Dodaj do ulubionych

współpraca z firmami z branży ślubnej

19.03.07, 16:42
Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby podjąć współpracę z firmą Huczne
Wesele zapraszam na stronę www.hucznewesele.pl

Jeśli posiadasz firmę związaną z branżą ślubną i jesteś profesjonalistą w
swojej dziedzinie - zapraszam do współpracy.

Adriana Kowalska
właścicelka firmy i konsultant ślubny
Obserwuj wątek
    • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 16:49
      Na poczatek radzę nawiązać współpracę z korektorem.
      • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 16:54
        a to fakt tylko za szybko zapisałam a tutaj nie widzę nigdzie opcji
        poprawiania/wnoszenia poprawek.
        Adriana Kowalska
        • agajac Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 16:59
          huczne-wesele napisała:

> a to fakt tylko za szybko zapisałam a tutaj nie widzę nigdzie opcji
          > poprawiania/wnoszenia poprawek.
          > Adriana Kowalska

Ja myślę, że moja przedmówczyni miała na mysli błędy na stronie, ktorych jest
          pełno. Żadna naprawde profesjonalna firma nie podejmie współpracy z kimś, kto
          prezentuje się w tak nieprofesjonalny sposób. To tylko taka życzliwa sugestia.
          Pozdrawiam.
          • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:03
            ha a to dziwne bo dzisiaj były wszystke zmiany dokonane to tego już nie rozumiem
            • agajac Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:16
              Np. "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. Podmiot i orzeczenie powinny być w
              tej samej formie gramatycznej. I wiele innych.

Rada była słuszna - w pierwszej kolejności najlepiej nawiązać współpracę z kimś
              od korekty smile
              • mam6lat Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:18
                a pani konsultantka jest juz głównym ekspertem na nowym portalu slubnym....
              • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:19
                przepraszam was bardzo ale podawajcie przykłady bo tak trudno jest o wyłapać
                Adriana
                • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:23
                  ja pracuję w tej branży od 2003r i cieszę się jak mam możliwość pomocy tym,
                  którzy nie potrafią zorganizować sobie ślubu i wesela.Tym bardziej na forach
                  czy na portalach ślubnych.
                  To chyba nie jest jakaś ujma?
                  • mam6lat Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:35
                    no nie, to prestiż (tylko trochę obciach z tą stylistyką - proszę nawet na forum
                    poszukac studenta polonistyki)
                    • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 17:46
                      ok ale podaj przykład bo wypowiadały się dzisiaj również osoby od marketingu i
                      powiedziały, że jest bardzo dobrze.Zatem powiedz w czym problem bo nie mogę
                      zrozumieć.
                      A z drugiej strony to troszeczkę sie dziwię wejdź na inne strony i zobacz jak
                      są wykonane.
                      Ja pomimo,że widziałam błędy nie napisałam do nich,że mają problem z
                      interpunkcją czy innymi sprawami , nawet jak ogłaszają się na innych forach czy
                      portalach- poprostu by mnie wyśmiały. Ja rozumiem dlaczego tak wytykacie mi
                      błędy (widocznie nie znając mnie łatwo kogoś obrażać czy go poniżać)
                      Przykro mi , no ale ja już nic nie poradzę.
                      Pozdrawiam serdecznie
                      Adriana Kowalska
                      • aska90 Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 18:26
                        Pani Adranno, zacznę od tego, kim NIE jestem. Otóz NIE jestem sfrustrowaną kurą
                        domową, ktorej się nie powiodło w zyciu - to a propos postu rozsądnie myslacej.
                        NIE mam wykształcenia polonistycznego (zupełnie inna branża), co więcej jestem
                        wyćwiczonym dysortografikiem (modna ostatnio dolegliwość - ja stety,niestety za
                        stara, i jestem sprzed boomu).

W portalu jest mnóstwo błędów. Interpunkcja leży, ortografia szwankuje,
                        momentami oczy bolą.
                        O ile andziashea bywa złośliwa i jej wypowiedzi powodują popłoch wsród co
                        niektórych forumek, o tyle tym razem (choć nie tylko tym, Andziu) jej rada była
                        jak najbardziej na miejscu. Prosze znaleźć korektora bądź rozgarnietego studenta
                        polonistyki, który dopracuje portal językowo.

Pozdrawiam
                        Aśka

PS. Tłumaczenie się, ze ini tez mają błedy jest cokolwiek nieprofesjonalne.
                        Chyba nie chce ich Pani naśladowac. Inni równieź kradną i oszukują swoich
                        klientów...
                        • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 18:38
                          Ojoj dziękuję wam za wszystkie posty, ale jednak miałam rację razem z osobą od
                          marketingu aby tutaj się nie pojawiać, bowiem mówi się, że tutejsze
                          forumniczki słyną z kąśliwego języczka.
                          Ja i tak chciałam przekazać to co powiedziałam i tego nie żałuję.
                          A to, że potrafiłam powiedzieć, że inne strony również popełniają błędy to
                          tylko wskazałam,że takie sytuacje mają miejsce, a nie dlatego aby pokazać, że
                          ktoś jest gorszy ode mnie itp.
                          Pomimo, że i tak nie odniesiono się do przykładu w którym to tak popełniłam
                          błędy nawet stylistyczne tym bardziej jest mi przykro, że były to jedynie
                          kąsiwe uwagi, a nie merytoryczne uwagi.
                          Pozdrawiam
                          Adriana Kowalska
                          • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 18:41
                            > Pomimo, że i tak nie odniesiono się do przykładu w którym to tak popełniłam
                            > błędy nawet stylistyczne tym bardziej jest mi przykro, że były to jedynie
                            > kąsiwe uwagi, a nie merytoryczne uwagi.
                            Kobieto, trzeba by ci było wkleić całą stronę. Łatwiej zanleźć zdania, w których
                            nie popełniłas błedu!

Krótko mówiac, jestes nieprofesjonalna. Nie watpię jednak,ze ktoś z twoich usług
                            skorzysta, nawinych głupców, niestety, nie brakuje.
                        • mam6lat Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 12:15
                          Pani
                          Adrianno - nie chodzi o wytykanie Pani błędów dla rozrywki, tylko - jak sadze
                          zapłaciła Pani komuś za przygotowanie strony, na której niestety "leży"
                          język (składnia, stylistyka, interpunkcja);
                          nie chodzi o podważenie Pani kompetencji - bo nie watpię, ze sa,
                          tylko ten język......jakby na predce to wszystko było pisane i bez przemyslenia;
                          rynek na takie usługi jest i ma Pani gwarantowany sukces, jesli tylko zechce
                          włożyć więcej staranności w przygotowanie reklamy która jest strona(lub zmienić
                          "doradców")
                          poważnie - student polonistyki szybko i za grosze dokona korekty
                          pozdrawiam!
                • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 18:29
                  Podawajcie przykłady, a pani dzięki temu dopracuje stronę.
                  Hmm, a moze tak jednak zapłacić jakiemuś studentowi za robote.
    • rozsadnie_myslaca Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 19.03.07, 18:09
      Pani Adriano,niech sie Pani nie przejmuje tymi złosliwosciami. Najczęsciej
      krytykuja tutaj na forum złośliwe nieszczęsliwe kobiety,którym nie powiodło
      sie w małzeństwie. Pewnie to sfrustrowane kury domowe,które z nudów siedza tu
      od rana do nocy i zabieraja głos w kazdej sprawie,bez wzgledu na to czy sie na
      czyms znaja czy nie.

Stronka fajna,idea takze.Tak trzymać!
    • andziashea Przykład "profesjonalizmu" 19.03.07, 18:46
      >Jako Wasz konsultant ślubny pomogę Państwu przejść przez cały szereg
      przygotowań >odpowiadając na każde z waszych pytań.

Zdecyduj czy "Wasz" (per ty) czy "Państwa" (grzeczniejsze)?
      Wasz pisane duża literą czy małą - masz i tak, i tak.
      Po wyrazie "przygotowań" MUSI byc przecinek.

I tak masz "profesjonalnie" opisany cały portal. Znjdź, proszę, choć jeden z
      branży weselnej usiany tyloma błedami, a zrobię korektę za darmo;p
      • huczne-wesele Re: Przykład "profesjonalizmu" 20.03.07, 07:37
        o i oto mi chodziło aby pokazać błędy czarno na białym.
        Już zaraz to poprawiam.
        Dzięki za te spostrzeżenia.
        Pozdrawiam gorąco w ten lodowaty dzień( a już miała być wiosna!)
        Adriana Kowalska
        • andziashea Re: Przykład "profesjonalizmu" 20.03.07, 08:47
          To niech z łaski swojej poprawi pani resztę błędów. Sama (raczej nie, bo za
          cienka pani w uszach) lub z pomoca profesjonalisty. Ale profesjonalisty, a
          nie "profesjonalisty".
    • alicja-grzelak1 Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 08:36
      na prawdę proszę się nie przejmować takimi wypowiedziami.
      Ja obejrzałam sobie Pani stronę i mnie się podoba.
      Kolorystyka bajkowa ,delikatna w sam raz na tematykę ślubną.
      Podoba mi się również to, że nie jest ze fleszami bo tego nie cierpię (ale to
      sprawa gustu) .
      Merytoryka jak nabardziej dobra( być może usunęła już Pani te błędy, które
      opisywały przedmówczynie)i naprawdę podziwiam pomysłu.
      Życzę powodzenia a napewno się uda,bo takie firmy dopiero teraz będą miały
      swoje urwanie głowy
      A jak tam konkurencja bo słyszałam,że w tej branży to chyba nie zabardzo- choć
      nie wiem jak to wygląda w sytuacji konsultantów ślubnych.
      No ale to chyba nie jest odpowiednie miejsce do takich zwierzeń, bo Pani tu
      napisała,że poszukuje współpracy z firmami z tej branży.
      Powodzenia
      Ala
    • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 08:46
      No proszę. Tam, gdzie huczne-wesele, od razu pojawia się alicja-grzelak1.
      Bardzo ciekawy "przypadek".
      Ech, "profesjonalizm".
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:13
      co to za forum Ciągle ktoś kogoś obraża ludzie weźcie się do roboty zamiast
      ciągłych flustracji i innych dziwnych zachowań ludzkich.
      andziashea ty to już przesadzasz czy ty jestes spokrewniona z osobą, którą tak
      obrażasz?
      idź i krytykuj tam gdzie sobie tego życzą i pomyśl trochę.
      Forum jest dla wszystkich ale chyba będę tutaj jedyna,która powie,że powinno to
      być forum tylko dla osób z wysoką kulturą.
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:18
        Sorry, powiedzenie kobiecie, zeby zatrudniła kogoś, kto oparcuje portal od
        strony językowej, to obrazanie???

Mam napisac, że portal powalił mnie na kolana? W imię czego? Dobrego
        samopoczucia firmy, która nie popisała się profesjonalnym przygotowaniem
        strony? Strach pomyslec, jak podejdzie do innych spraw, skoro podstawy
        wizerunku leżą i kwiczą. Miałam chwalić, zeby pani poczuła się lepiej? Wybacz,
        ale tak obłudna nie jestem. Co więcej nie tylko ja "psioczę" w tym watku.

>pomyśl trochę.
        Ty równiez.

,która powie,że powinno to
        >
        > być forum tylko dla osób z wysoką kulturą.
        Nie miałabys tui wstępu;p
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:15
      powiedziałaś co chciałas i już. Ja nie znam tej firmy i nie będę się
      wypowiadała na jej temat tym bardziej,że chyba nie oto tu chodzi.
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:17
      a z tego co siędowiedziałamod innych forumniczek to twoja taka praktyka jest tu
      dość nagminna.Powinno sie założyc post o obie czy tego sobie życzysz czy nie .
      I niech cie tu obgadowywują.Ciekawe byłoby to miłe?
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:21
        > I niech cie tu obgadowywują.
        Obgadowywują? ROTFL!!!
        A niech mnie obgadOWYWują. Cokolwiek to znaczy...
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:24
      no i nie pomyliłam sie tylko pyskówki i pyskówki a powiedz mi czy ktos cię
      prosił o zdanie na temat tamtej strony? przeczytałam wszystkie odp. i nie było
      ani jednego takiego zdania...hm.. no to jak..No chyba ,że jesteś jedną z firm,
      które by skorzystały,ale nie bo strona wg ciebie jest fatalna.
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:25
        To przeczytaj jeszcze raz, ale tym razem postaraj się zrozumiec, co czytasz.
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:29
      a tak z drugiej strony to śmiac sie chce jak ktoś przeczyta pierwszy post tej
      babki a potem flustracje innej.Co to ma wspólnego z pierwszym nie wiem.Chyba
      jestem za głupia na ten forum,albo po prostu nie interesuja mnie rzeczy nie
      zgodne z treścią przewodnią .
      A weszłam tutaj tylko dlatego, że był to temat jeden z pierwszych na liście.
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:34
        Chyba
        > jestem za głupia na ten forum,
        Barwo za samokrytykę.

albo po prostu nie interesuja mnie rzeczy nie
        > zgodne z treścią przewodnią .
        Krótko mówiąc, zwisają ci szczegóły. Masz do tego prawo. Profesjonalnie
        prowadzonej firmie nie powinny. A jesli też zwisają. NO cóz, życzę powodzenia.
        Mozliwe, ze ktoś skusi się na usługi partacza.
    • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:31
      Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby podjąć współpracę z firmą Huczne
      Wesele zapraszam na stronę www.hucznewesele.pl

Jeśli posiadasz firmę związaną z branżą ślubną i jesteś profesjonalistą w
      swojej dziedzinie - zapraszam do współpracy.

Adriana Kowalska
      właścicelka firmy i konsultant ślubny

Tak brzmiał post to wytłumacz mi po jaki grzyb(przepraszam za uniesienie)twoja
      opinia o stronie.to wszystko pozdrawiam te osoby, które właśnie to czytają
      idziwią się z ogromu problemu przez ciebie stworzonego.
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 09:47
        >zapraszam na stronę www.hucznewesele.pl
        Rozumiesz czytany tekst? Z tego własnie zaproszenia wynika moja opinia o
        stronie.

> idziwią się z ogromu problemu przez ciebie stworzonego.
        Problem to stwarza administratorom strony ortografia. Skoro jednak chca
        uchodzić za niedouczonych ćwoków, ich sprawa. Dorośli są.
        • mariola-kasprzak Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 10:12
          obiecuję to już ostatni raz jak się tutaj wypowiadam.
          Weszłam na jej stronę z ciekawości- mnie sie spodobała i nie widzę błędów,
          chyba ,że tak jak ty mam siedzieć z lupą przy tekście i ich wypatrywać.
          Po drugie- nie znam się za bardzo bo nie studiowałam informatyki i polonistyki
          tylko prawo i dla mnie wiadomości zawarte na jej stronie są wystarczające i
          napewno nie amatorskie.
          Po trzecie to nie jest strona typowa tylko coś w rodzaju wizytówki no ale na
          tym to się już znam. Bo sama coś takiego własnie robię.
          Po czwarte będę ponownie postulowała,że nie chodzi tu o recenzję strony tylko o
          chęć współpracy tej pani z innymi firmami z branży.
          Po piate - jeżeli jesteś osobą,która ma prawo do takch opini(nie wiem jakie
          studia ukończyłas chyba, że markeing i zarządzanie to rozumiem)a nie chodzi mi
          tu o opinie forumniczki -bo wystarczająco skrzywdziłaś tą panią.
          Po szóste mogę mieć podejrzenie,że działasz w konkurencji i nigdy się do tego
          nie przyznasz. A mam w tym doswiadczenie -juz nie jedna kancelaria moja firmę
          próbowała w taki sposób zrównać z błotem.
          Po siódme ty wiesz najlepiej o co ci chodziło.
          A ja mam nadzieję, że wypowiedzą się tutaj może te osoby,które uczciwie spojrzą
          na ten temat i wypowiedza sie w tej sprawie.Choć jak wspomniałam ten post miał
          służyć do czegoś innego.
          Pozdrawiam
          • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 10:25
            > obiecuję to już ostatni raz jak się tutaj wypowiadam.
            Już niejedna obiecywała. Nie popełniaj tego błędu.

