malina_79 27.05.07, 15:23 Jeśli ktoś ma ochotę- zapraszam do oglądania... Zdjęcia co prawda jeszcze przed retuszem, ale co tam Pozdrawiam www.sesjaslubna.info/slideshows/26052007/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzygula Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 15:35 super zdjecia, super pomysl na prezentacje, sliczna muzyczka w podkladzie! czy mi sie wydaje czy mialas na palcu 2 obraczki? przynajmniej tak to wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
malina_79 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 15:41 No nie, dwóch obrączek nie miałam Drugi jest pierścionek, zresztą bardzo przypominający obrączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 17:08 tak tez myslalam ale chcialam sie upewnic.slicznie slicznie i jeszcze raz slicznie Odpowiedz Link Zgłoś
rusma1 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 15:48 wygladaliscie bosko... bila z was taka dojrzala milosc.. az ciarki mi przechodzily a zatem wszystkiego naj...... w kwestii pomyslu na pokaz, to tez sie na taki zdecydowalismy (to w miejsce filmu) Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 15:55 bardzo fajnie wyszło, właśnie jestem w trakcie oglądania ) wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 16:13 Fantastyczna prezentacja! Dołączyliście do grona moich ulubionych par Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 16:26 Pięknie wyglądałaś, skromnie i elegancko. Właśnie takie panny młode mi się podobają, nie lubię loków, fioków i wymyślnych sukien. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka_01 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 16:29 Skromnie,elegancko i dziewczeco wygladałas. Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 16:45 wszystkiego najlepszego!Gratuuje..śliczna z Was para, bije sama radość i szczeście, piekne zdjecia i muzyka az sie rozmarzylam Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 16:52 Na wstępie GRATULACJE!!! A zdjęcia i prezentacja - piękne, prześliczne, aż chce się patrzeć. Oka nie można oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha791 Wieje nudą 27.05.07, 16:54 Co za smętna prezentacja...zaczełam przysypiać chyba gdzieś w połowie oglądania. Nie stać Cię było na wizytę u fryzjera ?? Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: Wieje nudą 27.05.07, 17:09 zawsze znajdzie sie jakas negatywna reakcja. niektore panny mlode robia z siebie panny odpustowe, nadrabiaja fryzura, makijazem, falbankami itd. a mi sie wlasnie podobala przez to ze nie miala sztucznych lokow, kokow itd tylko naturalnie. to ze ktos nie ma tipsow tzn ze go nie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
toska35 Re: Wieje nudą 27.05.07, 17:15 może mały diadem a`la czeczeńska księżniczka by pasował? A może po prostu napij się kawy i senność przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: Wieje nudą 27.05.07, 17:20 strzygula napisała: > kawy?do kogo to? do mnie? Nie raczej do zochy, bo to ona zaczęła przysypiać Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa pięknie 27.05.07, 17:37 Naprawde pięknie wyglądaliście, a zdjęcia są cudowne, co tu jeszcze retuszować A mam pytanko sami robiliścię tą prezentacje? A jeśli tak to jakiego programu użyliście Odpowiedz Link Zgłoś
malina_79 Re: pięknie 27.05.07, 20:40 Dzięki. Autorem zdjęć oraz prezentacji jest fotograf Marcin Rusinowski Odpowiedz Link Zgłoś
marcinrusinowski łyżka miodu i łyżka dziegciu... 29.05.07, 10:41 PRAWIE jak na oskarach chciałem podziękować przede wszystkim bohaterom uroczystości... bez nich zfotografowałbym prawdopodobnie standart martylologiczny polskiego ślubu czyli łzy i grobowe miny. a tak przynajmniej ja zobaczyłem dużo radości i miłości tych dwóch oso?. mib71 napisał: > MARCIN ja cię rozszarpię i teraz będzie trzeba będzie Klientom obowiązkowo > prezentacje z muzyczką robić .... > A tak przy okazji to konkurencyjnie Marcina śmiało polecam, rzetelnie podchodzi > do tematu i jak widać efekty są. się zarumieniłem dziękuję żonie i konkurencji za motywację. Mirek - nie ma nic lepszego niż dobra konkurencja. poszukiwanie jakości jest z korzyścią dla nas wszystkich. zocha791 napisała: > Co za smętna prezentacja...zaczełam przysypiać chyba gdzieś w połowie > oglądania. Zosia masz rację. prawie 200 zdjęć to zdecydowanie za dużo - ale to były wglądowki na szybko (8h po ślubie - Młodzi następnego dnia mieli jechać w podróż poślubną a ja chciałem szybko im pokazać na czymś innym niż ekraniku aparatu ), dopiero teraz zrobiłem selekcję do bardziej ludzkiej prezentacji. BTW - jestem zwolennikiem 40 zdjęć z ceremonii - nowa wersja prezentacji już na stronie - pewnie trzeba stronę odświeżyć czy przeładować, żeby się nowa wersja pojawiła. www.sesjaslubna.info/slideshows/26052007/ pozdrawiam i życzę wszystkim stającym jak to się mówi "na kobiercu" właśnie radości z tego dnia. i niech Wasza Miłość promienieje - nie ma nic piękniejszego na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
geisha1 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 18:19 SUPERR!!! jezeli dla kogos to sa smety to niech nie oglada, ja uwielbiam takie klimaty i mnie sie bardzo podobało, orginalny pomysł na prezentacje i super zdjęcia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 18:25 Malina! Piekna z Was para! Piekna sukienka, kwiaty (czy to Kalla?) no i oczywiscie zdjecia! Czy moglabys mi napisac (jesli nie na forum to na gazetowego) kto byl waszym fotografem? Serdeczne gratulacje i zyczenia powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 18:47 prezentacja ładna ale szkoda,ze fotograf tak niefortunnie robił fotki,ze ciagle brał cie od dołu przez to twarz wyszła bardzo niekorzystnie ,z podbródkiem .zaledwie na 2-3 zdjeciach widac ladnie sfotografowana buzie i mozna zobaczyc ,ze jestes piekna kobieta. To jednak prawda,ze zrobic naprawde dobre zdjecia,gdzie wszystko jest dopiete na ostatni guzik,jest naprawde ciężko. ALe ogólne wrazenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 19:15 hmmm...czytając posty dziewczyn, które piszą, że fotograf źle uchwycił was, to stwierdzam, żęchyba się nie znam na zdjęciach i jestem mało wymagająca Zdjęcia są piękne i w pełni oddają wasze szczęście, wy wyglądaliście pięknie, twój uśmiech jest piękny, sukienka jest piękna, muzyka do tej prezentacji jest piękna, aż się wzruszyłam...i nie mogę doczekać się swojego dnia, a jeszcze tyle czasu do niego (( Odpowiedz Link Zgłoś
dodaa84 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 19:11 prześliczne zdjęcia, najładniejsze, jakie widziałam na forum! aż się wzruszyłam! Życzę szczęścia i wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 19:15 Przepiekna prezentacja!!!! I muzyka piekna (zdrac wykonawce jak mozesz). Az sie wzruszylam. Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malina_79 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 21:13 O muzykę zapytam fotografa, bo to wszystko to jego robota Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 21:12 Świetna prezentacja, pięknie wyglądaliście. Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Marcin Rusinowski - adres "ślubnej" stronki 27.05.07, 22:09 czy macie może linke do strony tego foografa. zależy mi TYLKO na stronce ze ślubnymi zdjęciami. Gdzieś czytałam że taka istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Marcin Rusinowski - adres "ślubnej" stronki 27.05.07, 22:16 Znalazłam w googlu: www.sesjaslubna.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Marcin Rusinowski - adres "ślubnej" stronki 27.05.07, 22:17 inkageo napisała: > Znalazłam w googlu: www.sesjaslubna.info/ ale GŁUPIA jestem wystarczyło wykasować końcówkę z linki podanej przez malinę :0 a w google mi nie wyskoczyła dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliaa1 PIĘKNE! 27.05.07, 22:11 Piękna prezentacja, urocze zdjęcia, fajny klimat! Wszystkiego dobrego! retusz niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
mib71 Re: 26.05_nasze zdjęcia 27.05.07, 22:59 MARCIN ja cię rozszarpię i teraz będzie trzeba będzie Klientom obowiązkowo prezentacje z muzyczką robić .... A tak przy okazji to konkurencyjnie Marcina śmiało polecam, rzetelnie podchodzi do tematu i jak widać efekty są. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: 26.05_nasze zdjęcia 28.05.07, 15:51 bardzo ładna, uśmiechnięta, wpatrzona w siebie para!!! Najlepsze zyczenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: 26.05_nasze zdjęcia 28.05.07, 18:16 powiedz mi jedno czy jestes z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
