Dodaj do ulubionych

Jaka jest roznica wieku miedzy ...

• stokrottka2 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 08:36
      Ja jestem czerwiec 1981, a on marzec 1978, ponad 3 latka różnicy.
    • lunaa2 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 08:44
      4 lata roznicy , ja mam 24 on 28
      • jola_77 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 08:47
        kwiecień 77 / pażdziernik 68
        • marteczka24 10 lat różnicy 14.03.07, 11:04
          ja grudzień 83 on marzec 73

pozdr
    • paola_23 dosyć spora.... 14.03.07, 11:42
      Nie wiem czy ktoś mnie tu przebije, choć być może... ale ja jestem rocznik -
      1982 a mój już Mąż - 1971!!! jest między nami dokładnie 11 lat różnicy...
      • kasiad50 Re: dosyć spora.... 14.03.07, 11:43
        Trzeba było przeczytać uważnie cały wątek smile
        Są tu pary, które znają się 11 lat przed ślubem smile
        • paola_23 Re: dosyć spora.... 14.03.07, 11:50
          mój jest 11 lat starszy ode mnie, a nie była mowa o znajomości.
          My znamy się w sumie 8 lat i co więcej mogę napisać- żałuję że tak długo
          czekaliśmy ze ślubem, tylko to było niezależne od nas...
          • kasiad50 Re: dosyć spora.... 14.03.07, 11:59
            Pomyliłam się, nie chodziło mi o 11 lat znajomości, tylko ilość lat różniących
            przyszłych małżonków.
            • paola_23 Re: dosyć spora.... 14.03.07, 12:03
              a moja wypowiedź brzmiała: nie wiem czy was przebije ale... itd. Wcale nie
              stwierdziłam, że jestem the best, tylko zasugerowałam taką ewentualność...
              nic poza tym!
      • ashton do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 11:44
        Granice wiekowe na dzieci macie też? Mój Mąż oczywiście dał nam czas do jego
        trzydziestki piątki - bo potem za stary będzie...
        • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 11:48
          Bez sensu. Moj ma 31 lat i zeni sie, bo chce a nie dlatego, ze musi zdazyc przed
          trzydziestka. Idiotyzm. Na dzieci tez nie ma granicy wieku, choc chcialabym
          pierwsze urodzic przed trzydziestka jeszcze, ale zobaczymy jak wyjdzie ze
          studiami i praca. Zreszta, ja urodzilam sie, gdy moi rodzice mieli po 40 lat. Co
          prawda jako najmlodsza, ale jesli komus wystarcza jedno dziecko, to co tam. Mi
          nie wystarcza, wiec trzeba zaczac troszke wczesniej.
          • ashton Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 11:51
            Też jestem późnym dzieckiem i zapewne będę późnym rodzicem, mnie to nie
            przeszkadza, instynktu u mnie za grosz, warunków na dziecko zresztą też nie
            mamy. Śmieszą mnie te granice. Ale cóż, przynajmniej ślub w 2 miesiące
            załatwiłam jak się Mężowi spieszyć zaczęło wink
        • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 11:56
          Zosiaczek jak zwykle wszystko co tu jest napisane czyta na poważnie. Straszne.
          Ja napisałam, że mój S. też ożeni się przed 30, a ashton, że jej Mąż koniecznie
          chciał zdążyć przed 30.
          Ale widać niektórzy tutaj biorą wszystko na serio.
          Mój S. nie musi zdążyć przed 30, nie musi się żenić w ogóle, ale CHCE.

Ashton, mój Sebastian nie dał nam granicy wiekowej przyjścia na swiat bobasów.
          Powiedział tylko, że nie chce mieć dziecka od razu po ślubie, ale chce
          nacieszyć się tylko mną chociaż rok smile
          • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:01
            Mój mąż za to mówił o dziecku od samego początku naszej znajomości... Ja też
            bardzo chcę mieć dziecko i odkąd się przekonałam, że plany zawodzą i to bardzo
            nie planuje i nie myślę o tym, bo tak niestety można się rozczarować i to bardzo...
            My od samego początku zabraliśmy się do pracy, bo na co czekać?! Ja mam 25 lat,
            mój mąż 36... znamy się prawie 8 lat i co jeszcze mielibyśmy czekać?! dla mnie
            to bez sensu, ale takie moje zdanie.
            Pozdrawiam!
            • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:04
              No to faktycznie, bierzcie sie do roboty. Ojczyzna czeka. Obywateli w tym kraju
              ubywa. A ja jestem taka niewdzieczna i glupia, ze najpierw chce skonczyc
              porzadne studia i znalezc stala prace zamiast plodzic dzieci na biede. To
              faktycznie bez sensu ze strony takich kobiet jak ja.
              • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:11
                ja mam 25 lat i skończyłam studia oraz mam stałą i bardzo dobrą pracę! Podobnie
                jak Ty podchodziłam kiedyś do tematu dzieci i małżeństwa. Chciałam najpierw
                skończyć studia i mieć dobrą pracę. Dopiero teraz gdy jestem po ślubie 7
                miesięcy zaczynam zauważać, że być może moje czekanie było złe, bo jak narazie
                nic nie wychodzi z naszych starań...
                Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi?! Nie chcę nikogo obrażać, ani jego
                zdania ale sama już jestem trochę po ślubie i chcę przedstawić swoje zdanie,
                które kiedyś podobne do twojego, dziś zaczyna powoli się zmieniać...
              • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:12
                Już kiedyś pisałam, czytaj ze ZROZUMIENIEM.

1. Jeśli w wieku 25 lat jeszcze nie skończyłaś studiów to widac za późno
                zaczęłaś.

2. Jak na razie to tylko ashton napisała i to żartem, że jej Mąż chciał się
                ożenić przed 30. Ja tylko dopisałam, że mój S. też się ożeni 3 miesiace przed
                30 urodzinami.

3. I na koniec odpisywania na Twój bezsensowny post wraz z Narzeczonym już
                skończyliśmy studia, mamy super pracę zarówno On jak i ja i na biedę, o której
                piszesz nie narzekamy dzięki Bogu.
                Więc kończ te swoje porządne studia i szukaj pracy, bo jak widze masz problem
                nie tylko z czytaniem ale przede wszystrkim ze zrozumieniem tego co piszą inni.
                • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:13
                  To było do zosiaczka oczywiście.
                  • ashton Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:15
                    Dobra baby, nie kłóćmy się, jakieś piwko na zgodę? wink
                    • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:17
                      bardzo chętnie! gdzie i kiedy?!
                    • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:22
                      Ja się nie kłócę, tylko nie lubię ludzi, którzy czytają, a nie rozumieją tego
                      co czytają i wkładają w czyjeś usta słów, których ten ktoś nie wypowiedział.
                      A z Tobą na pifko chętnie bym poszła wink
                • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:22
                  Po pierwsze, w niektorych przypadkach, jak widac studia nie wiele pomagaja. Po
                  drugie, guzik Cie obchodzi, kiedy ja zaczelam studia. W niektorych krajach
                  normalne jest to, ze ludzie zaczynaja je pozniej (a ja skonczylam je w Polsce
                  duzo wczesniej od was, geniuszki). Tylko w Polsce trzeba je jak najszybciej
                  konczyc, bo potem trzeba sie juz zaczac rozmnazac. Po trzecie, do panienki oczko
                  wyzej, nie znasz zupelnie mnie ani mojego myslenia o dzieciach, wiec tyst nu! A
                  jesli tak wyczytalas z moich wypowiedzi, to jak widac, nie tylko ja mam problem
                  z czytanie. A kasiad50 piszac taka opinie, sama niech pocwiczy czytanie ze
                  zrozumieniem, bo gubi sie juz po drugim slowie...
                  • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:31
                    zosiaczek25 napisała:

> Po pierwsze, w niektorych przypadkach, jak widac studia nie wiele pomagaja.

No właśnie widać, że nawet konczenie studiów w kilku krajach na niewiele się
                    zdaje.

Po
                    > drugie, guzik Cie obchodzi, kiedy ja zaczelam studia.

A czy ja gdziekolwiek napisałam, że mnie to obchodzi. Nie przypominam sobie.

W niektorych krajach
                    > normalne jest to, ze ludzie zaczynaja je pozniej (a ja skonczylam je w Polsce
                    > duzo wczesniej od was, geniuszki). Tylko w Polsce trzeba je jak najszybciej
                    > konczyc, bo potem trzeba sie juz zaczac rozmnazac.

Ja napisałam, ze Naczeczony chce po ślubie poczekac z dzieckiem, a Ty
                    wypisujesz, że czas się rozmnażać. No i widac jak Ty czytasz ze zrozumieniem.

Po trzecie, do panienki oczk
                    > o
                    > wyzej, nie znasz zupelnie mnie ani mojego myslenia o dzieciach, wiec tyst nu!
                    A
                    > jesli tak wyczytalas z moich wypowiedzi, to jak widac, nie tylko ja mam
                    problem z czytanie.

To akurat domyślam się było do paoli, która nic złego Ci nie napisała, a Ty ją
                    obrażasz sugerując, ze nie rozumie tego co czyta.

> z czytanie. A kasiad50 piszac taka opinie, sama niech pocwiczy czytanie ze
                    > zrozumieniem, bo gubi sie juz po drugim slowie...

Nie zauważyłam, żebym się gdzieś zgubiła. Twoje posty zawsze uważnie czytam
                    Zresztą szkoda mi czasu na jałową z Tobą dyskusję. Bo ja jedno, a Ty drugie.
                    • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:36
                      taka jestes do przodu... No wlasnie widze, udowodnilas mi, ze czytasz uwaznie
                      MOJE posty.
                      "Trzeba było przeczytać uważnie cały wątek smile
                      Są tu pary, które znają się 11 lat przed ślubem smile"
                      To bylo rzeczywiscie na temat watku "jaka jest roznica wieku miedzy..."
                      • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:39
                        Napisałam wyzej że się przejęzyczyłam.
                        Zamyśliłam się i stąd ten błąd.
                        Chodziło mi o różnicę WIEKU oczywiscie, a nie o to, ile lat znają się pary
                        przed ślubem.
                        A wątek cały przeczytałam.
                        • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:43
                          po co jej to tłumaczysz, przecież i tak tego nie zrozumie.
                        • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:45
                          Niezle... przeczytalam, ale sie zamyslilam. Nie zdarzylo mi sie jeszcze myslec o
                          jednej rzeczy a pisac cos zupelnie innego. Pisze to, co mysle, chociaz widze, ze
                          to boli panienki.. och, przepraszam ,sa tu wsrod nas tez panie... dla ktorych
                          watki "jaka jest roznica wieku", "kupilam sukienke, ocencie", "jakie kwiaty do
                          tej sukni" sa najbardziej rajcujace.
                          • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:49
                            złośnica jesteś i nic poza tym! ciebie za to rajcuje bycie chamską i niemiłą dla
                            innych. Jednakże jak każdy człowiek masz prawo do odmienności, panienko!
                            • ashton Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:51
                              Poczekam z tym piwem aż ochłoniecie - teraz pewnie byście sobie na głowy
                              powylewały zamiast wypić wink
                              • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:58
                                co ty... żal by było... mi trochę w gardle zaschło ale jestem w pracy więc nie
                                mogę...
                                po drugie wiem, ze nie chcesz się mieszać ale może spróbujesz dotrzeć do
                                zosiaczka, że nikt jej nie atakuje ani nie obraża, bo jej odpowiedzi dopiero
                                zaczynają być obraźliwe...
                      • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:42
                        wiesz co szkoda mi słów na ciebie...
                        ile ty masz lat? zachowujesz się jakby każdy kto ma inne zdanie od twojego zaraz
                        cię atakował i oczywiście musisz się bronić atakując drugą osobę...
                        jeżeli ta nienawiść i złość przesłania ci wzrok to uspokuj się, weź melisę i na
                        spokojnie przeczytaj co inni piszą...
                        chyba że po prostu tego nie rozumiesz...
                        • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:46
                          Wybacz, ze sie bronie, gdy mnie ktos atakuje wlasnie za to, ze mam inne zdanie
                          lub tylko dlatego, ze ze skonczonymi studiami w wieku 25 lat nie potrafi
                          zrozumiec ironii.
                          • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:54
                            Mój mąż za to mówił o dziecku od samego początku naszej znajomości... Ja też
                            bardzo chcę mieć dziecko i odkąd się przekonałam, że plany zawodzą i to bardzo
                            nie planuje i nie myślę o tym, bo tak niestety można się rozczarować i to bardzo...
                            My od samego początku zabraliśmy się do pracy, bo na co czekać?! Ja mam 25 lat,
                            mój mąż 36... znamy się prawie 8 lat i co jeszcze mielibyśmy czekać?! dla mnie
                            to bez sensu, ale takie moje zdanie.
                            Pozdrawiam!

Oto mój pierwszy post, zresztą nie do Ciebie. Piszę w nim ogólnikowo. Napisałam,
                            że czekanie dla mnie (czyli w moim przypadku!) jest bez sensu i że to tylko moje
                            zdanie! Nikogo innego, co wyraża inną, odmienną opinię od mojej nie zmieszałam
                            tym postem z błotem!
                            Co do twoich studiów, to możesz robić nawet kilka fakultetów i chwali się to
                            Tobie. jednakże twoje zachowanie na forum nie pokazuje ciebie w dobrym świetle.
                            Dlaczego?! BO NIKT CIEBIE NIE OBRAZIŁ
                            Bez urazy...
                            • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:00
                              Oczywiscie, tejksty typu "po co jej tlumaczysz? i tak nie zrozumie wcale nie sa
                              obrazliwe...
                              • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:08
                                rzeczywiście obraziłam cię potwornie...
                                widzisz nawet takich rzeczy nie rozumiesz, co ludzi obraża a co nie.
                                dyskusja z tobą na takim poziomie nie ma najmniejszego sensu...
                                Żegnam...
                  • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:35
                    Panienką to może ty jesteś, bo ja już nie....
                    Po drugie to nie musisz być aż tak bardzo niemiła, bo ja widać nie rozumiesz co
                    inni piszą w tym wątku. Twoje podejście do czegokolwiek mnie mało co interesuje
                    ale mimo tego szanuje je, więc ty droga panienko uszanuj to, że ja pisałam co ja
                    w tym momencie przeżywam jak już jestem troszkę po ślubie!
                    • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:37
                      och, przpraszam, ty jestes po slubie, wiec pozjadalas juz wszystkie rozumy.
                      • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:47
                        ty za to albo masz wymyślonego narzeczonego albo anioła, który znosi twoje
                        codzienne humory...
                        co do mojego zdania, czy nie mam do niego prawa?! Chyba mam.
                        czy jeżeli je wyraże to zaraz "pozjadałam wszystkie rozumy"?! Chyba nie.
                        nie wiem o co ci chodzi i dlaczego się czepiasz innych i ich opinii. ciesz się
                        swoimi wartościami i zasadami oraz konsekwentnie przy nich trwaj! No i uspokój
                        się choćby troszeczkę!
                        • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:52
                          a ty przestan mnie wreszcie obrazac. Bo nie bylo wytku, na ktory nie napisalabym
                          opinii i nie doczekala sie twojej kasliwej uwagi. Moje zdanie na twoj temat nie
                          wzielo sie wiec z nikad.
                          • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:03
                            już widzę jakie przyjmujesz kryterium oceny innych ludzi...
                            jak ktoś ma inne zdanie to zaraz jest najgorszy...
                            w TYM poście (nie piszemy o poprzednich tylko o tym!) napisałam swoje zdanie i
                            na dodatek- nie odpowiadałam na twój post. nawet jeżeli moje zdanie różni się od
                            twojego, to zostało jedynie przedstawione i nic poza tym. nikomu nie narzucałam
                            wyższości moich przekonań. natomiast twoja odpowiedź była ewidentnym atakiem.
                            myśl sobie co chcesz, bo jak widać nie da się z tobą dyskutować.
                            • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:05
                              Co ma inne zdanie do tego, ze sie o innych mowi, ze sa glupi?
                              • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:09
                                kiedy i gdzie?
                                • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:11
                                  Wiesz, przestan udawac. Przed chwila Ci napisalam. A jesli chodzi o kasliwe
                                  uwagi, to pozwol mi przypomniec, ze zaczelo sie od mojej odpowiedzi na post
                                  ashton, ktora brzmiala nastepujaco: "Bez sensu. Moj ma 31 lat i zeni sie, bo
                                  chce a nie dlatego, ze musi zdazyc przed
                                  trzydziestka. Idiotyzm. Na dzieci tez nie ma granicy wieku, choc chcialabym
                                  pierwsze urodzic przed trzydziestka jeszcze, ale zobaczymy jak wyjdzie ze
                                  studiami i praca. Zreszta, ja urodzilam sie, gdy moi rodzice mieli po 40 lat. Co
                                  prawda jako najmlodsza, ale jesli komus wystarcza jedno dziecko, to co tam. Mi
                                  nie wystarcza, wiec trzeba zaczac troszke wczesniej."
                                  I zaraz po tym zaczelo sie. I kto sie tu broni, a kto atakuje?
                        • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:54
                          Paola daj spokój, ja już na żaden jej watek nie odpowiadam, bo po prostu nie ma
                          sensu.
                          Ona i tak nic z tego nie zrozumie.
                          A tak na marginesie to nikt tutaj Ciebie nie atakuje, przynajmniej ja.

Napisałam do ashton, która jest na forum od zeszłego roku, że mój S. TEŻ, to
                          bardzo istotne w tej dyskusji słowo, ożeni się przed 30, a zosiaczek jak zwykle
                          dodała do tego swoje 5 groszy i stąd powstała cała dyskusja.
                          I jeżeli ktoś wkłada w moje usta słowa, których nie wypowiedziałam, to ja się
                          zaczynam bronić, a nie Ty.
                          • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:06
                            wiem doskonale o co chodzi. to były tylko żarty. nawet jeżeli byś tak uważała,
                            to masz do tego prawo!
                            zosiaczek sama pisze że każdy robi jej kąśliwe uwagi a w tym wątku to ona
                            zwróciła ci uwagę, choć mało co ją powinno to obchodzić...
                            • kasiad50 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:10
                              paola ona moze zwracać mi uwagę w każdym poście, jeśli ma na to ochotę.
                              Ludzie potrafią czytać i każdy kto to zrobi zauwazy kto zaczął tę bezsensowną
                              dyskusję.
                              Jeśli nie rozumie żartów to niech trochę dłuzej poczyta forum.
                              Jeśli człowiek jest na tym forum troooochę dłuzej niż zosiaczek, to z
                              niektórymi dziewczynami rozmawia tak, jakby się znał w rzeczywistosci.
                              I umie odróżnić żarty przezabawnej ashton od kąśliwych uwag zosiaczka.
                              • zosiaczek25 topor 14.03.07, 13:21
                                Gniewac sie na szczescie dlugo nie potrafie. A wisi mi to, bo i tak sie nie
                                znamy. Choc wlasnie z tego wzgledu nie rozumiem, czemu nagle na moja ironiczna
                                odpowiedz do ashton pojawily sie takie opinie. O dystansie do ironii juz na tym
                                forum kiedys pisalam.. Coz. Poszlabym z Wami na piwo, ale mam za daleko. Pozdrawiam.
                                • ashton Re: topor 14.03.07, 13:27
                                  No to piwo wirtualne smile))
                                  Sama często podpieram się ironią i trudno mnie zrozumieć, więc staram się mieć
                                  dystans do reakcji bliźnich na moje wypowiedzi. Zresztą ja tylko na forach taka
                                  wygadana jestem.
                                  A teraz może wrócimy do tematu wątku, hę? smile))
                                • kasiad50 Re: topor 14.03.07, 13:28
                                  No właśnie. O tę IRONICZNą odpowiedź chodziło.
                                  Gdybyś posiedziała na forum trochę dłużej wiedziałabyś, ze ashton lubi pisać
                                  takie posty w stylu, że Mąż chciał się ożenić, bo "dobiegał" 30.
                                  Trzeba było zrozumieć to tak, jak było napisane, a nie ironizować.
                                  Bo chyba nikt na tym forum albo mało kto żeni się lub wychodzi za mąż z tego
                                  powodu, iż zbliża się do jakiejś granicy wiekowej.
                                  • zosiaczek25 Re: to piwo? 14.03.07, 13:34
                                    jw
                              • paola_23 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 13:27
                                pewnie że może...
                                masz rację z tą znajomością forum i ludzi. ja też czasami wiem co po kim mogę
                                się spodziewać. ashton też zdąrzyłam trochę poznać... ale zosiaczek stanowczo za
                                bardzo agresywnie reaguje i używa niewybrednych słów... (przykład ostatni jej
                                post - jego tytuł...), które mogą kogoś obrazić albo przynajmniej urazić.
                                Zresztą nie ma co dyskutować. Idziemy na to piwo, bo w gardle mi zaschło?!
          • zosiaczek25 Re: do tych co się chcieli wydać przed 30 ;-) 14.03.07, 12:01
            Straszne to jest to, ze nie mozna niczego na tym forum napisac, zeby nie narazic
            sie na krytyke stada. A to im za smieszne i prymitywne, a to za bardzo inne, a
            to znowu za powazne... Mam nadzieje, ze z tym slubem, to zdazycie nie tylko
            przed mezow 30-tkami, ale takze przed waszymi menopauzami, bo juz jest z wami
            ciezko.
    • magdaksp Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 11:43
      2 lata ja 85 on 83
    • sub69 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 11:47
      4 lata
    • aga2241 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 12:52
      ja jestem z 1984 a moj N 1977,wiec siedem lat roznicy
    • madzik751 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 16:53
      ja 32 moj wybranek 29
      • zaczarowana13 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 16:57
        ja 21 maz 34...tak wiec chyba pobilam wszystkich...13 latsmile
        • ef14 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 17:05
          3 lata, ja starsza smile
          • aga07 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 17:11
            2 lata starszy ode mniesmile
    • stella_22 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 14.03.07, 19:40
      Między nami jest 8 lat różnicy. Ja czerwiec 1984, Narzeczony wrzesień 1976.
      I jest idealnie smile
    • yariska83 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 08:27
      Wychodzę na czołówkę: 14 lat różnicy, ja 24, mąż 38(a wygląda na duuuuuuuzo
      młodziej)
      • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 09:10
        Jestem nieco "gorsza" od Ciebie... ale chyba to mało istotne...
        Co robił twój narzeczony, że tak długo uchował się jako kawaler?!
        Mi się zdarzało, że ktoś się pytał czy mój czasami nie wdowiec albo rozwodnik.
        czy ma dzieci... nawet jeśli to bym go kochała tak samo bardzo!
        • yariska83 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 10:52
          Jak to co? Czekał oczywiście na mnie winkDla nas róznica wieku nie ma znaczenia,
          bo świetnie sie dogadujemy, a po wyglądzie dają nam max 8 lat róznicy.
          • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 10:57
            nas dzieli 11 lat różnicy i szczerze mało kto wogóle ją widzi. ale na początku
            budziliśmy w niektórych osobach różne dziwne uczucia... było bardzo ciężko! ale
            jakoś się udało i tak prawie 8 lat jesteśmy razem, z czego ponad pół roku po
            ślubie! jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie... brakuje nam tylko
            jednego... ale przyjdzie z czasem...
            • yariska83 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 11:03
              U nas jedynie moja mama była w lekkim szoku jak sie dowiedziała o różnicy
              wieku, bo do głowy by jej nie przyszło, że mój obecnie juz mąż jest 14 lat
              starszy, ale teraz nie ma to dla nie znaczenia. Też jesteśmy pół roku po slubie
              i czekamy na nasze maleństwo, które najprawdopodobniej urodzi sie w pod koniec
              września.
              • kartynka Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 11:24
                U nas jest 11 lat roznicy -ja 1979 on 1968.
              • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 11:41
                nic mi nie mów...ja myślałam że to tak łatwo a tu nic z tego. staraliście się
                czy samo przyszło?! a poza tym gratuluje! ja też chciałabym się pośpieszyć, bo
                czas leci a chcemy mieć dużo dzieci... ale co począć, taki nasz los...
                • yariska83 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 11:45
                  Dziecko planowane, po 4 miesiącach dwie kreski. na poczatku tez myslałam że to
                  tak łatwo i co miesiąc rozczarowanie. Ale jak przestałam tak bardzo mysleć to
                  się udało.
                  • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 12:07
                    nam jakoś sie nie udaje... już się załamałam tym, że chyba nie możemy...
                    widocznie tak musi być...
                    • yariska83 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 12:15
                      Nie załamuj się, tylko troche wyluzuj. Wiem, że to nie łatwe ale się da.
                      Zacznij obserwować swój organizm, wtedy bedziesz wiedziała kiedy jest
                      największe prawdopodobieństwo że zajdziesz. Życzę powodzenia smile
                      • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 14:30
                        no właśnie w tym problem, że zachorowałam i wszystko się rozregulowało... ale
                        nie załamuje się i walczę dalej! kiedyś napewno osiągniemy nasz wymarzony cel!!!
                        • ashton Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 16:12
                          Paola uszy do góry! Borykam się z kobiecymi problemami od 13 lat - i właśnie,
                          grunt się nie załamywać...
                          • paola_23 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 16:24
                            dzięki za wsparcie! też mam nadzieję, że się wszystko ułoży ale boję się też
                            rozczarowania... boję się, że się załamie... ale póki co jest dobrze i myślę że
                            musi być dobrze!
    • tezromantyczka Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 12:03
      My jesteśmy z tego samego rocznika (1981).
    • krystaliczna1 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 16:09
      Ja jestem 1982 a moj Z 1971 smile pozdr.
    • emma514 Re: Jaka jest roznica wieku miedzy ... 15.03.07, 16:21
      6 miesięcysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka