Dodaj do ulubionych

Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):)

30.03.07, 10:47
Wszystko Wam pokazuję, nie będziecie miały żadnej niespodzianki..winkwinkwink
img143.imageshack.us/my.php?image=buty1wq4.jpg
img143.imageshack.us/my.php?image=buty2bq8.jpg
img155.imageshack.us/my.php?image=buty3cp8.jpg
img155.imageshack.us/my.php?image=buty4qj1.jpg
Obserwuj wątek
    • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 10:49
      świetne smile
      a przypomnij sukienkę jeszcze
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 10:53
        Tu suknia:
        www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=obelix
    • nikola.b Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 10:50
      buciki przesliczne !!!
    • gioseppe a ja mam pytanie 30.03.07, 10:54
      zamierzasz iść w rajstopkach?smile)))
      • inkageo Re: a ja mam pytanie 30.03.07, 11:00
        Ile wytrzymam będę bez. Ale mam strasznie delikatne stopy i pewnie zaraz będą
        całe otarte... Myślę, że jak w trakcie imprezy założę cieniutkie pończochy to
        nikt nie zauważywink Na sesję zdjęciową oczywiście zdejmęwink Buty są na razie
        ciasne - 37 mi spadało, a 36 lekko ciśnie. Będę rozciągać w domusmile
        • gioseppe Re: a ja mam pytanie 30.03.07, 11:02
          to rozciągaj
          bo w rajstopach brzydko smile

a jesli masz delikatne stopy to polecam sztyft przeciwko odciskom COMPEED
          rewelacja smile
          smarujesz w miejscach gdzie cie buty z reguly obżerają (ale nie pod spodem bo
          sie bedziesz slizgac) i poproblemie
        • medea11 Re: a ja mam pytanie 30.03.07, 11:02
          sa cudne...wow jestem pod wrazeniem...teraz moje juz mi sie w ogole nie podobaja smile Kupowalas we Wroclawiu w Prima Modzie?
          • inkageo Re: a ja mam pytanie 30.03.07, 11:05
            Tak w Galerii Dominikańskiejsmile
        • ala-81 zestawienie 30.03.07, 11:02
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3ddfe9060434c2e3.html
          Inka, czy będizesz miała jeszcze jakieś złote dodatki?
          • inkageo Re: zestawienie 30.03.07, 11:06
            Tak, od początku miałam wizję złotych dodatków i buty miały być całe złote, ale
            te też mnie satysfakcjonująwink
            • ala-81 Re: zestawienie 30.03.07, 11:10
              a jakie kwiaty planujesz?
              też mam złote buty i sukienkę coś pod ecru i zastanawiam sie nad kolorem
              bukietu smile
              • aga_kr3 Re: zestawienie 30.03.07, 11:12
                ja też suknia śmietankowa, buty złotawe a bukiet planuję z kremowych róż

img405.imageshack.us/my.php?image=htie1csxf4.jpg
                • inkageo Re: zestawienie 30.03.07, 11:17
                  Zielone storczyki z kremowymi różami albo kaliamismile
                  Oczywiście przewiązane złotą szarfąsmile
                  img142.imageshack.us/my.php?image=calaliliesmj5.jpg
                  img142.imageshack.us/my.php?image=rosests9.jpg
                  Zielony to mój ulubiony kolorsmile
                  • ala-81 Re: zestawienie 30.03.07, 11:33
                    no to załatwiłas mnie tymi storczykami zielonymi smile
                    cały czas byłam na nie nastawiona, nie mogłam z nich zrezygnować, bo ubzdurałam
                    sobie storczyka i to zielonego - w końcu mi trochę przeszło i planowałam inne
                    kwiaty - a jak zobaczyłam ten bukiecik to chyba znowu mam dylemat smile

planuje bukiecik w złotym rożku

będziesz miała welon? ja planuje kwiat we włosy zamiast welonu, a że dekoracje
                    robię sama to nie mam zupełnie pomysłu jak usztywnić tego storczyka do włosów i
                    jak wpiąć w koka
                    • inkageo Re: zestawienie 30.03.07, 11:41
                      Będę miała welon bo mam raczej kiepskie włosy i warto je ukryćwink A storczyka
                      chcę wpiąć w miejscu łączenia welonu z głową, ale muszę najpierw zobaczyć jak
                      to będzie wyglądało...smile
    • gioseppe Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:05
      acha, fajne krzesla masz smile)
      to duka?
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:05
        Ikeasmile
        • gioseppe Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:06
          ooooooooooooo!!!!
          ale stara czy jakas nowa kolekcja

bo chce wymienic krzesla smile)))
          marza mi sie czarne ale kremowe tez by stykły
          • inkageo Krzesło:) 30.03.07, 11:08
            Są dostępne cały czas, różne kolory i różne wersje. Ja mam obrotowe, ale są też
            normalne na czterech nogachsmile Twarde jak diabliwink Siedzę na poduszcewink
            • inkageo Re: Krzesło:) 30.03.07, 11:09
              tiny.pl/cbn8
              • gioseppe Re: Krzesło:) 30.03.07, 11:12
                wlasnie znaklazlam smile
                dzieki!

ale szerokie sa niemilosiernie
                musze sprawdzic i porownac z tymi z duka
                pozdrowienia
    • mayagaramond Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:14
      Bardzo ladne! Ale na prawde byloby lepiej, gdybys nie zakladala rajstop.
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:20
        Wiem, wiemsmile Wczoraj wieczorem miałam tak zmaltretowane nogi, że nawet nie
        próbowałam na bosą stopę ich wkładaćwink Kupię ten sztyft, o którym pisze
        gioseppesmile Ja sama jestem wielką przeciwniczką rajstop do odkrytych butów!
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:21
        I wstydziłam się nie pomalowanych paznokci, ale kiedy mam je malować jak cały
        dzień na forum siedzę..wink
        • mayagaramond Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:30
          A jak chcesz pomalowac? Ja bym chyba tylko pociagnela bezbarwnym lakierem, zeby
          nie byl za duzo szczescia an raz.
      • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:26
        No tak ale jak zalozy ponczochy na zabawie to przeciez suknia jest tak dluga ze nikt nie zauwazy, a przynajmniej nog nie poobciera. Inko tylko je rozchodz przed slubem ja w swoich tez juz chodze troszke po domu smile)

Bedziesz miala jakies kolczyki? Ja mam z tym straszny klopot bo nigdzie nie moge znalezc nic ani na miescie ani w Intenecie sad(( a juz tylko 4 tygodnie zostaly!
        • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:34
          Madea, jaką masz suknie? jakich koczyków szukasz?
          • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:43
            www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_19m6pn/?zdj=07
            To jest moja suknia. Potrzebuja dlugich kolczykow zeby mi optycznie wydluzaly buzie. Niestety nic nie moge znalezc...jest mnostwo zlotych, ale mam watpliwosci czy zloty jest dobry wolalabym jakas mase albo cos delikatniejszego...w tej kwestii jestem zrezygnowana sad
            • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:51
              jestem pod wrażeniem Twojej suknii smile piękna!
              mam własnie długie kolczyki z pereł złotych i śmietankowych
              • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:55
                A gdzie je kupowalas? Masz moze jakies zdjecie?
                • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:55
                  i milo mi, ze suknia sie podoba smile
                • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:56
                  mam zdjęcie ale się wsytdzę smile
                  sama robiłam
                  • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:58
                    To przeslij na gazetowego jesli mozesz smile Umieram z ciekawoscie jak wygladaja smile
                  • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:59
                    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7c1e57093ebf2366.html
                    na swoje usprawiedliwienie smile dodam ze wyglądają na żywo lepiej i dobrze się w
                    nich czuję
                    we wtorek mam przymiarkę i zobacze czy będa pasowały, w razie czego moge
                    jeszcze wymyślić inne smile
                    • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:00
                      Świetnesmile
                    • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:27
                      Sa bardzo ladne...wlasnie w takim kolorze szukam swoich, gdzie je kupilas?
                      • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:35
                        sama zrobiłam wink
                        • medea11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:54
                          No to gratuluje zdolnosci manualnych - ja bede musiala szukac dalej sad
            • parasolka11 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:58
              Hej
              Bardzo ładna ta twoja sukniasmile)
              Ile kosztowała i gdzie ją kupiłaś, jezeli można zapytać?
            • olenka_a Medea! 31.03.07, 10:02
              Twoja suknia jest przesliczna! Uwielbiam suknie tej firmy, ale niestety jestem
              do nich za niska... smile))
        • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:37
          Wczoraj szukałam biżuterii, mojemu M spodobały się perły z katalogu ślubnego
          Apartu i chociaż sama mam wizję złota to poszłam zobaczyć.. Myśleliśmy o grubej
          bransoletce i kolczykach kuleczkach. Poszłam przymierzyć do Apartu, pani dała
          mi najmniejszy rozmiar (18) i okazało się, że mogę ją sobie na nogę założyć.. W
          Kruku dostałam jeszcze większą, nie mają tam wogóle rozmiarów, tylko jeden
          uniwersalny. Pani mi powiedziała, że mogę sobie w domu ją rozmontować, zdjąć
          część perełek, zawiązać supełki i na nowo zamocować do srebrnej klamerki
          (!)...super, będę sama przerabiać ozdobę za kilkaset złotych, której
          zmniejszenia nie podejmuje się żaden jubiler! Później udałam się do Yesa i tam
          było najzabawniejsmile Sprzedawca ze smutną miną stwierdził, że nie mają
          bransoletki z pereł, po czym nagle pojaśniał na twarzy, wyprowadził mnie przed
          sklep do witryny i z dumą zaprezentował mi zegarek, który miał ze trzy perełki
          na bransoleciesmile To się ubawiłamsmile Zostaje mi chyba biju brigitte, czy jak to
          się piszewink
          • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:39
            ja mam już kolczyki - perełkowe i długie, bransoeltkę pożyczam od siostry -
            delikatna i złota
          • tezromantyczka Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:41
            Podobno perły na ślubie przynoszą pecha. Tak mnie babcia poinformowała, kiedy
            się z przerażeniem dowiedziała, że założę swoje. smile
            • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:43
              Wiem, wiem, ja się tym nie przejmujęsmile My lubimy tak na przekór przesądomwink
              • tezromantyczka Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:45
                Ja też się nie przejmuję i pozostanę przy swoich, tylko uprzedzam. smile
              • gioseppe Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:50
                to powiedz jakiej Ty bizuterii szukasz?
                wiem ze perly ale co - na szyje i na reke bransoleta?
                w jakich kolorach?
            • ala-81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:53
              ślub w maju to też pech...
              no cóż idziemy pod prąd smile tylko martwe rybki płyną z pradem smile
    • tezromantyczka Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:34
      Śliczne!!!!!!
      Też bym takie chciała, ale niestety mam białą suknię, więc muszą być białe -
      czy może są białe w tym modelu?
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:39
        Nie było białych, były jeszcze srebrne, ale też ze złotą obwódką...
        Ogólnie straszny wysyp jasnych butów w prima modzie! Można oczopląsu dostaćsmile
        • tezromantyczka Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 11:40
          Hmmm...srebrne chyba mogłyby być, ale ta złota obwódka ;/
          No nic, jutro się w końcu wybiorę na poszukiwania.
    • eary Inka.. slowa uznania.. :) 30.03.07, 11:44
      Pieknie beda pasowac buty do sukni i do kwiatow.. supeeeerrr...
      tylko teraz dodatki w miare proste, bo szkoda zeby zaklocily temat..
      kokardki ladnie sie komponuja ze soba.
      ladne na motyw przewodni al nie przesadz suspicious
      • inkageo Re: Inka.. slowa uznania.. :) 30.03.07, 11:51
        Postaram sięsmile Na szyi nic! Kolczyki kropeczki, no i chyba na ręce też nic, bo
        za chuda.. Widziałam genialną torebkę w solarze, tylko jaśniejszą od butów..
        Poszukam foty w necie. Złamana biel, z przodu ma plisy, z klapką, trochę fason
        babciny, raczej mała. Nie mogę o niej przestać myśleć, ale jest jaśniejsza...
        • inkageo Re: Inka.. slowa uznania.. :) 30.03.07, 11:52
          No i torebka ma kokardkę...smile Oszalałam na jej punkcie!
          • ala-81 Re: Inka.. slowa uznania.. :) 30.03.07, 11:54
            mnie sie bardzo podobają torebki - kuferki złote, takie w stylu mamy muminka smile
            do ślubu zamiast bukietu
    • pantarejka Kokardki :) 30.03.07, 11:49
      Gratuluję Ci świetnie przemyślanej koncepcji stroju, który jest, dzięki
      kokardkom, bardzo spójny.

