elagie84 30.05.07, 19:26 jaka cena i czy jest możliwość wypożyczenia?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: sukinki w NOcie 30.05.07, 19:41 Tak, można wypożyczyć. Ceny różne, są suknie hiszpańskie - Pronovias i te są najdroższe, ale są też np. Agnes. Obsługa przemiła! Ja jestem zachwycona! Odpowiedz Link
elagie84 Re: sukinki w NOcie 31.05.07, 10:42 dziękuję za odpowiedz, to w takim razie mogę się tam wybrać. Odpowiedz Link
inkageo Re: sukinki w NOcie 31.05.07, 10:51 Ale są spore kolejki, najlepiej umówić się telefonicznie:) -- Moja suknia Odpowiedz Link
amelia00 Re: sukinki w NOcie 05.06.07, 14:49 Ja jestem własnie umówiona na mierzenie sukienek w NOC-ie. Myślałam bardziej o wypozyczeniu niż zakupie ze względu na koszty, ale ... czy te sukienki nie wyglądają na używane? Kurcze, to jeden z najwazniejszych dni w życiu każdej dziewczyny i chciałabym, żeby było jak najlepiej ... sama nie wiem. Chyba pomierzę, zobaczę w czym wygladam najlepiej, zapiszę sobie modele i może jednak pójdę do sprawdzonej krawcowej. Odpowiedz Link
mdm78 Re: sukinki w NOcie 12.06.07, 19:32 witam Jst we Wocławiu taki salon www.moda-slubna.com.pl na tarnogaju tam można kupić suknie i po ślubie oddać ją za połowę ceny. Jest to o tyle fajna sprawa że masz co z suknią zrobić bo tak naprawdę ciężko jest sprzedać ją póżniej. A co do salonu w NOt-cie to wypożyczała tam suknie moja siostrabyła bardzo zadowolona jeśli chodzi o obsługe i suknia piękna. Kiedy otrzymała suknie i do niej dwa szale jeden z woala a drugi z tego materiału co suknia to okazało się że szal jest śnieżno biały a suknia szara. Ja biorę ślub we wrześniu jeszcze nie mam sukni wybieram się w tym tygodniu ale będę kupować albo w tym salonie albo gdzie inndziej. Odpowiedz Link
butterfly.pl Re: sukinki w NOcie 13.06.07, 09:43 Nie wiem skad masz takie informacje, ale przed chwila dzwonilam do salonu i Pani kategorycznie zaprzeczyla. Powiedziala, ze owszem szyja suknie, ale absolutnie nie przyjmuja, nie maja nawet komisu. Upewnij sie zatem zanim kupisz suknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
butterfly.pl Re: sukinki w NOcie 13.06.07, 09:44 Oczywiscie dzwonilam do salonu Happy Day ;) Odpowiedz Link
ania2205 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.06.07, 14:30 Czy w Nocie są tylko białe suknie na slub kościelny czy coś na cywilny też by sie znalazło?? Odpowiedz Link
inkageo Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.06.07, 14:58 Ja nie widziałam kolorowych, białe, kremowe, dosyć ciemy krem też, szampan, wszystkie odcienie ecru. Odpowiedz Link
mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 19:28 Odświerzam wątek. Pytanie, NOT to skrót od czego? Bo szukam i znaleźć nie mogę tego salonu :( HELP! Odpowiedz Link
maja25.1 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 19:50 Wroclawskia Rada Federacji Stowarzyszen Naukowo Technicznych - NOT - olbrzymi budynek w ktorym miesci sie salon Flossmann o ile sie nie myle, na ul. Pilsudskiego 74 :) Odpowiedz Link
grisly Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 20:08 Not jest na Piłsudskiego na wysokości Komandorskiej. Obsługa przemiła, bo bylam swego czasu jeszcze z siostrą :) Chyba też u nich będę kupować, bo podobają mi się suknie Pronovias. Czy jeśli się je wypożycza to trzeba je zarezerwować dużó wcześniej ? Odpowiedz Link
mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 18.01.08, 18:49 Hmm a jak się ma sprawa wypożyczenia? Połowa ceny? Czy liczą to jakoś inaczej? Czy w NOC-ie jest tylko salon Flossmann czy jeszcze jakiś inny? Kto wie? Może się wybiorę :) Odpowiedz Link
kaszunia Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 18.01.08, 22:16 Byłam w NOCie 2 tygodnie temu i pani, bardzo sympatyczna, powiedziała, że wypożyczenie kosztuje 1000 zł, za ewentualne szkody nie ponosi się kosztów Odpowiedz Link
inkageo Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.01.08, 18:38 Tu strona internetowa: www.flossmann.com.pl/ Odpowiedz Link
mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.01.08, 22:00 1000zł to kusząca cena, naprawdę....hmmm :))) chyba się wybiorę w tygodniu :) Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odpowiedz Link
fifi0808 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 20.01.08, 12:14 a ja mam takie pytanko:ile przed ślubem trzeba pomyslec o sukni.ja zamierzam wypozyczyc,ale tak się teraz zastanawiem np. jak zarezerwuje suknie rok wczesniej to nie wiadomo co sie z nia jeszcze przez ten czas moze stac,ile kobiet ja bedzie mialo na sobie,czy nie zszarzeje od czyszczenia...jak to jest?czy ktos z was wie jak to się odbywa? Odpowiedz Link
pynia_net Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 20.01.08, 23:28 Kiedy mierzyłam tam swoją suknię pani powiedziała mi,że za wyporzyczenie płaci się połowę ceny oryginalnej sukni więc w przypadku mojej Pronovias było to 1800 zł.Połowę należało też wpłacić przy zamawianiu nowej.Warto wybrać się dużo wcześniej bo na nową czeka się cztery miesiące a jeśli chodzi o wypożyczanie...ja byłam w listopadzie i moja była zajęta na wrzesień a suknia nie jest wypożyczana w międzyczasie.Więc skończyło się na kupnie:))))))))) Odpowiedz Link