> Weszłam na jej stronę z ciekawości- mnie sie spodobała i nie widzę błędów,
            > chyba ,że tak jak ty mam siedzieć z lupą przy tekście i ich wypatrywać.
            Trudno. Bywa. Pomogą, albo wizyta u okulisty, albo skończenie szkoły
            podstawowej i dalsze kształcenie, innego sposobu nie ma.

>dla mnie wiadomości zawarte na jej stronie są wystarczające i
            > napewno nie amatorskie.
            No cóz, jedna osoba zadowoli się byle czym, innej to nie wystarczy.

> Po trzecie to nie jest strona typowa tylko coś w rodzaju wizytówki no ale na
            > tym to się już znam. Bo sama coś takiego własnie robię.
            I jest to przykład wizytowki odstraszającej swoim nieprofesjonalizmem.

> Po czwarte będę ponownie postulowała,że nie chodzi tu o recenzję strony tylko
            o
            >
            > chęć współpracy tej pani z innymi firmami z branży.
            Cóż, huczne_wesele nic nie pisała o zakazie wypowiadania się na temat strony.
            Co więcej, prosiła o przykłady błedów, kiedy podałam jeden, napisała, że
            poprawi. Wychodzi na to, ze nawet ona dostrzegła błedy (przynajmniej w jednym
            zdaniu, bo reszta nadal leży), tylko ty nadal głupio się upierasz, ze z lupą
            trzeba ich szukać.

> Po piate - jeżeli jesteś osobą,która ma prawo do takch opini(nie wiem jakie
            > studia ukończyłas chyba, że markeing i zarządzanie to rozumiem)a nie chodzi
            mi
            > tu o opinie forumniczki -bo wystarczająco skrzywdziłaś tą panią.
            Krzywdzą to ją spece od marketingu, ktorzy stwierdzili, ze ze stroną jest
            wszystko OK.

> Po szóste mogę mieć podejrzenie,że działasz w konkurencji i nigdy się do tego
            > nie przyznasz.
            Już kiedyś pisałam, mam wolny zawód. Nie zamierzam cię przekonywać, ze jestem z
            konkurencji. Wierz, w co ci się zywnie podoba.

> A ja mam nadzieję, że wypowiedzą się tutaj może te osoby,które uczciwie
            spojrzą
            >
            > na ten temat i wypowiedza sie w tej sprawie.
            W której sprawie? Błędów, portalu, tego wątku, dyskusji, którą prowadzimy?

Choć jak wspomniałam ten post miał
            > służyć do czegoś innego.
            I pewnie słuzyłby, gdyby nie niechlujnośc strony. Pomijam fakt, ze firma z
            prawdziwego zdarzenia ogłasz się tam, gdzie miejsce na to, a nie zasmieca
            forum. Ale to już drobiazg.

• kasiulkkaa Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 11:30
      Powtorzę za kilkoma osobami - zlikwidujcie błędy w portalu!!! Jak można
      reklamować tak niedopracowaną sronę?!
      • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 12:40
        Proszę podawajcie przykłady.
        Rozmawiałam przed chwilką z osobą, która ukończyła polonistykę i nie zauważyła
        ona błędów w treści.
        Nie spodziewałam się takiej ilości postów, ale w konkretnym celu jaki chciałam
        osiągnąć.
        Przykro mi jest w związku z tym.
        A to, że jest tylu komentatorów mojej strony to chyba o czymś świadczy.Być
        może,że ma to związek z tym, iż nie podoba się państwu moja wizytówka. Nic na
        to nieporadzę.
        Osoby, którym natomiast się podoba potwierdzają mi to osobiście lub za pomocą e-
        mail.
        Nie uważam również, że osoby, które są moimi klientami, bądź byli nimi skusili
        by sie na usługi „partacza”. Tego nawet nie będę komentowała.
        I jeżeli ktoś jest kulturalny i ma jakieś „ale”odnośnie mojej firmy lub
        wszystkiego co z tym jest związane pisze do mnie prywatnie.Bowiem nietaktem
        jest wskazywanie błędów na forum, chyba,że ktos chce osiągnąć skutek poniżenia,
        obrażenia bądź innych powiązanych z tym emocji.
        Gdybym ja musiała wszystkim mówić co mi się nie podoba to huhuhu.uwazam,żeod
        tego jest rozmowa bezpośrednia.
        I jeżeli mogę wyrazić takie zdanie to proszę udowadniajcie komuś, żezrobił źle
        na przykładzie a nie tylko powiedzieć,że zrobił coś koszmarnie i od razu jest
        to osoba nazywana „ćwiekiem” dodatkowo niedouczonym.
        Pozdrawiam
        • rozsadnie_myslaca do Huczne-Wesele 20.03.07, 12:48
          Pani Adriano - przeciez pisałam,ze wypowiadaja sietu głownie sfrustrowane
          kobiety,które sa nieszczęsliwe w małzeństwie i z żalu do całego świata opluwaja
          wszystkich jadem. Wystarczy spojrzec - te same nicki niemal w kazdym
          poscie,bez względu na to na jaki temat. To biedne kobiety sa i nalezy im
          współczuc
          • andziashea Re: do Huczne-Wesele 20.03.07, 13:01
            To biedne kobiety sa i nalezy im
            > współczuc
            Zacznij od wspołczucia sobie...
          • milka833 Re: do Huczne-Wesele 20.03.07, 13:14
            rozsadnie_myslaca
            rzeczywiście - spotykam Twój nick na forum - jesteś nieszczesliwa mezatką?
            czy poprostu sfrustrowana kobieta (panienka?)

pani Adrianno to zauwazyłam:
            "POLECAM ZOBACZYĆ" samo polecam wystarczy, albo:"WARTO ZOBACZYĆ"

- Naszym zadaniem jest tak (JAK???)zorganizowanie pracy,
            abyście mogli na bieżąco otrzymywać
            informacje o naszych działaniach i zawsze mieć wpływ na jej (JAKIEJ JEJ)realizację.

- po rozmowie zaplanujemy wspólnie (CZY PISZE W LICZBIE MNOGIEJ - JAKO ZESPóL?)
            całą
            uroczystość i będziemy czuwać nad wszystkimi
            elementami tak (PRZECINEK?)abyście nie musieli o nic się już (PO CO TO JUż?)martwić.

- KONSULTACJE
            To porady pomocne w przygotowaniach np. przy spotkaniach w USC
            i związane z tym formalności jakie możecie spotkać (DZIWNE TO ZDANIE).

- Porady te prowadzimy w takim systemie aby, (PO CO TU JEST PRZECINEK?)
            były dla Was najwygodniejsze.

wybór miedzy Was a Panstwo

(duże litery stosowane przeze mnie służa tylko zaznaczeniu mojego tekstu)
        • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 13:01
          > Rozmawiałam przed chwilką z osobą, która ukończyła polonistykę i nie
          zauważyła
          > ona błędów w treści.
          Zapytaj tę osobę, ile zapłaciła za dyplom na Stadionie X-lecia.

> A to, że jest tylu komentatorów mojej strony to chyba o czymś świadczy.
          Tak, świadczy o tym, ze strona jest, hm, delikatnie mowiąc niedopracowana.

> Osoby, którym natomiast się podoba potwierdzają mi to osobiście lub za pomocą
          e
          > -
          > mail.
          No proszę, pocieszać się mozesz. Szkoda, że nie widzisz, ile osób zauwazyło
          błedy. No, ale to twoja decyzja.

Bowiem nietaktem
          > jest wskazywanie błędów na forum
          Za to taktem jest reklamowanie się na forum...

> Gdybym ja musiała wszystkim mówić co mi się nie podoba to huhuhu.uwazam,żeod
          > tego jest rozmowa bezpośrednia.
          A reklamę się wykupuje. A jesli nie stać cię na reklamę, bo dopiero zaczynasz,
          to jest Dwukropek.

> I jeżeli mogę wyrazić takie zdanie to proszę udowadniajcie komuś, żezrobił
          źle
          > na przykładzie
          Podałam Ci przykład. Cały czas dążysz do poprawienia błędów dzięki forumkom.
          Zatrudnij korektora, absolwenta filologii polskiej, zleć mu pracę i zapłać. Tak
          działają profesjonalisci.

> to osoba nazywana „ćwiekiem” dodatkowo niedouczonym.
          ĆwOkiem, ćwiek to cos innego. Słyszałas kiedykolwiek o przecinkach? To zacznij
          ich uzywać.
        • aska90 Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 13:36
          > Rozmawiałam przed chwilką z osobą, która ukończyła polonistykę i nie
          zauważyła
          > ona błędów w treści

Pani Adrianno, bardzo proszę. Przecież Pani tłumaczenia są poniżej wszelkiego
          poziomu.
          Jeśli nie stać Pani (to bynajmniej nie grzech) na wynajęcie korektora, bo
          właśnie zaczyna Pani w branży slubnej i oszczędnosci zostały pochłonięte przez
          opłaty związane z założeniem działalności; jesli nie widzi Pani błędów, bo
          ortografia w szkole nie była Pani najmocniejszą stroną, wystarczy jasno
          przedstawić sprawę i poprosić forumowiczki o pomoc.
          Zasłanianie się specami od marketingu i osobami, z ktorymi Pani rozmawiała,
          podczas gdy błędy dalej wiszą na stronie jest cokolwiek śmieszne.
    • huczne-wesele Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 13:33
      Proszę to jest moja odpowiedź ostatnia na tym forum bo nie wiem jak długo można
      się prosić o nie komentowanie bądź o zrobienie to prywatnie. Widocznie bardzo
      się pomyliłam reklamując to forum wielu znajomym,że jest kulturalne i bardzo
      pomocne.
      Mam tylko nadzieję, że ja swoim zachowaniem tutaj nigdy nikogo nie obraziłam
      lub nie dałam powodów , aby ktos mnie tak potraktował jak niektóre osoby na
      forum.
      Pozdrawiam i życzę wam pasma sukcesów a niektórym troszkę zimnej wody dla
      ochłody, bo czasami warto przemyśleć niż powiedziec komuś coś przykrego.

pani Adrianno to zauwazyłam:
      "POLECAM ZOBACZYĆ" samo polecam wystarczy, albo:"WARTO ZOBACZYĆ"

a proszę mi powiedzieć jak skłonić kogos do obejrzenia np filmu mówi się
      polecam obejrzeć to i tamto Albo warto zobaczyć ten film bo to i tamto

po rozmowie zaplanujemy wspólnie (CZY PISZE W LICZBIE MNOGIEJ - JAKO ZESPóL?)
      całą

Tak jest to zespół

wybór miedzy Was a Panstwo
      a to dziwne bo tego nie widzę/.
      • aska90 Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 13:40
        > po rozmowie zaplanujemy wspólnie (CZY PISZE W LICZBIE MNOGIEJ - JAKO ZESPóL?)
        > całą
        >
        > Tak jest to zespół
        >
        To pozostaje jeszcze ujednolicenie" zapraszaMY czy zapraszaM i po0prawienie
        interpunkcji wszędzie tam, gdzie jej nie ma, jest zbędna lub w niewłaściwym
        miejscu. Krótko mówiąc, korekta niezbędna.
      • andziashea Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 14:00
        > a proszę mi powiedzieć jak skłonić kogos do obejrzenia np filmu mówi się
        > polecam obejrzeć to i tamto Albo warto zobaczyć ten film bo to i tamto
        >
        Dwa zdania i zero interpunkcji. Świetny przykład stylu "profesjonalistki". Na
        stronie dokładnie to samo. Pani Adrianno, pora wracać do szkoły podstawowej.
    • nelida Re: współpraca z firmami z branży ślubnej 20.03.07, 19:20
      Pani Adrianno, na Pani watek weszłam, ponieważ już jest o nim głośno. Jestem
      nauczycielką i mam do Pani prośbę. Czy zgodzi się Pani, aby zdania, które
      umieściła Pani w portalu, zostały przeze mnie wykorzystane na lekcjach? Nie
      ukrywam, że zaoszczędzi mi to masę czasu. Zamiast tracić go na wymyslanie
      przykładów, wykorzystam to, co Pani stworzyła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka