mysza2007 09.05.07, 15:07 Wiem... narażę się pewnie na Waszą krytykę ale - trudno! Co z jedzeniem, które zostanie w restaurcji?? czy w momencie ustalania menu wypada zaznaczyć, że to czego nie zdążą zjeść goście zabieramy? Ps. można krytykować ale ....oszczędnie poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe77 Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:13 No w koncu za to płacisz, więc nie wiem skąd obiekcje? Lepiej dać rodzinie albo zrobić małe poprawinki w domu niż wyrzucić do smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
monitchka26 Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:13 u mnie jest tak, że jedzenie które zostanie po weselu, zostaje zapakowane i biorę je na poprawiny do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza2007 Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:15 Trochę mi ulżyło)) bałam się, że wyjdę na sknerę. Ale jeśli tak się właśnie robi to świetnie. Z czystym sumieniem, mogę pytać o taką możliwość przy ustalaniu menu. Dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:17 E tam na sknerę. Jeżeli płacisz za jedzenie to dlaczego masz nie zabrac tego co zostanie? My też zabieramy jedzonko na poprawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
mafia212 Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:14 ja to ustaliłam z restauracją. prosili tylko aby dostarczyc im wcześniej pojemniki plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligo7 Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 15:15 u mnie jeszcze przed podpisaniem umowy wlasciecielka od razu zaznaczyla ze jedzenie zabieramy po weselu-to co zostalo na stolach plus wszystko co zostalo na kuchni w garnkachplus napoje, ktore byly w cenie, ciasta i owoce, slowem wszystko. po weselu obsluga sama pakowala jedzenie w pudelka, o ktore tez sie nie musielismy martwic bo byli na to przygotowani. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 pytanie ma sens 09.05.07, 15:18 tez uważam, że możesz z restauracja ustalić mozliwość zabrania jedzenia po weselu, w koncu zapłacilas za to. lepiej rozdac rodzinie/znajomym/zabrac dla siebie, niż zostawiac do wyrzucenia. moja kuzyn mial wesele w restauracji, z tego co mi widadomo to na pewno zabral owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: pytanie ma sens 09.05.07, 15:22 Knajpa nie powinna mieć obiekcji żeby zabrać jedzenie, tylko lepiej ustalić wcześniej żeby się nie zdziwili jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: Restauracja - czy wypada? 09.05.07, 16:37 My wcześniej uprzedzamy w restauracji ile będzie gości.Jeżeli coś zostaje to zabieramy do domu ,oczywiście.Zapłacone to Twoje chyba że wolisz nakarmić koty osiedlowe Odpowiedz Link Zgłoś