stworzenje 13.03.07, 21:56 a wlasciwe juz mezatki po slubie i po weselu,co robicie z wiazanka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 21:59 Hop do wazonu i na stolik przy łóżku. Tydzień się pięknie trzymała, aż tu pewnego niepięknego dnia przy zmienianiu wodu z dwóch słoneczników poodpadały płatki. No to hop do śmieci. Nawet łezkę uroniłam przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 22:10 Ja miałam z róż, więc się fajnie ususzyła, ale... po kilku tygodniach zbierania kurzu ją wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aruana Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 23:08 Spotkałam się z opinią, że należy zasuszyć, a następnie w pierszą rocznicę spalić... Jak się zdecyduje w końcu na bukiet , to potem wymyślę, co z nim zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 23:31 moja zasuszona stoi w sypialni. narazie nie mam pomysłu co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:15 dzieki,moze jeszcze jakies pomysly . Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:17 W sumie jak się da zasuszyć, to może fajnie sobie zatrzymać... ale ja suszków nie lubię, zresztą nawet bym nie wiedziała jak zasuszyć słoneczniki Odpowiedz Link Zgłoś
izazdo Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:19 Kiedys widzialam jak przed wyjsciem z kosciola mlodzi podeszli do figurki MB Fatimskiej i mloda zostalila wiazanke u stop figurki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 11:16 Wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:21 ja miałam bukiet z goździków. Po ślubie wstawiłam je do wazonu bez wody. Po dwóch tygodniach pięknie się zasuszyły, ale nie zwiędły. Teraz trzymam je w pudle razem z pamiątkami związanymi ze ślubem, np. z życzeniami, pudełeczkiem po obrączkach i takimi innymi. Nie zamierzam ich wyrzucać. Moja mama do dziś ma swoje róże i fiołki. Rozczula mnie ich widok, to już kilkadzieiąt lat... Nie, na pewno ich nie wyrzucę. I nie wierzę w przesądy, to zwykłe zabobony. Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:25 A ja swoją...zapomniałam zabrać z knajpy po weselu! I tyle ją widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:26 ja rzucałam wiązanką podczas oczepin, więc zabrała ją moja druhna, która ją złapała Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:50 z cywilnego sobie ususzylam i stoi w wazonie wyrzucac podobno nie wolno bo to przynosi pecha trzeba spalic Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 17:51 Spaliłam w pierwszą rocznicę ślubu, a zatrzymałam na pamiątkę szarfę z perełkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorka_86 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 15.03.07, 16:50 Ja swoja wiazanke zostawilam na grobie mojej tesciowej.W podziece za cudownego meza Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do kasiorka_86 16.03.07, 11:04 kasiorka_86 napisała: > Ja swoja wiazanke zostawilam na grobie mojej tesciowej.W podziece za cudownego > meza ja wlasnie mysle zostawic na grobie mojego taty... Odpowiedz Link Zgłoś
krysti27 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 15.03.07, 22:02 Kiedy kwiatki będą już przekwitać to popsikam lakierem do włosów i zasuszę Odpowiedz Link Zgłoś