Ja w ogóle bardzo lubię kokardki - są "przekorne", dodają uroku smile
      • inkageo Re: Kokardki :) 30.03.07, 11:53
        Mam bzika na punkcie kokardeksmile
        A to dla poprawy humoru:
        img99.imageshack.us/my.php?image=rcbowsfk4.jpg
        • gioseppe tylko nie przesadź z tymi kokardkami ;) 30.03.07, 11:54
          • inkageo Re: tylko nie przesadź z tymi kokardkami ;) 30.03.07, 11:56
            Już mam szlaban na kokardki!!!smilesmilesmile Wyczerpałam limitsmile
            • gioseppe Re: tylko nie przesadź z tymi kokardkami ;) 30.03.07, 12:08
              ja nic nie chce mowic - widzialam kiedys na allegro piekna torebke z kokardka
              ktora idealnie pasowalaby Ci do sukni
              byla prosta z kokardka
              ale ecru smile

nie moge znalezc jak na zlosc
              • inkageo Re: tylko nie przesadź z tymi kokardkami ;) 30.03.07, 12:09
                Jak znajdziesz to daj znaćsmilesmilesmile
                • gioseppe Re: tylko nie przesadź z tymi kokardkami ;) 30.03.07, 12:11

zdaje sie ze strona juz wygasla
                  babeczka z krakowa sprzedawala suknie
                  o tego miala idealna dla Ciebie torebke smile
    • siog Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 12:30
      Gratulacje! Buty sliczne!!!!! ja ciagle szukam i juz mam doscsad
    • karolin-k piękne szukam takich w w-wie 30.03.07, 12:40
      co do tortu, chce podobny, pewnie widzialaś
      na razie zaprzestałam poszukiwań, ale musze się za to wziąć, bo czau ubywa
      • karolin-k znalazłam ich inne 30.03.07, 16:01
        które są śliczne
        jutro jade na poszukiwania
        a w razie czego, może mi je sprowadzą smile
        • inkageo Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:09
          Ja też zamawiałam, bo rozmiar 37, który normalnie noszę spadał mi z nóg..
          Wpłaciłam 100 zł zaliczki, ale nie byłam zobligowania do zakupu. Gdyby mi się
          buty jednak nie podobały to zwróciliby mi zaliczkęsmile
          • karolin-k Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:14
            no teraz to już mnie w ogóle nakręciłaś
            chyba w nocy spać nie będe mogła smile

już przejrzałam tu chyba wszystkie wątki o butach,
            bo nic nie mogę sobie znaleźć,a na ich stronie są takie białe szpilki z
            drewnianym obcasem i wyciętym palcem (tak jak Ty lubisz)
            no i właśnie świetnie będą pasowały do mojej kiecki

mam nadzieje że dobrze będe się w nich czuła,
            bo nigdy nie miałam tego rodzaju szpilek
            • inkageo Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:23
              We Wrocławiu było z 10 par spełniających moje kryteria wizualne, ale niektóre w
              bardzo wysokich (jak dla mnie) cenach... Dochodziły do 600 zł... Oni mają buty
              różnych firm, stąd ta rozpiętość cenowa... Moje kosztowały 349 zł.
              • karolin-k Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:26
                a teraz to mnie przestraszyłaś,
                ja znalazłam na ich stronie w kolekcjach model 1E-644
                myślałam, że w ich skelpach będzie on normalnie dostępny
                cena nie najniższa, bo 339 zł
                • inkageo Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:37
                  Wszystkie są sygnowane znakiem Prima Moda i raczej we wszystkich sklepach
                  powinny byćsmile Miałam na myśli tylko przyczynę dużej rozbieżności cenowej
                  podobnych modelismile A zdarzyło mi się już widzieć te same buty w Venezi, Gino
                  Rossi i Prima Modzie, bo czasem te trzy firmy zamówią ten sam model u tego
                  samego producentasmile Jest tylko inna marka na wkładce i inna cenasmile
                  • karolin-k Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:43
                    dobrze wiedzieć smile

Gino i Venezie mam blisko,
                    może wracając z pracy zajrzę

choć jutro będe miała 3 sklepy w jednym centrum
                    zobaczę
                    ale już się doczekac nie mogę smile jakaś nerwowość mnie ogarneła big_grin
                    • inkageo Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:53
                      Mnie chyba też, bo przed chwilą zamówiłam w sklepie internetowym stanik bez
                      mierzenia i na dodatek w za dużym rozmiarzewink Pozostaje liczyć na cud, że
                      będzie pasowałwink Ale model jakiego szukamsmile
                      A wczoraj musiałam sobie ukoić nerwy kupując letnią sukienkę, która teraz jest
                      mi rzeczywiście niezbędna....winkwinkwink Za to pasuje do nowych butówwink
                      • karolin-k Re: znalazłam ich inne 30.03.07, 16:58
                        no ja tydzień temu kupiłam płaszczyk, który będzie bardzo dobrze pasował do
                        tych wypatrzonych butów smile
                        do tego stwierdzam, ze i tak potrzebuje jeszcze sandałki, bo w końcu koniec
                        czerwca, całą noc nie wytrzymam
                        no i też suknienka na drugi dzień, niby nie ma poprawin, ale w dresie nie bede
                        przecież chodzić po domu, gdzie bedzie jeszcze rodzina

u mnie problem stanika odpada, z uwagi na "obfity" biust smile
    • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 14:02
      Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i radysmilesmile Teraz poszukuję bielizny do zadań
      specjalnych, ale fotki w staniku nie będziewinkwinkwink
      • gioseppe Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 14:05
        ajakiez to zadania ma spelniac?
        moze cos wymyslimy smile
        • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 14:10
          Z 83 cm w biuście ma być naturalnie wyglądające 86smile Oczywiście fason
          bardotkowaty, żeby ramiączka nie wyłaziły i miseczki bardzo usztywnione
          bezszfowe i grube jak diabliwink Znalazłam takie cudo z niemieckiej firmy
          Naturana, ale to stara kolekcja i wszędzie są rozmiary od 80 D wzwyżwink
          Większość staników w tym fasonie nie ma wkładek..a ja ich baaardzo potrzebujęsmile
          Noszę 75 A, a wczoraj pani w sklepie z bielizną wymierzyła mnie, wytarmosiła i
          zaleciła 70 B, C!! Oczywiście w moim rozmiarze nic nie miała..sad
          • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 14:22
            Znalazłam, ale jest tylko 75 Bsad
            biust.pl/pasaz/foto_duze/naturana/naturana87312_krem.htm
            Muszę wieczorem przeszukać wszystkie sklepysmile
            • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 15:15
              Zamówiłam ten 75 B, ale coś czuję że będzie gigantyczny... Najwyżej obdaruję
              mamę albo siostręsmile
              • karolin-k Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 16:59
                a on nie będzie jak odlew gipsowy?
                bo czasami tak te modele wyglądają smile
                • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 17:07
                  Dla mnie ważne, żeby był sztywny i gąbczasty, bo muszę wypełnić wolną
                  przestrzeń w sukni.. Widziałam go w sklepie, ale zostały im bardzo duże
                  rozmiary i rzeczywiście trochę jak odlewy z gipsu wyglądaływink Popiersia
                  takiewinksmile
                  • karolin-k Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 22:48
                    to potem w salonie popiersie postawisz smile
                    • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 22:54
                      Nie będzie popiersiasad Ja już zrobiłam przelew, a oni mnie teraz przepraszają,
                      że jednak nie mają tego modelusad
                      • karolin-k tak jak z moimi butami :(((( 31.03.07, 18:30
                        zakładam wątek odrębny, może mi pomożecie
          • gioseppe Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 16:20
            przymierz
            bardotke firmy Eclizia by Lilly.

swietnie lezy smile
    • kocurki_dwa no... 30.03.07, 16:54
      spoko big_grin
    • bozena.dp Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 17:13
      bardzo ładne te twoje butki :o)
    • basia1125 Nie dla mnie 30.03.07, 17:45
      Tylko mnie nie uzekly?
      Nie lubie butków na jeden palec a jak jeszcze jest kokardka, to juz w ogóle.
      Przykro mi. Ale skoro dla Ciebie sa idealne, to ciesze sie, ze je znalazlassmile
    • justeczka1 Re: o butach 30.03.07, 18:09
      sliczne, mam podobny fason, ale srebrne. mam dobra rade, mam nadzieje, ze sie
      nie obrazisz: ten fason nosi sie BEZ rajstopsmile pozdrawiam
      • inkageo Re: o butach 30.03.07, 18:13
        Tak, tak wiemsmile Wyżej już to wyjaśniałyśmywink
    • kasiunia62 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 18:13
      superrrr
      chcę mieć w tym stylu butki!! są cudowne! tylko ze ja poszukuję ecru..sliczne
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 18:24
        Były w takim samym odcieniu kremu czy ecru, bez złotej obwódki i wykonane z
        satynysmile
        • mela81 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 18:40
          buty cudne!
    • kate.zet1 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 30.03.07, 19:34
      Bardzo ładne butki, ja szukam nadal, ale musisz je koniecznie rozchodzić, kupiłam sobie podobne tak na teraz do "biegania" na wiosnę i... leża w szafie, tak mnie obtarły. najgorzej w duży palec, w miejscu gdzie wychodzi przez dziurkę!!! podobnie miałam kiedyś gdy pierwszy raz w życiu zalożyłam japonki, palce są bardzo wrażliwe na nowośći smile!!!
    • olenka_a oryginalne 31.03.07, 09:58
      Baaaaaaaaaaaaaardzo ładne, powiedziałabym nawet, że piękne. Takie
      nieklasyczne smile)) Super! smile)))))))))))))
      • kartynka Re: oryginalne 31.03.07, 10:55
        Sliczne te buciki!smileI do sukienki bardzo pasuja!smile

-
        mój suwaczek
    • marsellle1 Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 31.03.07, 11:15
      Buty piękne. Szukam podobnych, ale na niższym obcasie, bo po pierwsze nie czuję
      się pewnie na wysokich obcasach - czasem się chwieję, a po drugie mój
      narzeczony jest prawie mego wzrostu. Czy takie fasony mozna dostać w Warszawie?
      • inkageo Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 31.03.07, 11:56
        Na pewno, w Prima Modzie jest ich bardzo dużosmile To chyba dominujący fasonwink
    • martamey Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 31.03.07, 16:30
      inkageo napisała:

> Wszystko Wam pokazuję, nie będziecie miały żadnej niespodzianki..winkwinkwink
      > img143.imageshack.us/my.php?image=buty1wq4.jpg
      > img143.imageshack.us/my.php?image=buty2bq8.jpg
      > img155.imageshack.us/my.php?image=buty3cp8.jpg
      > img155.imageshack.us/my.php?image=buty4qj1.jpg

suknie ślubne warszawa
      • martamey Re: Z ostatniej chwili - kupiłam buty:):):):) 01.04.07, 19:46
        suknie slubne warszawa<a href="www.plazoo.com/pl/topnews/suknie-slubne-warszawa.htm"
        target="_blank">suknie slubne warszawa</a>
        • inkageo ??? 01.04.07, 19:52

• inkageo Torebka poszukiwana:):) 14.04.07, 12:57
      Buty już są czas na torebkę.. Nie będą z nią oczywiście defilować w kościele,
      ale chciałabym kupić coś ładnego, co jeszcze kiedyś wykorzystam i czego nie
      będę się wstydzić idąc do toaletysmile
      Super małą z plisami jak w spódnicy widziałam w Solarze, ale jest sporo
      jaśniejsza od butów, właściwie biała.. Lepsza byłaby złota.. Może pomożecie,
      gdzieś, coś widziałyście, macie fotki?smile Będę wdzięcznasmile
    • natalii_2 Ja jeszcze w sprawie butów.. 19.04.07, 11:32
      Bardzo fajne tylko mam pytanko.. jakiej wysokości jest ten obcas? Ciekawi mnie
      to bo taki wysoki wygląda super ale zastanaiwam sie czy wytrzymałabym w nim
      długo..?
      • inkageo Re: Ja jeszcze w sprawie butów.. 19.04.07, 11:34
        9 cm, ja wytrzymałam do rana na trzech weselach, a miałam obcas o tej samej
        wysokoścismile
        • natalii_2 Re: Ja jeszcze w sprawie butów.. 19.04.07, 14:02
          Wyglądają super ale nie dałabym rady.. Będę miała 7 cm.. na takim chodze
          najczęściej i najlpiej się na takim czuje a poza tym kurs tańca zaliczam
          własnie na takiej wysokości smile a nie spadają Ci one? ja mam zawsze taka opcje
          że wydaje mi się że wsuwane buty bez żadnych sznuerczków czy paseczków zaraz
          zgubię wink
          • inkageo Re: Ja jeszcze w sprawie butów.. 19.04.07, 14:09
            Niesmile Ja nigdy nie noszę butów z paseczkiem na kostce, bo są dla mnie mniej
            wygodnesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka