elf_lesny 16.05.07, 23:11 Czy któraś z Was będzie miała suknię do ślubu kościelnego w kolorze innym niz biały, ecri, szampan, vanilia itp.? Bardzo jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: nie biała suknia 17.05.07, 09:18 moja bratowa miała do slubu kościelnego bordowy gorset (albo cimną czerwień), na nim był wzór małe lilijki w kolorze starego złota. Spódnicę miała białą tiulową, ogromną. Efekt niekorzystny, ale nie dlatego, że kolory mi sie nie podobały, tylko dlatego, że fason był straszny i źle dobrany do osoby o "konkretnych" kształtach. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: nie biała suknia 17.05.07, 21:16 Ja miałam suknię ecru z wyhaftowanymi kwiatkami, była piękna "www.mojafotopasja.yoyo.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: nie biała suknia 17.05.07, 09:22 Moja jest koloru piaskowego Na dole w stopce można zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: nie biała suknia 17.05.07, 10:46 Ja miałam suknię w kolorze cappucino. Byłam ciekawa jak na to zareaguje moja babcia, myślałam że przerazi się, że wnuczka nie pójdzie w bieli I ku mojejmu zdziwieniu usłyszałam, że to świetny wybór, bo będzie oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: nie biała suknia 17.05.07, 12:50 Podobają mi się suknie cappuccino (jak to się pisze???), nawet mierzyłam w mniej więcej takim kolorze, ale mam za ciemną karnację. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: nie biała suknia 17.05.07, 12:46 MOja siostra- tzw. brudny róż i stado koronek Odpowiedz Link Zgłoś
suziliu Re: nie biała suknia 17.05.07, 12:59 elf_lesny napisała: > Czy któraś z Was będzie miała suknię do ślubu kościelnego w kolorze innym niz > biały, ecri, szampan, vanilia itp.? Bardzo jestem ciekawa... Tak, Ja będę miała ivory.. A tak na powżnie, to jednak tradycyjne kolory zwkle przeważaja. Chociaż pamiętam zdjęcie forumki w cudnej bordowo - czerwonej sukni (chyba sincerity?) Wglądała świetnie moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
magda776 Re: nie biała suknia 17.05.07, 14:09 Moja koleżanka miała suknię ciemnozieloną. w dniu ślubu miała na spódnicę narzuconą białą koronkową "płachtę", a na poprawiny owa płachta została ściągnięta. Wyglądała ślicznie. A kolor taki, bo suknia służy jej teraz podczas występów. Koleżanka jest śpiewaczką operową. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: nie biała suknia 17.05.07, 19:50 Czym się różni ivory (kosc słoniowa) od kremu lub ecru? Oprócz nazwy, rzecz jasna? Autorce chyba chodziło o większe szaleństwa- czerwień, bordo, zieleń itd. Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: nie biała suknia 17.05.07, 17:09 Ja bede miala troche kolorowa ))) www.promesa-slubne.pl kolekcja 2007 VILLAIS ( prawy rzad 3 od gory ) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: nie biała suknia 17.05.07, 17:14 Zdecydowałaś się w końcu na kolorowe buty? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta08082008 Re: nie biała suknia 17.05.07, 19:50 Zastanawialam sie kiedys nad tym nad innym kolorem sukni ale chyba jestem malo odwazna. Myślalam o błękitnej Odpowiedz Link Zgłoś
elf_lesny Re: nie biała suknia 17.05.07, 21:25 Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi pytałam o kolor, bo właśnie wczoraj zostało postanowione, że moja suknie będzie.. wrzosowa.. Miała być z wrzosowej satyny, a na to biały półprzezroczysty szyfon, ale satyna okazała sie tak piękna, że postanowiłysmy z moją przyjaciółka, która mi suknię uszyje, że szkoda ją zakrywać szyfonem, tak więc większość będzie właśnie wrzosowa, a gdzie niegdzie tylko na to biały szyfon. jestem zachwycona, bo nie ubieram się na biało na codzień i czułabym się niesowjo. Cieszę się, że jest nas więcej. Choć troszkę szkoda mi tej tradycyjnej bieli Ale będzie cudnie! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś