Dodaj do ulubionych

Terrorysci z Gazy

01.01.09, 13:31
Bez komentarza

www.youtube.com/watch?v=UlTak5_WgKk
Obserwuj wątek
    • samarytanin61 Terrorysci z Gazy c.d. 01.01.09, 13:33
      www.aljazeera.net/NR/exeres/67E65341-758D-4BC3-92B0-B539B0C7D793.htm
    • absztyfikant Re: Terrorysci z Gazy 01.01.09, 14:02
      pl.youtube.com/watch?v=8dPb1bF-s4M&feature=related
      pl.youtube.com/watch?v=qSwpAX1xvrc&feature=related
      pl.youtube.com/watch?v=bdnOzBFdi_4
      • samarytanin61 Re: Terrorysci z Gazy 01.01.09, 23:18
        I to dziecinne opowiadanka opowazniaja was do zabicie tych dzici?
        Gratuluje naprawde trzeba wam dac order wielkie zaslugi dla
        ludzkosci, brawo
        • samarytanin61 Re: Terrorysci z Gazy 01.01.09, 23:21
          wiec i te dzieci tez trzeba zabic wedlug ciebie???
          www.youtube.com/watch?v=7mO8CWSam2o
          • samarytanin61 Re: Terrorysci z Gazy 01.01.09, 23:24
            A moze te dzieci zabic co ty na to???
            www.youtube.com/watch?v=DaiUE-wkE4U
            • absztyfikant Re: Terrorysci z Gazy 02.01.09, 04:07
              A gdzie ja do tego nawoluje? Pewnie juz slyszales, ze ten prosiaczek nie zyje.
              www.spiegel.de/img/0,1020,1394356,00.jpg
              Cahal ostrzegal jego rodzine, ale nie posluchali. Nic dziwnego! Pare lat temu
              odkomenderował swojego syna do ataku samobójczego w byłym
              osiedlu Elei Sinai (Gaza).
              • samarytanin61 Re: Terrorysci z Gazy 03.01.09, 00:23
                jacy miloszerni, alez naprawde zasluzyli sobie na kazdy medal
                przelania krwi osob niewinnych.
                "w celu zabicia jednego niewolno zabic innych postronnych osob"
                To nie moje slowa Bohaterze, to jest wyrok izraelskiego sadu
                najwyzszego.
                Szukaj lepszych pretekstow do obrony zabicia dzieci, kobiet i osob
                starszych. Moze ci sie uda. i uwazaj na swoje rece. Usprawidliwisz
                zabicie osob niewinnych!!!
                Juz do dzis zabito 47 dzieci. Jakos nie czytalem, ze to potepiasz, a
                tak wogole potepiasz????
                • absztyfikant Re: Terrorysci z Gazy 03.01.09, 06:15
                  Izraelska interwencja jest zgodna z prawem miedzynarodowym.

Prawo stanowione przez izraelski sad najwyzszy nie ma tutaj zastosowania.

Nie mam zamiaru szukac zadnych pretekstow, bo brzydze sie mordowaniem ludzi.
                  Jestem tez przeciwnikiem kary smierci. Ale i jestem przeciwnikiem nadstawianie
                  drugiego policzka hamasowkiej zarazie. Samarytaninie, to oni zerwali
                  jednostronnie hudna. Liwni jezdzila z tym durniem Olmertem po arabskich
                  stolicach i blagali o przedluzenie. Hamas tego nie chcial i nasilil ostrzal
                  Izraela. Po co im to bylo? Ja wiem po co, bo to sa ekstremisci religijni, ktorzy
                  karmia sie wojna jak alkoholik wodka. A co powiesz na mordowanie dzialaczy
                  Fatahu przez nich?

Jesli ktos jest tutaj winny, to jest to Hamas. Serce mi sie kraje jak ogladam
                  trupy niewinnych dzieci, ale pamietaj o tym kto jest tutaj ofiara. To sa cywile,
                  po obu stronach. Arabskiej i zydowskiej. I zreszta nie tylko. Pewnie nie
                  pamietasz, bo nie byla glosna sprawa, ale w zeszlym roku mlody chlopak z
                  Kolumbii, ktory pojechal sobie na krotki wolontariat do kibucu dostal kule w
                  plecy od hamasowskiego snajpera z Gazy. I to ma byc walka o wolna
                  Palestyne?????????? Pech chcial, ze znam jego historie. To nie byl izraelski
                  zolnierz, to byl mlody czlowiek, zaden Zyd, ktory chcial zwiedzic katolickie
                  miejsca w Ziemi Swietej i zginal tylko dlatego, ze Hamas postanowil sobie
                  postrzelac.

Zdaje sobie sprawe, ze jako czlowiek stamtad masz prawo (i ja Ci go nie
                  odmawiam) do swojej optyki na te wojne, ktora nie zaczela sie wczoraj, ale mysl
                  logicznie.

A teraz o potepianiu. Potepiam Hamas, potepiam religijny ekstremizm.

Znam ten kraj Samarytaninie i goraco chcialbym wierzyc w to, ze kiedys wszyscy
                  razem usiadziemy przy dobrej baraninie i nargili rozmawiajac jak ludzie.

Hamas nie buduje schronow. Mam Ci opowiadac o tym jak wlasne dzieci posyla na
                  smierc? Ile piguim bylo do tej pory? Gdzie te wszystkie kraje arabskie to
                  potepily? Co zo za gewer, ktory walczy chowajac sie w damascenskim bunkrze jak
                  ta swinia Khaled Mashaal?

Wierze w to, ze placzesz nad losem tych dzieci i ja placze razem z Toba, bo
                  smierc dziecka to jest...

Znasz arabski, ktory ja znam tylko fragmentarycznie. Nauczyles sie polskiego,
                  to musialo byc trudne. Ja sie ucze arabskiego. Potrafie sie dogadac w bardzo
                  prostych sprawach. Poznalem wielu fantastycznych Arabow w Palestynie. Oni
                  brzydza sie juz ta nieustanna wojna.

Izrael wyszedl z Gazy za Szarona. Dlaczego swiat arabski nie protestowal, gdy
                  niszczono Gusz Katif? Przeciez to moglo sluzyc mieszkancom Gazy. Dlaczego?

Wlacz sie w ruch pokojowy. Dla swoich dzieci, wnukow i dla samego siebie. Ja
                  zrobilbym wszystko, by ten pokoj wreszcie nastal. Jednak tego sie nie da
                  osiagnac, gdy hamasowscy dygnitarze odgrazaja sie kolejnymi zamachami, ktore
                  maja wykonac dzieci Palestyny. To nie sa ludzie. To wsciekle psy.

Zycze Tobie i Twojej rodzinie zebyscie zyli w pokoju. Nienawisc jest bezwzgldna,
                  bez skrupułow i dlatego tak latwo moze zrealizowac swoje cele. Nie pozwolmy jej
                  na to.

pl.youtube.com/watch?v=5d_i2F2LlF8

إالى اللقاء قريبا

وعليكم السلام

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka