senzadite 23.05.07, 13:07 A więc końcowe odliczanie czas zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniafania Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:20 U mnie też równy miesiąc. Wszystko już przygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
bananca Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 18:08 U mnie tez 23.06. i niby wszystko gotowe.. tylko brak mi jeszcze... sali (!) hihi, no ale juz w zasadzie znalezlismy miejsce, tylko musimy podpisac umowe (bo poprzednie miejsce wystawilo nas do wiatru). Poza tym wszystko już mam, a próbny makijaż i czesanie w ten weekend. Zrobilam nawet stronkę zapraszam: www.fajnewesele.pl. Teraz jeszcze czekam na potwierdzenia, zeby zdecydować jak usadzić gości. Dziewczyny, a kiedy macie wieczor panienski? Odpowiedz Link Zgłoś
astka3 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 25.05.07, 14:22 hejka a skąd jesteś? bo ja mam tajką samą sytuację tylko, że na sieprień... czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
unwind_band Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 29.05.07, 10:40 Serdecznie witam. Nazywam się Krzysztof Wawrzyniak i od kilku lat z dużym zaangażowaniem organizuję dla Młodych Par najpiękniejszą oprawę muzyczną ceremonii ślubnej !!! Serdecznie polecam. Bardzo duży wachlarz usług, instrumentów (skrzypce, organy, wokal, oboj, trąbka, puzon, wiolonczela i wiele inncyh). Współpraca z najlepszymi muzykami. Gwarantujemy wysoką jakość usług oraz atrakcyjne ceny. > Sprawdź Nas !!!! > > POLECAM i czekam na wiadomość !!!! Krzysztof Wawrzyniak > telefon - 691484874 > unwind_band@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:21 A gdzie się podziały wszystkie panny młode z tego dnia? Czyżbym tylko ja została (a pamiętam że na tym forum było ich kilka) No chyba że są tak zajęte przygotowaniami... U mnie wszystko załatwione oprócz butów do ślubu jednak boso iść nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
aniafania Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:33 A nie potrzeowałaś butów do przymiarki? Ja idę na poprawki w piątek. Obrączki odbieramy w przyszłym tygodniu. Sala dograna, tort, wódka. Pozostało obgadanie szczegółów z DJ-em. No i powoli zaczynają się nerwy... A jak u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:43 Jeśli chodzi o przymiarkę to na początku czerwca mnie czeka (mam nadzieję do tego czasu w buty się zaopatrzyć). Mówiłam że wszystko już pozałatwiane bo de fakto tak jest, teraz tylko dogadywanie szczegułów i mnustwo drobiazgów. A czas leci tak szybko że nim się obejrzymy będziemy mężatkami (oby szczęśliwymi ) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia2007 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:30 Hej, ja też 23. czerwca W sumie to wszystko przygotowane tylko jakies male poprawki i welon, bo jeszcze nie znalazlam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:41 witajcie czerwcowe panny młode ja również 23 czerwca, w zasadzie na dzień ślubu wszystko przygotowane, brak mi tylko stroju na poprawiny, no i cóż - odliczanie czas zacząć a ja o dziwo... póki co zupełnie bez nerwów czas jednak pokaże jak długo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:46 Ja to sie dziwie ze jeszcze mnie stres nie zjada.Wczesniej mialam jakies dziwne sny i glupie mysli ze cos sie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:54 Ja też na razie się nic a nic nie stresuję. Niestety wszyscy znajomi i rodzina zadają mi to pytanie, a na moją odpowiedź że nie mam czym i tak zaczynają dodawać mi otuchy Stres to dopadnie mnie pewnie dopiero 22 albo 23. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:43 Czesc dziewczyny ja tez 23 czerwca.Juz rowny miesiac.Wszystko dograne, zostaly jeszcze jakies male dociagniecia.Suknie odbieram niecale 2 tyg przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaska Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 13:54 Teraz przerażona a niedlugo... zostanie tylko żona Odkad zamowilam sale, muzyke, fotografa i sukienusie nic sie nie ruszylo! Mam nadzieje ze sala jeszcze stoi, a orkiestra sie nie rozpadal! W kazdym razie za tydzien zaczynam sie o wszystko zamartwiac... a z tego co czytam na forum to jest tego cala masa! I prosilam gosci aby do dzisiaj potwierdzili przybycie (chociaz wieksz czesc;] wiec zapowiada sie mily dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 14:20 My tez 23 czerwca... Zostalo jeszcze pare rzeczy do zalatwienia, niby drobiazgi i teoretycznie powinnismy zdazyc, ale ... troche mam stracha. Tym bardziej ze przyszly tydzien wypada mi z zyciorysu (wyjazd sluzbowy na caly tydzien), a narzeczony trzy razy w tygodniu wraca do domu dopiero ok. 20:00 (kurs), czyli na wspolne zalatwianie zostaja w sumie dwa dni w tygodniu. Szczerze mowiac, chcialabym zeby juz bylo po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
aniafania Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 15:00 Ja nie mogę doczekać się obrączek. Tak mi sie podobają, że już bym chciała swoją nosić Co przygotowalyście (jeśli wogóle) na podziękowanie rodzicom? Odpowiedz Link Zgłoś
magnaska Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 15:03 masz gdzies zdjecie swojej obraczki? ja juz zamowilam ale jak zwykle niezdecydowana, wiec jak mam pomyslec ze jeszcze tylke decyzji przede mna to glowa boli! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k a my 22 czerwca :) 23.05.07, 14:59 więc ciut krócej nie mamy garnituru, bukietu, torytu i wódki rozsadzonych gości przy stołach i hotelu także jeszcze trochę pracy przed nami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniafania Re: a my 22 czerwca :) 23.05.07, 15:04 Jeśli jestes z Warszawy, to może zainteresuje Cię hurtownia %. Kupiliśmy wódeczkę i inne w hurt. Elmar na ul. Postępu 5. Ceny dostaliśmy niższe niż w supermarketach, Macro, że o innych hurtowniach nie wspomnę. Polecam. A torty polecam u Petryki (lub Pertyki) w Al. Lotników na Mokotowie. Palce lizać ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: a my 22 czerwca :) 23.05.07, 15:12 wielkie dzięki za hurtownie, przyda się tort mamy upatrzony, cukiernię też, jeszcze w niej nie bylismy, a czas najwyższy a każdym razie zero wolnego czasu, nawet w weekendy a czasu tak mało ale nic to, na pewno zdążymy oby pogoda była Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 15:03 my też miesiąć! wczoraj było spotkanie z orkiestrą, zaczęliśmy indywidualne lekcje tańca, za tydzień druga przymiarka (buty już są, czekam na stanik); trzeba zaopatrzyć jeszcze młodego w buty, bo upatrzonych nie ma chwilowo no i najważniejsze -ostatnie spotkanie u księdza i ustalenie menu weselnego - nadal przed nami nerwów jeszcze nie ma, bo zbyt zabiegani jesteśmy 31 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
pizzaa1 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 16:11 oj zaczynam sie pomału stresować..tylu rzeczy jeszcze nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmonisia Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 17:02 my na 23-go prawie wszystko mamy, ale ostatnio dopadł mnie stres związany z pierwszym tańcem... niby chodzimy na kurs tańca, ale to raczej po to, żeby wyrobić sobie ruchy, nauczyć kroków tańców, poczuć ich charakter. Dopiero w przyszłym tygodniu umówimy się z naszym instruktorem indywidualnie, żeby wymyślić coś konkretnie na pierszą piosenkę. Nie chcemy nic skompliowanego, żebyśmy nagle ze zdenerwowania nie zapomnieli Takiego stracha mam, że coś nam się pomiesza... a przecież uwaga wszytskich będzie skupiona właśnie na nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra25 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 17:45 To i mój termin )) Załatwiamy jeszcze sprawy z dograniem sali, menu, tort, wódka, szyje się gajerek, butki nie kupione, fryzura, bukiet i makijaż to jeszcze czarna magia i najlepsze w tym wszystkim to to że obydwoje się jeszcze nie stesujemy oby tak dalej Pozdrawiam Wszystkie Panny Młode z 23 czerwca ) Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 18:07 my tez 23 i coraz wiecej nocnych koszmarów do tego sesja i goracy okres w pracy Juz prawie wszytsko gotowe, nie bylismy jeszcze w USC, kwiaty trzeba zamwic, spotkac sie z kamerzytsa, fotografem ,orkiestra, wybrac ostateczne menu, pojsc na probny makijarz, fryzure no i nie mam jeszcze bizuteri. Przymiarka sukni juz za mna. A wiecie jaka pogode zapowiadaja?? Ja to bym chciala 24 stopnie, lekki wiaterek Mama nadzieje ze wszytskie pochwalicie sie po slubie zdjeciami Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaberlin1 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 22:04 Oj dziewczyny, jak ten czas leci...Ja tez nie mam wybranego bukietu, zostala probna fryzura i makijaz, koncepcja dekoracji sali i prezenciki dla gosci...To chyba wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 22:17 nie chcę Cię stresować, ale załatwice USC jak najszybciej - trzeba to załatwić co najmniej 30 dni przed ślubem!!!! 31 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
nehema2889762 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 23.05.07, 23:04 i dla mnie ten dzien bedzie magiczny a co do zalatwien to drobnostki chyba zostaly z takich bardziej waznych to np koszula (problem z rozmiarem i odcieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 24.05.07, 08:02 A wiecie że 23 czerwca to takie polskie święto zakochanych To noc świętojańska (kupała, sobótka - u nas wypada akurat w sobotę cóż za zbieg okoliczności ). Przynajmniej w tradycji naszych przodków ten dzień był uważany za wyjątkowy. Przytoczę cytat: "Podczas tego wszechogarniającego połączenia przeciwnych żywiołów łatwiej było chłopcom i dziewczętom przekroczyć dzielącą ich zwykle barierę. Był to idealny moment, by młodzi obojga płci poznali się - także najbliżej jak to możliwe. Na to był potrzeby szczególny, wyjątkowy dzień, a raczej noc, bo w zwykłe dni Słowianie, naród wszak rządzący się surowym patriarchalnym prawem, nie kwapili się do wolnej miłości". Nie można chyba wybrać bardziej odpowiedniego dnia na ślub i wesele)))) Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 24.05.07, 12:11 No dobra jak odliczać to odliczać 30 dni do magicznej daty . Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 24.05.07, 12:15 a u mnie właśnie miesiąc od dzisiaj bo mam ślub 24 czerwca także troche się tu podczepiam i odliczam z wami Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 24.05.07, 12:30 Ale jak najbardziej zapraszamy im więcej nas tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 24.05.07, 17:38 My tez 23 czerwca Prawie wszystko juz zalatwione... Sukienka juz jest, buty tez (dzis kupilam ), obraczki zamowione (jutro idziemy odebrac), tort i ciasta upatrzone w sprawdzonej cukierni, fryzura i bukiet wybrane (z tym nie bylo problemu bo jedno i drugie robia mi kolezanki - dobrze miec takie znajomosci ), menu ustalone juz dawno, goscie zaproszeni. Ubranie mojego M. tez gotowe (idzie w mundurze). Odziwo jeszcze sie az tak bardzo nie denerwuje, chociaz przy poszukiwaniach butow myslalam ze zwatpie bo nic mi sie nie podobalo, ale jak sie chce to mozna dzis w koncu znalazlam takie jakie chcialam Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 25.05.07, 08:36 ...29 dni Ja dziś wybieram się na makijaż ślubny i mam nadzieję zrobić sobie jego zdjęcie. Dziewczyny, a wy macie zdjęcia w swoich makijażach ślubnych? Jeśli tak to może zrobimy tu dodatkowo taką mini galerię? Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 25.05.07, 08:37 Ups maiło być makijaż próbny nie ślubny Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 25.05.07, 09:57 ja na makijaż próbny ide tydzień przed ślubem więc raczej prędko zdjęcia nie wstawię.. Odpowiedz Link Zgłoś
ancaa Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 25.05.07, 10:55 Ja również zamierzam udać się na próbny tydzień przed ślubem . My praktycznie większość kwiestii mamy załatwionych, aczkolwiek została jeszcze góóóóóóóóóóra szczegółów, które zajmują najwięcej czasu, dokończenie formaności jak podpisanie aktu i spowiedź oraz odbiór naszych odzień, które albo się szyją, albo czekają w salonie . Domawiamy powoli szczegóły z usługodawcami, ale i tak jestem przerażona, że jeszcze tyle do zrobienia,właśnie przez te wszystkie "duperelki". Odpowiedz Link Zgłoś
meeeeg Re: ja tydzien poźniej 25.05.07, 11:36 U mnie tragedia lepei jnie mowic!!!!Teoretycznie najwarzniejsze zeczy mam(sala orkiestra-wprawdzie nic z nia nie ustalone zadnych umów ale teoretycznie jest) kamerzysta i sukienka zamowiona no i butki mam bylisny tez w usc. i na tym koniec(a i jeszcze u ksiedza ale nie ma zapłacone! samoi wiecie! mam sesje(tragedia chyba z 9 egzaminów!!!nie mówiac o tym ze teoretycznie do 11 czerwca musze chodziic na zajecia!Moj N zajmuje sie troszeczke tymi sprawami ale tez jest zapracvowany a pozatym w przyszłym tygodniu wyjezdrza!strach sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 27.05.07, 08:18 kiedy to ja pisałam? 4 dni temu? i te 4 dni temu powiedziałam że się nie denerwuję. w zasadzie tak jest ale... wczoraj byliśmy w kościele z moim 5-letnim chrześniakiem żeby zobaczył jak wygląda ślub, a wszystko po to by powoli oswajał się z sytuacją bo na naszym ślubie będzie niósł przed nami obrączki. I w chwili gdy młoda para szła przed ołtarz a ja przykucnęłam przy małym chcąc mu objaśnić co będzie robił zdołałam powiedzieć może 2-3 słowa zanim się rozkleiłam... na co dzień podchodzę do całej ślubnej atmosfery z dużym spokojem, nawet moja mama się temu dziwi, ale jak tylko słyszę słowa przysięgi, czy to w kościele czy nawet na jakimś filmie, rozklejam się i obawiam się, że podobnie może być w dniu naszego ślubu, i chyba bez środka uspakajającego sie nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dodaa84 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 27.05.07, 14:52 ja też się bardzo boję, ze sie popłaczę, niesamowicie wzruszaja mnie słowa przysięgi... tylko ja ślubuję tydzień później niż Wy. a teraz w tym miesiącu przedślubnym najbardziej dobija mnie brak czasu na to, by się skupić, pomyśleć, ciągle biegam i coś załatwiam na uczelni, sesję mam do 22 czerwca!! a mój N, jak dobrze pójdzie będzie bronił się 28 czyli 2 dni przed! to się nazywa tempo! Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 29.05.07, 20:07 Zostało 25 dni. Jak tam dalsze przygotowania. My zaczęliśmy właśnie ćwiczyć swój pierwszy taniec i mamy nadzieję że zdążymy go dopracować do wesela. A jak u was z pierwszym tańcem? Idziecie na żywioł czy może przygotowujecie jakiś układ? Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 29.05.07, 21:25 Mój N ma dwie lewe nogi. Nie widziałam nikogo kto gorzej tańczy, dlatego żeby uniknąc totalnej komromitacji chciałm go zaciągnąć na 2 godziny indywidualnych lekcji żeby chociaż ten podstawowy krok walca opanował... żeby układ spamiętał i jakiś obrót wykonał, to chyba z rok by musiał chodzić co tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 29.05.07, 21:31 E nie będzie tak źle krok podstawowy nie jest taki trudny, a i tak wygląda ładnie nawet bez figur. Warto nawet na te dwie lekcje iść, narzeczony się poczuje wtedy trochę pewniej. Z drugiej jednak strony naturalny przytulaniec też ma w sobie dużo uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 29.05.07, 23:58 My zaczynamy nauke tanca dopiero 1 czerwca. Mamy na to tylko 5 godzin ;- ).Instruktorka powiedziala,ze nam to wystarczy.Dodam jeszcze, ze bedzie to szybki taniec do kubanskiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 04.06.07, 11:19 Zaniedbałam trochę odliczanie - 19 dni. Buty już kupione, została tylko przymiarka sukienki i wsio Niedawno był miesiąc a tu już nie całe 3 tygodnie - zaczynam odczuwać małe poddenerwowanie, ale takie optymistyczne . Odpowiedz Link Zgłoś
szpilorek Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 04.06.07, 12:33 Dopadl mnie maly stresik podczas kursu tanca.Uklad nie jest taki prosty a my mielismy tylko 3 godziny na to.Reszte bedziemy cwiczyc sami. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 04.06.07, 13:29 ja już po pierwszej przymiarce- suknia ok, tylko małe zwężanie w biuście. W weekend opkupilismy Pana Młodego - musi jeszcze zakupić skarpetki no i odebralismy obrączki. ale jeszcze parę rzeczy zostało stresu nie ma, kłótni też nie Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 04.06.07, 14:12 Juz tak malo czasu zostalo... Dobrze ze w tej sesji zostal mi tylko jeden egzamin, reszte wczeniej zaliczylam i praktycznie wszystko juz zalatwione. Na szczescie jeszcze sie nie stresuje, ale za to prawie wszyscy zaczynaja mnie denerwowac Jak ustalalismy, ze tak powiem, zazady calej imprezy nikt nic nie mowil... tylko teraz ja zostalo 2,5 tygodnia pojawiaja sie "sugestie" ze moze jeszcze wujka zaprosic bo przeciez fochem zarzuci, dlaczego zdjecia bedzie robic przyjaciolka a nie fotograf i co najwazniejsze - dlaczego cywilny a nie koscielny rece opadaja... Dobrze ze mam taki charakter a nie inny - powiem co mysle, troche sie powkurzam, a na koniec i tak to oleje i zrobie po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 04.06.07, 17:30 jeju u was wszytsko tak przjemnie mija a u mnie- ja mam takiego stresa. nie chodzi o sam dzien slubu ale teraz. Przede mna 4 egzaminy, aktualnie jestesmy na etapie usadzania gosci przy stole-to jest jakas masakra. na naszej sali stoly sa ustawione w literke L mlodzi siedza przy stole tej 'krotszej laseczki' a reszta gosci na 'dlugiej laseczce' w zwiazku z tym moi goscie lub goscie M. musza siedziec dalej-i jak to rozdzielic sprawiedliwie?? Nie wiem jak ta sprawe zakonczymy ale bedzie ciezko. do tego wkurzaja mnie przyszli tesciowie. na wesle bedzie 50 osob z mojej rodziny i 20 osob z rodziny narzeczonego. Ode mnie wszyscy sie ladnie zdeklaorwali w terminie a u niego- rodzice mowia ten: moze przyjedzie, ten moze nie, ten moze zabierze wnuczka. jak ja mam to wszytsko zorganizowac w takich warunkach!!!! Ach musiałam sie wygadac Trzymajcie sie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 12:34 Rany nie dawno zakładałam ten wątek i był miesiąc a tu raptem tydzień został. I mnie dopadł w końcu stres związany z dniem ślubu (czy wszystko uda się przygotować jak należy?). Jak sobie pomyślę że to już zaraz to mi sie kolana momentalnie miękkie robią także pod ołtarz pewnie dojdę na półzgiętych wacianych nogach. U mnie co chwila coś wypada mimo że wydaje się że wszystko już załatwione. Na sukni "robią się" poprawki w sobotę przymiarka ostateczna i wtedy może się bardziej uspokoję. Piszcie czy żyjecie jeszcze ) i jak u was te ostatnie dni oczekiwania na wielki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 12:40 powiem szczerze, że od wczoraj ledwo zyję... zaczynam miec probpemy z zasypianiem i nie mogę się skupić w pracy, aptety się bardzo zmniejszył... niby nie ma się czym stresowac, a stres i tak cie dopada...jakbym była tuz przed egazminem, ale miała iś do nowej pracy.... ech, żeby juz było po... Odpowiedz Link Zgłoś
senzadite Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 12:46 Też nie mogę się skupić. Śmiać mi się chcę z samej siebie bo moje myśli tłuką się wokół tego dnia bez przerwy ... powinnam iść do psychiatry bo to mi wygląda na jakąś obsesję ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 17:19 a u mnie odwrotnie-wczesniej caly czas myslalm o slubie a teraz do mnie nie dociera ze zostal tylko tydzien. Suknie odbieram w poniedziale-mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok bo tak naprawde to mialm tylko jedna przymiarke.wczoraj spotkalismy sie z orkietsra dzis z fotografem jutro z kamerzysta. w tyodniu musimy podejsc jeszzce do ksiedza, zamowic ciasta, dokupic napoje, i ostatcznie zakonczyc rozsadzanie gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 20:25 Jeszcze tylko tydzien... Ale bede miala zaganiany tydzien, na sama mysl slabo mi sie robi Obiad po slubie bedzie w lokalu a potem przenosimy sie z najblizsza rodzina do domu, gdzie bedzie luzna impreza bez krawatow itp. W zwiazku z tym czekaja mnie wcale nie takie male zakupy i sprzatanie domu Cale szczescie ze bedzie mial kto mi pomoc Damy rade Odpowiedz Link Zgłoś
panna_sz Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 15.06.07, 20:56 No to zostal nam tydzien drogie Panie Ja jutro ide na polowanie ponczochowe, a wieczorem... tancze na stole, kiecke zadzieram )) Udanego panienskiego )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 16.06.07, 01:11 Życzenia udanego panieńskiego dorzucam i ja )) czytam co piszecie i się zastanawiam czy ze mną coś nie tak mam zero stresu, codziennie skreślam z mojej magicznej rozpiski spraw do załatwienia kolejne pozycje i jakoś mija dzień za dniem po jednej jedynej przymiarce sukni odbieram ją w poniedziałek, w zasadzie przez cały przyszły tydzień nie będe miała chwili dla siebie (jak pewnie większość z was), moja mama miota się i usiedzieć w miejscu nie może, mojego N zaczynają nachodzić stresy jak to będzie, a ja nic, zupełnie nic, nawet przestało mnie zbytnio wzruszać, że mój chrześniak będzie niósł nasze obrączki a jutro jeszcze będę się "odstresowywać", choć za bardzo (jeszcze) nie wiem od czego, na babskim party Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 16.06.07, 08:06 a u mne w brzuchy motylki już działają - nad tym stresikiem nie da sie zapanowac pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: 23 czerwca..już za miesiąc :-))) 16.06.07, 09:51 a my robimy sobie wieczor paniensko-kawalerski razem w luzku nie chielismy zadnych imprez. wiec wieczorem otworzymy dobre winko i posiedzimy sobie razem Odpowiedz Link Zgłoś