sweet_pie 14.09.07, 19:09 Witam proszę opinie na temat sali Astoria (rejon ul. Krakowskiej). Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brysiabi Re: ASTORIA - poproszę o opinie 14.09.07, 19:28 bylam kilka razy na kolacji z nazeczonym szczerze polecam. jedzenie przepyszne i duze porcje, mila obsluga super klimat. nastrojowo elegancko naprawde godna polecenia Odpowiedz Link
kotek1239 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 16.09.07, 14:16 "nazeczonym" ??? litosci ..... a co do tematu.. byłam tam na weselu rok temu i bylo to najlepsze wesele pod kazdym wzg na jakim byłam.. a bylo ich sporo ;] piekna sala to raz... stoły wspaniale udekorowane... po wejsciu na sale wrazenie piorunujace, kelnarzy rewelacyjni... jedzenie - niebo - ale nie ma sie co dziwic , to 5 gwiazdek.. parkiet sredniej wielkosci ale jak na ponad 100 osobowe wesele nie bylo problemu...no i przy parkiecie super oswietlenie... generalnie gdybym wyprawaiala swoje wesele ,to na dzien dzisiajszy tylko tam... aa i polecam wyszukac opinii na głownym forum czestochowskim .. sporo tego Odpowiedz Link
brysiabi Re: ASTORIA - poproszę o opinie 16.09.07, 19:27 no baaaaaaaaardzo przepraszam pomylic sie nie mozna Odpowiedz Link
ala.81 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 27.09.07, 10:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=63564010 Odpowiedz Link
mario-84 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 10.10.07, 20:01 Super restauracja pod każdym względem.Sam miałem tam robić wesele w sylwestra, niestety przyczyny osobiste:( Tym samym zwalniam termin w noc sylwestrową 2007/2008 polecam Odpowiedz Link
sweet_pie Re: ASTORIA - poproszę o opinie 11.10.07, 14:58 a ile jeśli można wiedzieć "krzyczą sobie" za osobę w Sylwestra? Odpowiedz Link
mario-84 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 12.10.07, 12:04 Za wesele w sylwestra "krzyczą sobie" 200zł od osoby,w tym przystawka,zupa,II danie,deser,zimna płyta,dodatkowe 3 gorące posiłki i chyba ciasto.Jest tylko jeden warunek wesele musi być na min. 80 osób. Odpowiedz Link
salsa7 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 23.10.07, 13:04 Piękna sala- klasa i elegancja pod każdym względem :) Odpowiedz Link
leila25 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 26.10.07, 19:37 Witam Cię! My zarezerwowaliśmy tę salę bo, choć cena od osoby dość wysoka to klimat Astorii jest po prostu niesamowity. Elegancja, ciepły nastrój, wystrój inny niż w większości sal weselnych. Poza tym kierowaliśmy się opiniami znajomych, którzy byli w Astorii na weselu i bardzo wychwalali jedzenie, obsługę no i samą salę oczywiście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
saraijacek Re: ASTORIA - poproszę o opinie 27.10.07, 14:49 tak sie sklada ze wczoraj bylismy w Astorii, sala jak z bajki, piekny parkiet i ten baśniowy zegar, tylko ceny sa ogromne, za normalne menu biora 180 zł + 20 zł owoce i ciasta + 20%kapslowego- to na osobe wychodzi jakieś 250 zł, a zapomnialam dodac ze sa tylko 4 gorace posilki. mozna wybrac jeszcze inne menu ale ono kosztuje 210 zł + 20zł owoce i ciasta + 20% kapslowego. zapomnialam jeszcze dodac ze napoje tez w swoim zakresie. .... jesli ktos ma duzo pieniazków to czemu nie zaszalec... Odpowiedz Link
mmmartha Re: ASTORIA - poproszę o opinie 19.03.08, 18:22 mam pytanko:czy te ceny co zostały podane to za 1 dzien czy za dwa????Polecono mi tę sale bo jest na więcej niż 80 osób( a taka mi potrzebna)! Odpowiedz Link
sweet_pie Re: ASTORIA - poproszę o opinie 19.03.08, 18:24 te ceny są za jeden dzień... Odpowiedz Link
annieb Szczerze polecam! 22.12.07, 20:42 brat miał tam wesele i naprawde rewelacja: szczególnie dobre jest jedzenie, wiadomo za co sie płaci. Ale niestety sporo kosztuje. To minus. Odpowiedz Link
silwia24 Re: Szczerze polecam! 13.07.08, 19:07 prosze o info na temat jedzenia w astori czy jest wystarczająca ilosc czy raczej goscie moga narzekac na skromne porcje? czy 4 posiłki to nie za mało? Odpowiedz Link
brysiabi Re: Szczerze polecam! 13.07.08, 19:30 Bez obaw jedzonko w Astorii jest wyśmienite i jest go wystarczająco, ale jeśli masz obawy możesz przecież zwiększyć ilość dań. moje wesele odbedzie sią w Astorii i nie mam w związku z tym żadnych obaw! Pozdrawiam Odpowiedz Link
brysiabi Re: Szczerze polecam! 13.07.08, 19:34 chciałam dodać że porcje w astorii napewno nie są skromne, wie to każdy kto był w ASTORII. Odpowiedz Link
silwia24 Re: Szczerze polecam! 13.07.08, 20:03 Byłam w Astorii i wiem ze porcie sa ok.obawiam sie czy na przyjęciu weselny tez sa takie.żastanawiam czy te 4 dania sa wystarczajace gdyz 2 dania gorące to oiad czyli zupa i danie mięsne.proszę o dobre porady dot. wesela w astorii.Dzieki Odpowiedz Link
maklara13 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 20.10.08, 17:19 Jako były pracownik restauracji Astoria moge tylko powiedziec ze nie ma lepszego miejsca w okolicy, wspaniala atmosfera, piekna sala, jedzenie ^mniam^... napewno bedziecie zadowoleni =) sama bede miala tam wesele... goraco polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link
kazik.star Re: ASTORIA - poproszę o opinie 21.10.08, 12:26 Owszem jedzenie dobre,aczkolwiek czasem niedogotowane/zwłaszcza warzywa/.Porcje dla mnie zbyt małe.obsługa super.wystrój również tylko położenie/dzielnica/ nie za bardzo... Odpowiedz Link
dollores84 Re: ASTORIA - poproszę o opinie 21.10.08, 22:08 Ja tez mam wesele w Astorii i mam nadzieje, ze bedzie fajnie. Do tej pory slyszalam same dobre opinie na temat tego lokalu, ale bede mogla cos wiecej powiedziec po swoim weselu, a wiec w sierpniu 2009:) Odpowiedz Link
sweet_pie Re: ASTORIA - poproszę o opinie 31.07.09, 11:49 jesteśmy już po i mogę coś więcej w tym temacie napisać :) z czystym sumieniem mogę tę salę polecić. Obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie super, bardzo duże porcje i bardzo smaczne. Wbrew opinią jakie krążą po internecie jedzenie nie pływa w galarecie i porcje są naprawdę duże. My mieliśmy wesele na 104 osoby wszyscy się bez problemu pomieścili i cały czas mieliśmy kpl na parkiecie. Gdyby ktoś miał jakieś pytania służę pomocą gg 3532734 lub iza_19@poczta.fm Odpowiedz Link
zakladjg Re: ASTORIA - poproszę o opinie 27.10.14, 09:58 Restauracja owszem , ale wesele zdecydowanie NIE , brak zamowionego jedzenia , Menu zamowione nie odpowiada temu co podano. W saltkach sledziowych brak sledzi - sam sos - niesmaczne - banany pokrojone na kilka czesci Menager to czlowiek ktory umie obiecywac lecz nie dotrzymuje slowa . NIE POLECAM Odpowiedz Link
zakladjg Re: ASTORIA - poproszę o opinie 11.11.14, 12:16 sweet_pie napisała: > Witam proszę opinie na temat sali Astoria (rejon ul. Krakowskiej). Z > góry dziękuje za odpowiedzi. Wesele jest z góry skazane na porazke- nastawione czysto na zysk menager człowiek któremu dobrze z oczu patrzy ,jednak to człowiek do 1 załiczki jak cię złapie to nie pusci i zaczyna sie parada oszustow sałatki rybne bez ryb duzo napoji by stół był pełny łapanki kelnerów z ulicy , nie polecam Odpowiedz Link