Dodaj do ulubionych

panny mlode co robicie z wiazanka po slubie??

13.03.07, 21:56
a wlasciwe juz mezatki po slubie i po weselu,co robicie z wiazanka? smile
Obserwuj wątek
    • ashton Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 21:59
      Hop do wazonu i na stolik przy łóżku. Tydzień się pięknie trzymała, aż tu
      pewnego niepięknego dnia przy zmienianiu wodu z dwóch słoneczników poodpadały
      płatki. No to hop do śmieci. Nawet łezkę uroniłam przy tym wink
    • agnrek Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 22:10
      Ja miałam z róż, więc się fajnie ususzyła, ale... po kilku tygodniach zbierania
      kurzu ją wyrzuciłam.
    • aruana Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 23:08
      Spotkałam się z opinią, że należy zasuszyć, a następnie w pierszą rocznicę
      spalić...
      Jak się zdecyduje w końcu na bukiet smile, to potem wymyślę, co z nim zrobić!
    • fleurette Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 13.03.07, 23:31
      moja zasuszona stoi w sypialni. narazie nie mam pomysłu co dalej.
      • stworzenje Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:15
        dzieki,moze jeszcze jakies pomysly smile.
        • ashton Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:17
          W sumie jak się da zasuszyć, to może fajnie sobie zatrzymać... ale ja suszków
          nie lubię, zresztą nawet bym nie wiedziała jak zasuszyć słoneczniki wink
        • izazdo Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 10:19
          Kiedys widzialam jak przed wyjsciem z kosciola mlodzi podeszli do figurki MB
          Fatimskiej i mloda zostalila wiazanke u stop figurki.
    • nikitka78 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 11:16
      Wyrzuciłam.
    • maga801 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:21
      ja miałam bukiet z goździków. Po ślubie wstawiłam je do wazonu bez wody. Po
      dwóch tygodniach pięknie się zasuszyły, ale nie zwiędły. Teraz trzymam je w
      pudle razem z pamiątkami związanymi ze ślubem, np. z życzeniami, pudełeczkiem
      po obrączkach i takimi innymi. Nie zamierzam ich wyrzucać. Moja mama do dziś ma
      swoje róże i fiołki. Rozczula mnie ich widok, to już kilkadzieiąt lat... Nie,
      na pewno ich nie wyrzucę. I nie wierzę w przesądy, to zwykłe zabobony.
      • olkao Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:25
        A ja swoją...zapomniałam zabrać z knajpy po weselu!
        I tyle ją widziałam...
    • golinda Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:26
      ja rzucałam wiązanką podczas oczepin, więc zabrała ją moja druhna, która ją
      złapała
      • madzik751 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 16:50
        z cywilnego sobie ususzylam
        i stoi w wazonie
        wyrzucac podobno nie wolno bo to przynosi pecha trzeba spalic
    • dafni Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 14.03.07, 17:51
      Spaliłam w pierwszą rocznicę ślubu, a zatrzymałam na pamiątkę szarfę z perełkami.
    • kasiorka_86 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 15.03.07, 16:50
      Ja swoja wiazanke zostawilam na grobie mojej tesciowej.W podziece za cudownego mezakiss
      • stworzenje do kasiorka_86 16.03.07, 11:04
        kasiorka_86 napisała:

> Ja swoja wiazanke zostawilam na grobie mojej tesciowej.W podziece za cudownego
        > mezakiss

ja wlasnie mysle zostawic na grobie mojego taty...
    • krysti27 Re: panny mlode co robicie z wiazanka po slubie?? 15.03.07, 22:02
      Kiedy kwiatki będą już przekwitać to popsikam lakierem do włosów i zasuszę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka