywiście profesjonalny makijaż podkreśla tylko piękno kobiety a ukrywa to co mogłoby zaburzyć tą wspaniałą harmonię !!!! Zapaszam na moją stronę o makijażu i nie tylko ... Jolanta-lechowicz.w.interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś