Dodaj do ulubionych

"Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą??:)

26.04.07, 17:50
Czesc dziewczyny!
Mam pytanie. Mysle o tym, aby sama zaspiewac "Cudownych rodzicow mam". Wydaje
mi sie to jakos bardziej naturalne, zwazywszy na fakt, ze piosenka jest dla
rodzicow. I w zwiazku z tym moje pytanie: Czy Wy rowniez o tym myslicie? A
moze ktoras z Was (tych juz po slubie) podjela sie takiego wyzwania?smile No i
przede wszystkim czy jest to wg. Was wykonalne, bo ja mam pewne watpliwosci.
Wiadomo: stres, ta chwila itd. Co o tym sadzicie??
Obserwuj wątek
    • zosiaczek25 super pomysl! 26.04.07, 17:52
      Alez, pewnie ze jest wykonalne. Swietny pomysl! Ja sama na swoim weselu
      zaspiewam "My heart will go on"...
      • wanesska Re: super pomysl! 26.04.07, 17:54
        smile I jak wyszlo? Nie zzarly Cie nerwy?? Bo ja sie wlasnie tego obawiam..
        • olenka_a Re: super pomysl! 26.04.07, 17:55
          A masz wparwę w występach publicznych i w śpiewaniu?
          Dla rodziców byłaby to super niespodzianka pewnie smile
        • zosiaczek25 Re: super pomysl! 26.04.07, 17:57
          Chwilka, napisalam, ze zaspiewam- w przyszlosci. Ja jeszcze jestem szczesliwa
          narzeczona, ktora moze sie rozmyslec wink A tak na powaznie, w zyciu bym nie
          zaspiewala ani tego, ani cokolwiek innego. Slon mi na ucho nie nadepnal, ale od
          wystepow w szkolnym teatrzyku minelo troche czasu i wyszlam z wprawy w sekcji
          rozrywki. smile
          • memphis90 Re: super pomysl! 27.04.07, 15:59
            Tak mi się też wydawało, że publiczne podziękowania nie są w Twoim stylu smile A co
            dopiero publiczna "celina" smile
    • olenka_a Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 26.04.07, 17:53
      My w ogóle tego kawałka nie będziemy zamawiać. Nie lubimy takich ckliwych chwil
      (tym bardziej, że mój Tata nie żyje), rodzicom podziekujemy po weselu.

Gdybym ja zaśpiewała to wszyscy goście by uciekli smile włącznie z mężem smile
    • iosellin Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 26.04.07, 17:57
      a umiesz spiewac? Pusc sobie podklad (np. w formie karaoke na komputerze),
      podlacz do kompa mikrofon, zaspiewaj i sie nagraj. Ocen najpierw sama, jesli Ci
      sie wydaje, ze brzmi dobrze to popros jeszcze najlepiej inna osobe o opinie.
      Fajnie jest zaspiewac samemu, ale jesli sie nie ma ku temu predyspozycji, to
      efekt jest mierny, no bo co zrobic z falszujaca niemilosiernie panna mloda?
      Przeciez nikt jej nie powie, ze brzydko spiewa ;p tylko zapadnie ogolna
      konsternacja wink A jesli masz dobry glos/jakies przeszkolenie wokalne to
      oczywiscie, jak najbardziej.
    • onaci Broń Cię Panie Boże NIE!!!młoda nie powinna 26.04.07, 18:50
      śpiewać na swoim weselu to podobno żle wróży.
      • paulina.galli Re: Broń Cię Panie Boże NIE!!!młoda nie powinna 26.04.07, 18:54
        Gratuluje odwagi i zazdroszcze umiejetnosci wokalnych 9ktore zakladam z gory smile)

Ja - gdybym zaspiewala na swoim weselu to goscie uciekli by w poplochu (lacznie
        z Narzeczonym a wlasciwie juz Mezem smile i prawdopodobnie za publike mialabym
        tylko wiekowego wujka i ciotke (oboje mocno przygłusi ) smilesmilesmilesmilesmile
    • wanesska Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 26.04.07, 21:29
      pp
      • miwusia1977 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 26.04.07, 22:08
        moja kolezanka ta piasenke zapiewala na swoim weselu. Wszystkim plynely lzy zz
        wzruszenia. Nawet wodzirej ktory od 20 lat prowadzi wesela uronil lezke. Ja
        widzialam to na aksecie i tez robilo wrazenie!
        • monika20073 Do Miwusi!! 27.04.07, 10:06
          Miwusia1977, a jak ta twoja kolezanka zaspiewala?? Bo ja tez o tym w sumie
          mysle, ale to chyba ma sens jak sie naprawde super spiewa nie? Czy to wrazenie
          jakie zrobila bylo spowodowane samym faktem, ze to ona spiewala, czy jej
          glosem? Bo ja nie mam jakiegos wyjatkowego i nie wiem czy mimo to jest to
          dobry pomysl...
          • agusia1801 Re: Do Miwusi!! 27.04.07, 11:17
            mam pytanie w zwiazku z tą kolezanka. miala piekny głos czy to było wzruszajace
            ze ona sama odwazyla sie i zaspiewala dla swoich rodzicow. ja uwazam ze to jest
            dobry pomysl.
    • pelissa81 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 26.04.07, 23:34
      hehe, bardzo dobry - ja z bratem bedziemy spiewac Dumke na dwa sercasmile))) nasz
      przeboj na kazdym karaoke smile
    • agusia1801 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 10:45
      tez o tym myslałam, ale obawiam się ze nie jestem az tak uzdolniona wokalnie
      zeby porwac sie na spiewnie publicznie. poza tym trema i wogole. ale pomysl
      swietny i jak najbardziej popieram. gratuluje odwagi przede wszystkim
      www.wrzuta.pl/audio/cc2IyaURdp/urszula_sipinska_-_mam_cudownych_rodzicow
    • kamelia04.08.2007 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 10:49
      myslimy o tym, żeby tego w ogóle naewt nie zgrać.
      szczyt ckliwości i egzaltowania. harequiny pozostaja daleko w tyle.
    • malinakalina Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 10:52
      Oooo.........nie! Ja nie bede tego spiwac ( na sama mysl przerazenie mnie
      ogarnia ) i wogole nie bedzie u mnie tej pisenki.

Rzewnym i tandetnym klimatom mowie zdecydowane NIE!
    • czarodziejkakubusia Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 12:11
      Ja sobie siebie nie wyobrażam,choć śpiewam przyzwoicie.Myślę,że sam ślub jest
      już dość stresujący,abym się jeszcze w karaoke miała bawiać.Ale jeśli masz taką
      odwagę i oczywiście ładny głos-to śpiewaj!
    • monika20073 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 13:40
      Ponawiam pytanie do Miwusia1977!!!
    • marycha46 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 15:55
      ja tez maam taki pomysl... ale nie wiem sama. Poradzcie!!
    • memphis90 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 27.04.07, 16:00
      Hmm, śpiewałam to na apelu na zakończenie podstawówki... Chyba nie powtórzę tego
      na ślubie- jakoś straciłam serce do publicznych wystąpień.
    • wanesska Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 28.04.07, 10:52
      • miwusia1977 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 29.04.07, 19:55
        Nie bylo mnie troszke na necie. Juz spiesze z odpowiedzia.
        Kolezanka ma sliczny glos i wyszlo przepieknie. Wzruszajace bylo to iz sama
        zaspiewala ( nikt wczesniej tego nie wiedzialz e ebdzie spiewac wiec bylo
        zaskoczeniem) oraz to ze ma czysty sliczny glos
    • monika20073 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 29.04.07, 21:45
      Ehh.. a wiec jednakuncertain To ja sie tam chyba juz nie bede jednak pchalasmile
      • dagps Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 30.04.07, 08:09
        "bron cie Panie Boze" i zabobon w jednym zdaniu brzmi i wyglada dosc
        groteskowowink albo woerzy sie w Boga, albo w zabobony.
    • cinnamon_woman Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 30.04.07, 08:57
      Zaśpiewać smile - w moim wykonaniu raczej ryzykowne - ale jesli masz ku temu
      predyspozycje to szalej kobieto smile

Tylko nie ten kawałek - no nie lubie go i tyle - nawet jak byłam dzieckiem i
      słyszałam go w radio to mnie mdliło smile)
    • basia1125 Re: "Cudownych..." zaśpiewana przez Pannę Młodą?? 30.04.07, 10:01
      Ja mysle, ze to swietny pomysl.
      Tez myslalam o spiewaniu piosenki na weselu, ale dla meza.
      Ta tez bym chciala - specjalnie dla mojej mamy kochanej...
      Tylko jest jeden problem: wlasnie sobie puscilam ten kawalek i ja juz placze....
      • angee11 a nie obawiacie sie ze wyjdzie...karykatura? 30.04.07, 10:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka