paulinkas24 06.03.07, 22:35 Poszukuję inspiracji (zdjęć bukietów ze słonecznikami), bo nic nie mogę w necie znaleźć. A bardzo podobają mi się te kwiaty i myślę o tym, żeby przemycić je w moim bukiecie. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:07 Proszę uprzejmie www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9352a2a099ddfffb.html Widać w miarę dobrze i mój bukiet (5 słoneczników) i świadkowej (ten sam typ, tyle że 3 słoneczniki). Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:36 przepieknie to wyglada! ashton, gdzie zamawialas i ile kosztowały 2 wiazanki? sama sie zastanawiam czy sobie nie sprawic takiej i jednej dla swiadkowej bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:39 Osiedlowa kwiaciarnia na Mołdawskiej. Zaśpiewali sobie 300 zł za oba bukiety, Mąż utargował na 180 zł (on to ma talent do tego). Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:40 Aha, trzymały się pięknie cały tydzień. Najlepsze jest to, że Mąż kilka razy później kupował mi tam kwiaty i zawsze padały jak muchy. Mieliśmy szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:46 super pomysl z tymi slonecznikami na 95 % tez bede takie jednak miala - przekonalas mnie tym foto Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:46 a mołdawska to jaka czesc wawy? 300 zł to drogo ale nie tak bardzo w klifie na hasło "wiazanka slubna" chca od 250 za stuke a jak zapytalam a nie slubna to - 85))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:48 Rakowiec, znaczy się południowa część Ochoty. Męża strasznie ceny bukietów przerażały, do ostatniej chwili nie mógł się zdecydować i już się bałam że będę musiała na działkach słoneczników narwać. Ale w końcu 100 zł za większy i 80 zł za mniejszy bukiet to naprawdę przystępna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:50 no to musze swojego narzeczonego uprzedzic zeby sie targował bo rozumiem ze to pan mlody kupuje wiazanki? Odpowiedz Link Zgłoś
kukulka30 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:49 to ja też dorzucę jedno zdjęcie www.kwiatowewnetrze.pl/foto.php?foto=galerie/wiazanki/071.jpg&mini=galerie/wiazanki/071_mini.jpg&width=600&heigh t=800&id=S071&description=&cena= Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:51 taka mi sie nie podoba podoba mi sie ashtonowa Odpowiedz Link Zgłoś
ashton No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 07.03.07, 09:56 W zbliżeniu wygląda tak: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bbc175bb26737bbc.html Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo Re: No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 07.03.07, 13:06 A ja chciałam zapytać, jeśli można, czy wesele robiliście na statku, czy to tylko był rejs jako atrakcja? ____________________________________________ mójsuwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 07.03.07, 13:45 Rejs był czymś w stylu "wypełniacza" między ślubem (wczesnym - o godzinie 13, ale jak się załatwia ślub dwa miesiące przed terminem to tylko takie godziny zostają) a obiadem Poza tym miał służyć integracji gości (rodzice moi i Męża nie znali się wcześniej). No i nie ukrywam że chciałam aby tego dnia jak najwięcej ludzi mnie podziwiało )) Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo Re: No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 08.03.07, 16:43 Fajny pomysł, bo my będziemy mieć ślub o 15 (tylko cywilny) i myślę, że to trochę za wcześnie na przyjęcie. I fajne zdjęcia można porobić A mogę zapytać ile osób było na statku i jaki jest koszt? ____________________________________________ mójsuwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 08.03.07, 16:52 Jo, możesz się śmiać, ale za Chiny z obiema Koreami nie pamiętam, jaka była cena za łebka. Ale na pewno bardzo przystępna W wolnej chwili poszperam w forumowym archiwum, może gdzieś pisałam o cenie. Miałam kameralne przyjęcie, 17 osób całego majątku (o 13 za dużo, hyhy), dlatego po prostu zabukowaliśmy bilety jakieś dwa-trzy tygodnie wcześniej i dokoptowaliśmy się do "zwykłych" rejsowiczów. Jedna z forumek, która miała ślub tydzień przede mną i od której ściągnęłam pomysł, wynajęła całą łajbę na swój użytek. Gościom się rejs podobał, z wyjątkiem mojej siostrzenicy, którą dopadła choroba morska Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo Re: No to masz jeszcze jedną ashtonową ;-) 08.03.07, 16:59 Oj, ja to raczej nie będę miała kameralnie, pewnie całą łajbe musiałabym wynająć A gdzie płynęliście ____________________________________________ mójsuwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 11:04 A mnie za to bardzo sie podoba. Moze tylko troszke bym skrócila ogony. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:30 A ja mówilam o bukiecie, który wkleila kukulka. Bardzo ladny, jeszcze raz to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
