Dodaj do ulubionych

sukinki w NOcie

30.05.07, 19:26
jaka cena i czy jest możliwość wypożyczenia??
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: sukinki w NOcie 30.05.07, 19:41
      Tak, można wypożyczyć. Ceny różne, są suknie hiszpańskie - Pronovias i te są
      najdroższe, ale są też np. Agnes. Obsługa przemiła! Ja jestem zachwycona!
      • elagie84 Re: sukinki w NOcie 31.05.07, 10:42
        dziękuję za odpowiedz, to w takim razie mogę się tam wybrać.
        • inkageo Re: sukinki w NOcie 31.05.07, 10:51
          Ale są spore kolejki, najlepiej umówić się telefonicznie:)
          --
          Moja suknia
    • amelia00 Re: sukinki w NOcie 05.06.07, 14:49
      Ja jestem własnie umówiona na mierzenie sukienek w NOC-ie. Myślałam bardziej o
      wypozyczeniu niż zakupie ze względu na koszty, ale ... czy te sukienki nie
      wyglądają na używane? Kurcze, to jeden z najwazniejszych dni w życiu każdej
      dziewczyny i chciałabym, żeby było jak najlepiej ... sama nie wiem. Chyba
      pomierzę, zobaczę w czym wygladam najlepiej, zapiszę sobie modele i może jednak
      pójdę do sprawdzonej krawcowej.
    • mdm78 Re: sukinki w NOcie 12.06.07, 19:32
      witam
      Jst we Wocławiu taki salon www.moda-slubna.com.pl na tarnogaju tam można kupić
      suknie i po ślubie oddać ją za połowę ceny. Jest to o tyle fajna sprawa że masz
      co z suknią zrobić bo tak naprawdę ciężko jest sprzedać ją póżniej. A co do
      salonu w NOt-cie to wypożyczała tam suknie moja siostrabyła bardzo zadowolona
      jeśli chodzi o obsługe i suknia piękna. Kiedy otrzymała suknie i do niej dwa
      szale jeden z woala a drugi z tego materiału co suknia to okazało się że szal
      jest śnieżno biały a suknia szara. Ja biorę ślub we wrześniu jeszcze nie mam
      sukni wybieram się w tym tygodniu ale będę kupować albo w tym salonie albo
      gdzie inndziej.
      • butterfly.pl Re: sukinki w NOcie 13.06.07, 09:43
        Nie wiem skad masz takie informacje, ale przed chwila dzwonilam do salonu i Pani
        kategorycznie zaprzeczyla. Powiedziala, ze owszem szyja suknie, ale absolutnie
        nie przyjmuja, nie maja nawet komisu. Upewnij sie zatem zanim kupisz suknie.
        Pozdrawiam.
        • butterfly.pl Re: sukinki w NOcie 13.06.07, 09:44
          Oczywiscie dzwonilam do salonu Happy Day ;)
    • ania2205 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.06.07, 14:30
      Czy w Nocie są tylko białe suknie na slub kościelny czy coś na cywilny też by
      sie znalazło??
      • inkageo Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.06.07, 14:58
        Ja nie widziałam kolorowych, białe, kremowe, dosyć ciemy krem też, szampan,
        wszystkie odcienie ecru.
        • mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 19:28
          Odświerzam wątek. Pytanie, NOT to skrót od czego? Bo szukam i
          znaleźć nie mogę tego salonu :( HELP!
          • maja25.1 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 19:50
            Wroclawskia Rada Federacji Stowarzyszen Naukowo Technicznych - NOT -
            olbrzymi budynek w ktorym miesci sie salon Flossmann o ile sie nie
            myle, na ul. Pilsudskiego 74 :)
            • grisly Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 17.01.08, 20:08
              Not jest na Piłsudskiego na wysokości Komandorskiej.
              Obsługa przemiła, bo bylam swego czasu jeszcze z siostrą :)
              Chyba też u nich będę kupować, bo podobają mi się suknie Pronovias.
              Czy jeśli się je wypożycza to trzeba je zarezerwować dużó wcześniej ?
              • mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 18.01.08, 18:49
                Hmm a jak się ma sprawa wypożyczenia? Połowa ceny? Czy liczą to
                jakoś inaczej? Czy w NOC-ie jest tylko salon Flossmann czy jeszcze
                jakiś inny? Kto wie? Może się wybiorę :)
                • kaszunia Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 18.01.08, 22:16
                  Byłam w NOCie 2 tygodnie temu i pani, bardzo sympatyczna, powiedziała, że wypożyczenie kosztuje 1000 zł, za ewentualne szkody nie ponosi się kosztów
                  • inkageo Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.01.08, 18:38
                    Tu strona internetowa:
                    www.flossmann.com.pl/
                  • mmmmarta Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 19.01.08, 22:00
                    1000zł to kusząca cena, naprawdę....hmmm :))) chyba się wybiorę w
                    tygodniu :) Pozdrawiam i dzięki za pomoc
                    • fifi0808 Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 20.01.08, 12:14
                      a ja mam takie pytanko:ile przed ślubem trzeba pomyslec o sukni.ja
                      zamierzam wypozyczyc,ale tak się teraz zastanawiem np. jak
                      zarezerwuje suknie rok wczesniej to nie wiadomo co sie z nia jeszcze
                      przez ten czas moze stac,ile kobiet ja bedzie mialo na sobie,czy nie
                      zszarzeje od czyszczenia...jak to jest?czy ktos z was wie jak to się
                      odbywa?
                      • pynia_net Re: sukinki w NOcie - czy tylko białe? 20.01.08, 23:28
                        Kiedy mierzyłam tam swoją suknię pani powiedziała mi,że za
                        wyporzyczenie płaci się połowę ceny oryginalnej sukni więc w
                        przypadku mojej Pronovias było to 1800 zł.Połowę należało też
                        wpłacić przy zamawianiu nowej.Warto wybrać się dużo wcześniej bo na
                        nową czeka się cztery miesiące a jeśli chodzi o wypożyczanie...ja
                        byłam w listopadzie i moja była zajęta na wrzesień a suknia nie jest
                        wypożyczana w międzyczasie.Więc skończyło się na kupnie:)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka