forumania 10.04.07, 11:07 Gdzie kupujecie alkohol Warszawianki?? Znacie jakieś hurtownie? Ja osobiście znam tylko macro i selgros, ale chciałam się jeszcze w innych miejscach zorientować. Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza_lui Re: Wódka - Warszawa 10.04.07, 14:30 My chyba będziemy się zaopatrywać w napoje wyskokowe w macro. Przynajmniej na dzień dzisiejszy tak mi się wydaje, chyba że znajdziemy gdzieś lepszą ofertę. Poza wódką będziemy kupowali jeszcze wina i likiery do drinków, więc zaopatrzenie robimy zróżnicowane Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
aniafania Re: Wódka - Warszawa 10.04.07, 19:49 Z tego, co się orientowałam, hurtownie mają ok złotówki droższą wódkę niż macro. Śmiech na sali. Obserwuję ceny od kilku miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobis Re: Wódka - Warszawa 10.04.07, 19:51 A mi ostatnio ktoś polecił hurtownię www.e-spirits.pl Ponieważ akohol kupuję b. rzadko nie wiem czy ceny są aż tak bardzo konkurencyjne - podobno tak Jeśli macie czas (tam podobno czeka się ok. tygodnia) to można spróbować. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś bardziej rozeznany w temacie skomentował tylko ich ceny )) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaf222 Re: Wódka - Warszawa 10.04.07, 20:18 my kupujemy maximusa i w auchanie na modlinskiej butelka byla tansza o 2 zl niz w makro wiec w supermarketach bedziemy sie zaopatrzac Odpowiedz Link Zgłoś