natka81 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 09:55 A może taki Ci się spodoba... www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/531a23c1fd30edc7.html Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 10:15 wiazanka swiadkowej superrrrrrrr panny młodej nie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 10:19 monalisa.pl napisała: > wiazanka swiadkowej superrrrrrrr > panny młodej nie cóż za takt i dyplomacja Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 10:22 a kogos uraziłam? przciez napisalam tylko ze MNIE sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sierpniowa Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 10:36 ja tez bym chciala taki prosty bukiet ze słoneczników.Problem jednak w tym ,ze liscie szybko wiedna i sypie sie z nich ten żółty pyłek... Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 11:04 Bukiety ze słoneczników wygladaja cudnie.Sa takie bezpretensjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
cosmojadka Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 11:07 agadzam sie, tylko tak malo ich w necie, raczej to sa juz cale bukiety, a ja bym chciamla raczej cos pojedynczego i niestety nic nie moge znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
india70 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 12:58 czasami są źle zrobione i za duże do sylwetki panny młodej.Nie do każdej sukni pasują.Widziałam tez takie które podczas ceremoni już wygladały nie świezo z pomarszczonymi płatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 13:01 Szczerze mówiąc ja się ani przez moment nie zastanawiałam czy będą pasować - chciałam słoneczniki i już. Na pewno nie były za duże, bo jak widać ze mnie kawał baby jest Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 13:23 ja będę miała słoneczniki, to moje ulubione kwiaty i jakoś nie zastanawiam się czy będą mi do sukni pasowć. moj bukiet będzie prosty, z 5 lub 7 małych słoneczników, żadnych ozdób, trawek, wstążek, może troszkę rafii na wzór tego (bez donicy oczywiście ) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd6bab00bc20ce87.html 108 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 13:40 Mada, a czemu bez donicy? To byłby dopiero ORYGINALNY bukiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:10 dzięki, kochana, ale dźwigaj taką donicę 2 godziny podczas sesji ;p a w kościele to bym chyba między krzesłami postawiła )) 108 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:14 Sesja w takim razie też byłaby oryginalna... przykładowo jednym z ujęć mogłoby być walenie Tomka po głowie rzeczoną donicą. To lepsze niż pokazywanie golizny )) Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:17 on już dawno mi obiecał, że zamiast kwiatka w klapie (słonecznik za duży, chyba jakś różyczka będzie) zrobi sobie opaskę na włosy (hmm głowę? bo natura już mu włosków poskąpiła;p) z 2 wielkimi dyndającymi słonecznikami no z powodu łysinki ślady by pozostały ;p poza tym jest trochę wyższy, więc mimo obcasów byłoby ciężko 108 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
india70 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:23 Ashton ja nie o Twoim bukieciku tylko o tych które widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 14:32 Nie odniosłam tego do siebie ot napisałam po prostu prawdę że za cholerę się nie zastanawiałam czy będzie pasować, zresztą pozostawiłam Mężowi swobodę w wyglądzie bukietu, poprosiłam tylko o słoneczniki Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkas24 Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 16:11 Śliczne są te bukiety. A jak miałyście słoneczniki w bukietach to w tej konwencji przyozdabiałyście salę/kościół? Może macie jakieś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.dp Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 20:36 mnie też się bardzo podobają bukiety ze słoneczników, tylko czy we wrześniu jeszcze będą?! (właściwie koniec września, bo 29.09.) Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Bukiet ze słoneczników 07.03.07, 23:29 jak najbardziej!!! ja w zeszłym tygodfniu widziałam słoneczniki w kwaiciarki, martwiłam się czy w czerwcu już będą, ale skoro w lutym były to w czerwcu i wrześniu tez będą!! poza tym jak zamówisz 2 tyg wcześniej to zdążą sprowadzić 108 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Bukiet ze słoneczników 08.03.07, 09:46 16 września były, to i dwa tygodnie później będą Odpowiedz Link Zgłoś