opole123 20.02.07, 18:51 skad jestescie dokladnie? kiedy slub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: a może jest ktos z opola? 20.02.07, 18:56 "Prawie" z Opola 8.09.2007, wesele ma być w Opolu, mieszkam w Brzegu Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 20.02.07, 19:17 a! no to ja w gogolinie, jednak ta opolszczyzna nie taka mala Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: a może jest ktos z opola? 20.02.07, 19:28 A kiedy Ty ślubujesz? Wybierasz się na targi w niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 20.02.07, 19:32 4 sierpnia, w tę niedziele? o! a to nie wiedzialam..., hm, a znasz moze jakiegos dobrego fotografa z opolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: a może jest ktos z opola? 20.02.07, 19:41 W tą niedzielę w Okrąglaku. Ja sobie chyba odpuszczę, bo byłam w Hali Ludowej. Nie znalazłam dobrego fotografa w opolskim. Na plener wybraliśmy Pośpieśnych: www.pospieszni.pl/?show=main A na repotraż Kajetana Mazura (niestety nie działa jego strona.. www.foto-kamaz.art.pl/) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuss a może jest ktos z opola? 21.02.07, 07:07 a ja z samego Opola tez bylam w Hali Ludowej we Wroclawiu i targi mnie w sumie nie zachwycily wiec do Okraglaka sie nie wybieram. Slub w maju, i jedynie co mnie jeszcze zastanawia to bukiet slubny...nie wiem z jakich kiwatkow. A macie juz wybrane ciasta? Moge smialo polecic niedawno otwarta cukiernie w Opolu...wypieki...jak marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: a może jest ktos z opola? 21.02.07, 08:14 Napisz proszę adres cukierni. Ja będę musiała zamówić tort w Opolu, podobają mi się z stylu angielskim, trzy piętra jedno na drugim bez prześwitów, cały biały/kremowy o jednolitym gładkim wykończeniu, przyozdobiony tylko świeżymi truskawkami Odpowiedz Link Zgłoś
monika.opole Re: a może jest ktos z opola? 21.02.07, 08:44 Hej.Ja jestem z Opola .Ślub i wesele 16 czerwca 2007 w Opolu .Też jestem na etapie szukania forografa i zaproszeń w miarę tanich. Sukienka już jedna przymierzona do kupienia.Zastanawiam się.Pozdrwiam wszystkich.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bachuss a może jest ktos z opola? 21.02.07, 22:41 to jest na ul. Niemodlinskiej na ZAODRZU, kolo przystanku autobusowego. W tym samym segmencie co kwiaciarnia. Niestety nie pamietam dokladnie adresu Ale dzis nam sie dramat przydazyl...odebralismy obraczki...i zwineli nam pod domem gdyz chwila nieuwagi nam sie trafila i 800 PLN szlag trafil...myslicie,ze to jakis znak? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: a może jest ktos z opola? 21.02.07, 23:07 Ale współczuję.... Pechowy dzień dzisiaj Ja też nerwy sobie zszargałam.. Ale pomyśl - zdrowie najważnejsze To nie może być pechowy znak!! Dzięki za namiary na cukiernię Już sobie zapisałam Odpowiedz Link Zgłoś
alicjawu Re: a może jest ktos z opola? 22.02.07, 08:56 jestem z Głubczyc, a ślub 11.08.2007 ) jutro ruszam na poszukiwania sukni do Opola )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek21 Re: a może jest ktos z opola? 22.02.07, 09:24 Ja równiez jestem spod Opola.Ślub 28.07.2007 Czy znacie może jakieś wypożyczalnie sukien w Opolu lub gdzieś w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna1311 Re: a może jest ktos z opola? 22.02.07, 11:36 Hej. Jestem z Krapkowic. Ślub 04.08.2007. Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 22.02.07, 22:07 a!!!!!!!! niesamowite, ja jestem z gogolina i slub mam w ten sam dzien) Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 22.02.07, 22:10 a jesli chodzi o wypozyczalnie sukien w opolu , to nie polecam, jedynie co to na reymonta, duzy wybor, bardzo duzy i w miare czyste. wlasciwie to sie bardzo zawiodlam na wypozyczalniach, bo te suknie to jednak biale nie sa) i zdecydowalam uszyc, do tysiaca sie mam zmiescic i bedzie snieznobiala Odpowiedz Link Zgłoś
bachuss Re: a może jest ktos z opola? 24.02.07, 08:56 na mnie takie same wrazenie zrobily wypozyczalnie. Ja suknie tez szyje, ale we wrcoku i 1400 tyle bede placic. We wrocku wypozyczenie to kwota do 1200. Znalesc wzor i uszyc, to jest dobre rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 25.02.07, 22:02 a czy może ktoś polecić dobrego i w miarę taniego fotografa w opolu? ewentualnie na opolszczyźnie?dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1970-1 Re: a może jest ktos z opola? 26.02.07, 13:54 opole123, prosze odebrac maila gazetowego. wyslalem oferte i podalem tam adres do swojej strony. podam tu jeszcze raz jesli nie uzywa Pani maila gazetowego. ps. jestem z opola www.zeb_serban.citymedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 25.02.07, 22:03 a! i jeszcze jedno, znacie może zespoł Val Set? z grodkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mg1984 Re: a może jest ktos z opola? 26.02.07, 15:55 A co do zespołu to może znacie jakąś fajną i w miare niedrogą kapelę z opolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna555 Re: a może jest ktos z opola? 26.02.07, 16:00 U mnie na weselu grał zespół SALSA (okolice Strzelec Opolskich) - bardzo polecam dobrze graja i niedrogo ale radze ustalic konkretnie zabawy www.salsa.wesele.opole.pl/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piekna555 Czesc opolskie dziewczeta! 26.02.07, 15:57 czesc dziewczyny, ja jestem już mężatką ale chętnie zaglądam na to forum po porady dla sostry tym razem fajnie, że tyle jest dziewczyn z opolskiego, ja jak szukałam jakiś info to niestety prawie nikogo z opolskiego nie było. Mogę polecić Wam z czystym sumieniem fotgrafa z Opola, ja miałam u niego wykupione równiez filmowanie ale nie polecam. Płytka jest OK ale to co po drodze przeszlismy.... szkoda słów. Aha i na efekty (tzn album i płytki) dosyc dlugo sie czeka. A samo wesele było w Karolince w Gogolinie pozdrawiam Was goraco Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: Czesc opolskie dziewczeta! 26.02.07, 21:00 o, jak fajnie! ja tez bede miala w karolince, mam nadzieje,ze bede zadowolona, na pierwszym spotkaniu wydawali się oki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
opole123 Re: a może jest ktos z opola? 26.02.07, 21:00 dziekuje za adres strony pana fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
piekna555 fotograf 27.02.07, 08:09 podaje stronkę do Pana fotografa www.pstryk.opole.pl A ja z Karolinki byłam baaaardzo zadowolona, goście również Odpowiedz Link Zgłoś
alicjawu Re: a może jest ktos z opola? 08.03.07, 07:58 hej Opolanki!!! może ktoś wie, gdzie można kupić migdały (na wagę!!!) w Opolu, albo okolicy? Chodzi o takie w białym lukrze, które młodzi rozdają gościom weselnym, w podziękowaniu za przybycie i prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś