vibbeke 20.01.07, 21:46 Dziś zakupiłam Oto ona img92.imageshack.us/my.php?image=suknia14ya.jpg img92.imageshack.us/my.php?image=suknia28vx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vibbeke Re: moja suknia:) 20.01.07, 21:48 nie umiem pisać aktywnych linków... spróbuje jeszcze raz img92.imageshack.us/my.php?image=suknia14ya.jpg img92.imageshack.us/my.php?image=suknia28vx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: moja suknia:) 20.01.07, 23:48 Piękna suknia. Prosty krój, a przy tym ozdobna dzięki błyszczącym aplikacjom. Naprawdę piękna Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: moja suknia:) 21.01.07, 09:29 Bardzo prosta i elegancka suknia, ale Kobieto pierś do przodu i proszę mi sie nie garbićbo cały efekt diabli biorą Odpowiedz Link Zgłoś
vibbeke Re: moja suknia:) 21.01.07, 09:54 Dziękuje bardzo za opinie Ciesze się że sie wam podoba. Na początku taka suknia nawet nie przyszła mi do głowy bo marzyłam o sukni z gorsetem ale okazało się, że w sukniach z gorsetem wyglądam nie za dobrze i najlepiej mi w jednoczęściowych. A nad garbieniem się popracuje - będe chodzić po domu z książką na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: moja suknia:) 21.01.07, 10:22 hehe jak byłam w przedszkolu to mi do książki dodali kija , którego musiałam trzymac z tyłu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś