olianka Re: wasza data ślubu to... 12.02.07, 16:29 Nie wiadomo kiedy. Może 13.12.2008 :) Odpowiedz Link
rozzumek Re: wasza data ślubu to... 12.02.07, 20:49 My nie wiemy jeszcze ale pewnie w nabliższych latach:-) Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wasza data ślubu to... 12.02.07, 21:39 jak narazie tylko Atka wie kiedy;) Odpowiedz Link
red_sunflower Re: wasza data ślubu to... 13.02.07, 11:26 jeszcze ja wiem :) 28.04.2007 Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wasza data ślubu to... 13.02.07, 17:14 to już bardzi blisko;) piszcie dziewczyny jak idzie organizacja;) na pewno innym wasze rady się przydadzą;) Odpowiedz Link
red_sunflower Re: wasza data ślubu to... 13.02.07, 23:06 Na razie nie mogę się pochwalić, że jestem ekspertem w organizacji ślubu, nawet mojego własnego. Tak na prawdę to nie ulegam niczyjej presji i wszystkie przygotowania odbywają się w swoim czasie (czyli jak sobie o czymś pomyślę to staram się zgłębić temat). Na dzień dzisiejszy jest restauracja, dj, sukienka, przygotowane do druku zaproszenia, projektowane przeze mnie i mojego ukochanego i to by było na tyle. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wasza data ślubu to... 13.02.07, 23:36 mnie np zainteresowałm ten dj i własne zaproszenia;) Odpowiedz Link
mala_mi55 Re: wasza data ślubu to... 14.02.07, 10:46 Hej, u mnie jest juz sala, kosciol, dj, mam nadzieje fotograf. Nie mamy jeszcze garnituru, sukni, zaproszen i obraczek. Dobra rada jesli planujecie slub i wesele to proponuje sale zarezerwowac duzo wczesniej, przynajmniej w Krakowie. My znalezlizmy sale w styczniu a do wesela jeszcze bylo kolo 9 miesiecy i byl problem. Niektorzy rezerwuja nawet z rocznym wyprzedzeniem acha i dj-a tez lepiej wczesniej rezerwowac. pozdr Odpowiedz Link
m3 Re: wasza data ślubu to... 26.06.07, 10:19 My NIE mieliśmy problemów ze znalezieniem sali w Krakowie na 3,5 miesiąca przed ślubem (dla 60 osób). Nie panikować, nie nakręcać trybów przemysłu ślubnego,pozdrawiam Odpowiedz Link
red_sunflower Re: wasza data ślubu to... 14.02.07, 14:06 a koleżanka co taka zaczepna?:) faktycznie zainteresowana czy stara się rozkręcić forum;) Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wasza data ślubu to... 25.02.07, 17:38 forum się samo rozkręci;) mam nadzieję, a ja pytam bo może którejś się przyda takie info?;) Odpowiedz Link
red_sunflower Re: wasza data ślubu to... 01.03.07, 13:55 Życzę tego:) Dawno mnie tu nie było:) Co do zaproszeń i dj, przepraszam ale nie zrozumiałam pytania i nie bardzo wiem co mogłabym napisać. Dj, jak dj ;), a zaproszenia nie wymagały zbyt dużego poświęcenia pracy, a wyglądają ok. Jedna kartka w kolorze kremowym i standardowy tekst, że zapraszamy wraz z rodzicami;) Bez cytatów i narysowanych gołąbków lub obrączek, takie prościutkie ale uważam, że eleganckie. No i oczywiście się nie chwalę :) Wczoraj za to byliśmy w kościele o wydanie zgody na wzięcie ślubu w trzeciej prafi i ksiądz spanikował jak się dowiedział, że jeszce nie mamy żadnych dokumentów przygotowanych ( a ślub za dwa miesiące). Chyba czekaliśmy aż nas ktoś zmobilizuje bo wciąż uważamy, że mamy duuuużo czasu:):):)Pozdrawiam Odpowiedz Link
altu Re: wasza data ślubu to... 23.02.07, 15:57 plan jest na 07-07-07 :) o 17 :) organizacja w polu. będzie załatwiane dopiero od maja ;) Odpowiedz Link
olianka Re: wasza data ślubu to... 25.02.07, 19:17 altu napisała: > plan jest na 07-07-07 :) o 17 :) > organizacja w polu. > będzie załatwiane dopiero od maja ;) > A w maju nie będzie trochę za późno? Odpowiedz Link
altu Re: wasza data ślubu to... 26.02.07, 15:57 nie sądzę. powinno wystarczyć.. giga wesela nie robimy. usc i tak wczesniej niz 4 m-ce nie robi rezerwacji. ksiadz- 3 tygodnie wczesniej to max. Odpowiedz Link
mroofka2 Re: wasza data ślubu to... 26.02.07, 15:59 no tak zapowiedzi te sprawy;) nie ma się co wcześniej stresować;)) Odpowiedz Link