agnes08 24.04.07, 23:43 Witam Czy któraś z Was słyszała kiedyś o zespole Weekend z Białej Podlaskiej? Jeżeli tak podzielcie się swoimi opiniami na ich temat. Będę wdzięczna za pomoc ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_look Re: zespół Weekend 25.04.07, 08:06 Ja słyszałam nawet nie o zespole, a sam zespół na żywo Bawiłam się przy nich na weselu koleżanki. Było super. Bardzo fajny repertuar, dobry wokal... Sama chciałam ich zamówić na swoje wesele ale nie mieli wolnego terminu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: zespół Weekend 25.04.07, 08:44 Podpisuję się pod tym co napisano wyżej - znakomity zespół ! Pracowaliśmy kiedyś na weselu w Terespolu i Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
fotodj Re: zespół Weekend 25.04.07, 10:26 ja też podpisuję się i rękami i nogami to jeden z dwóch najlepszych zespołów z jakimi pracowałem na przyjęciach weselnych Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: zespół Weekend 25.04.07, 10:59 ) Pamiętam jak kiedyś siedząc z nimi przy stole o mało boki pozrywałem sobie ze śmiechu)) ... robili sobie różne śmieszne kawały) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: zespół Weekend 25.04.07, 11:01 To jest ten zespół disco polo, którego piosenkę puszczali w quizie u Szymona Majewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: zespół Weekend 25.04.07, 11:14 NIE ! Z pewnościa też mają w repertuarze DP, lecz nie słyszałem, aby to grali. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: zespół Weekend 25.04.07, 11:24 Bo jest zespół o nazwie Weekend i ma piosenkę o tekście "tera mnie to w..li bo jestem na fali" Przypomniało mi się bo kilka dni śmialiśmy się z tej piosenki po programie Majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: zespół Weekend 25.04.07, 11:31 ))) wiem Oni jednak są zespołem z czołówki lubelszczyzny i grają bardziej ambitną muzykę i robią to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1125 Re: zespół Weekend 26.04.07, 17:32 dziewczyny jakie są inne fajne zespoły z Białej Podlaskiej i okolic, jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: zespół Weekend 26.04.07, 23:13 agnieszka1125 napisała: > dziewczyny jakie są inne fajne zespoły z Białej Podlaskiej i okolic, jaki > polecacie? zetknąłem się w różnych miejscach z: Weekend Akces Return wszystkie trzy są OKi Odpowiedz Link Zgłoś