elemelek27 Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 10:08 Finlandia/Dębowa/Maximus/Absolut. Coś z tych. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 17:44 Podałaś kompletnie różniące się od siebie wódki - miedzy Finlandią a Absolutem jest przepaść i to nie tylko cenowa... Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 10:11 my mieliśmy Białą Damę, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda2008 Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 10:35 Mój N. jest z branży alkoholowej więc wie co idzie i w jakich ilościach Do niedawna wahaliśmhy sie czy wybrać Maximusa ponieważ bardzo się zepsuł i zdarzało się sporo podróbek ale odkąd wykupiła go Finlandia mamy pewność, że kupimy Maximusa (w rzeczywistości jest to teraz receptura Finlandii ale w cenie tańszego Maximusa) Wódka na weselu musi być dobra, ale w miarę przystępnej cenie bo jednak różnica na butelce miedzy Finlandią a np Bolsem jest bardzo duża co na tak duzej weselnej ilości daje ogromne różnice Z doświadczenia mojego N. na weselach najbardziej popularne są: Pan Tadeusz, Polonez, Maximus, Sobieski, Smirnoff, Polska, z tych droższych: Finlandia, Absolut. Myślę, że sam wygląd butelki też często decyduje o wyborze wódki Odpowiedz Link Zgłoś
nehema2889762 wyborowa 21.05.07, 11:08 hehe nie sadzilam ze bede jak narazie jedyna z takim rodzajem wódki Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: wyborowa 23.05.07, 15:17 to ja też się dołączę, u nas również będzie Wyborowa Odpowiedz Link Zgłoś
gina100 Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 11:27 U mnie ma byc wodka kojarzaca sie z Polska bo wesele ma byc w Polskim stylu etc i duzo gosci z zagranicy. W przeciwnym razie bylby pewnie Absolut albo Finlandia. Miala byc Debowa ale nie bylo akurat w tej hurtowni co zamiawialismy i tata (odpowiedzialny za alkohol na weselu) kupil Chopina. Ale ja sie na wodce nie znam wiec nie wiem czy jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinillas Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 13:42 my już kupiliśmy - padło na wyborową ładna butelka i podobno dobra,chociaż ja i tak się nieznam Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 frostic 21.05.07, 13:55 u nas był frostic - też jeszcze przez nikogo nie wymieniony Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Polanin 21.05.07, 13:57 My kupimy chyba tutaj polanin.com.pl/products.php?category_path=24 , ale pojedziemy osobiście, nie przez internet. Wcześniej na zapoznanie Rodziców kupiliśmy dwie butelki i wszystkim smakowała . Przy zakupie osobistym są zniżki : 3% za ilośc - zakup hurtowy i 5% za własny odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Re: Polanin 21.05.07, 13:58 polanin.com.pl/products.php?category_path=24 Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: jaką wódkę kupujecie 21.05.07, 14:01 u nas na pewno Absolut, szanowni rodzice nie uznaja zadnej innej. Nam to wszystko jedno, bo i tak pic wodki nie zamierzamy Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula pan tadeusz. 21.05.07, 14:01 ladne butelki (niskie, nie wystaja ponad stol no i pasuje do scenerii dworku w ktorym bedzie wesele) Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Wódka Polska 21.05.07, 16:50 Bardzo smakowała, było 0,5 l na osobę na 8 godz. wesela i prawie brakło Odpowiedz Link Zgłoś
jagodkaidamian jaka wódka 21.05.07, 22:03 czy możecie mi powiedzieć jaka jest róznica cenowa miedzy Panem Tadeuszem a Finlandia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: jaką wódkę kupujecie 22.05.07, 10:37 POLONEZ (pisze sie chyba Poloneise) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: jaką wódkę kupujecie 23.05.07, 14:11 Waham sie miedzy Finlandia a Debowa. Sugeruje sie cena i ... butelka bo wodki nie pijam, luby praktycznie tez nie. Help, ktora wg Was bedzie lepszym wyborem? Odpowiedz Link Zgłoś
elemelek27 Re: jaką wódkę kupujecie 23.05.07, 14:14 Finlandia! Słyszałam że w Selgrosie jest jakaś promocja na wódki, np. na Dędową. Jak policzył mój B. - zaoszczędzimy 800 zł. Wesele na 120 osób, jakieś 80 butelek po 0,7 litra. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: jaką wódkę kupujecie 24.05.07, 14:27 elemelek27 napisała: > Finlandia! > Słyszałam że w Selgrosie jest jakaś promocja na wódki, np. na Dędową. Jak > policzył mój B. - zaoszczędzimy 800 zł. Wesele na 120 osób, jakieś 80 butelek > po 0,7 litra. tylko w Selgrosie czy Makro są różne ceny dla klientów posiadających licencję na sprzedaż alkoholu a inne dal tych bez licencji i ilość nie ma tu nic do rzeczy, cena "hurtowa" dotyczy tylko tych z licencją Odpowiedz Link Zgłoś
beba.zet Re: jaką wódkę kupujecie 23.05.07, 14:25 Jeśli macie zamiar się delektować to brałabym dębową, ale jeśli toasty będą dość częste to finlandia (po kolorowej i aromatyzowanej - np.dębowa - ciężko się trzeźwieje) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: jaką wódkę kupujecie 23.05.07, 14:14 my bedziemy mieli wodke Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: jaką wódkę kupujecie 23.05.07, 14:27 A my nie wiemy ) Sobieski, Absolut albo Torunska...a moze faktycznie Wyborowa? Mysle, ze kazda jest dobrz.Pewnie bedziemy sugerowac sie cena. Odpowiedz Link Zgłoś