magda7710 Re: 26.05_nasze zdjęcia 29.05.07, 10:18 Uwielbiam naturalność i świeżość a ty tak właśnie wyglądałaś nie na obwieszałaś się świecidełkami po prostu dla mnie klasyka. Wyglądaś pięknie i bardzo promiennie jak oglądałam wasze zdjęcia miałam łzy z wzruszenia po prostu ślicznie. Prostota wydana w pieknym stylu. Kochajcie się i sznujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: 26.05_nasze zdjęcia 29.05.07, 10:27 fajnie wygladalas najbardziej podoba mi sie Twoja fryzura - pewnie taka masz na codzien... przynajmniej takie odnosze wrazenie Ja tez nie planuje zadnych ekstra nowosci na glowie - uczesze sie sama im bardziej bede tam "poszarpana", tym lepiej bardzo fajnie sie ogladalo Twoja sesje pozdrowienia --------- Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka2 Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 13:24 dopiero teraz trafiłam na te zdjęcia, ale baaardzo mi się podobały.. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 13:34 A mi sie zdjecia nie podobaja bo przez pierwsze minuty wiecej jest zdjec chyba siwdkowej a pani mloda jest tylko przypadkiem na innych zdjeciach - troche trudno tu sie zorientowac kto byl najwazniejszy tego dnia.. ale widocznie panu fotografowi swiadkowa sie spodobala.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka2 Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 14:04 może i się spodobała, mi to akurat nie przeszkadza i nie miałam problemu z identyfikacją najważniejszych osób na tej uroczystości. Oprócz pary młodej w całej imprezie biorą przecież udział inni ludzie i to dobrze, że widać ich na zdjęciach. Wolę to, niż sztuczne, pozowane zdjęcia dwójki osób w jakimś parku. Prezentacja ma formę reportażu, widać tu akcję i chyba o to chodziło autorowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 15:09 Wiesz na studiach gdzie ucza cie robic filmiki itp,ucza jednej podstawowej zasady ze glowni bohaterzy musza poajwic sie w pierwszych sekundach... tu niestety sie nie pojawiaja i do konca nie wiadomo o co chodzi i ja np przez pierwsze chwile myslalam ze moze to podwojny slub - no wiesz dwie pary i panny mlode. Co do charakteru zdjec nie nazwalabym ich tez zdjeciami reportazowymi ale co ja tam wiem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka2 Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 15:29 przyznaję - nie wiem, jak uczą robić filmiki na studiach, ale nie jestem pewna, czy w filmie główni bohaterowie muszą pojawić się w pierwszych sekundach. Są różne szkoły filmowe. Np u Tarantino masz tylu bohaterów, ile wątków. Wracając do sprawy - może nie komentujemy tej samej prezentacji? Bo u mnie, po kliknięciu w link, pojawia się właśnie zdjęcie samej pary młodej i pozostaje na ekranie tak długo, aż komputer ściągnie całą prezentacje.. Nie obraź się proszę, ale po takim "wstępie" miałaś dalej wątpliwości, kto tu był głównym aktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_studio Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 16:25 > Wiesz na studiach gdzie ucza cie robic filmiki itp,ucza jednej podstawowej > zasady ze glowni bohaterzy musza poajwic sie w pierwszych sekundach... Eeee a w ktorej niby szkole tego ucza? W kazdym razie, dobrze, ze tylu moich ulubionych rezyserow tam nie chodzilo - nie powstalaby polowa, jesli nie wiecej, genialnych filmow. Kalina -- www.kalina-studio.com Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 18:48 mhh rezyserowie nie pisza scriptow czyli nie oni decyduja kiedy sie akror pojawi - to tak nawiasem : poczytaj o terminach rezyseria scenografia..... Nie bede dlugo dyskutowc bo jest to kompletnie nie moja dzialka ale tyle przynajmniej wiem.... co do prezentacji dalej uwazam ze jest do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 18:49 a i bron boze nie ma sie to nic do panny mlodej wystepujacej na zdjeciach - ona wyglada bardzo ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_studio Re: 26.05_nasze zdjęcia 06.06.07, 19:03 > Nie bede dlugo dyskutowc bo jest to kompletnie nie moja dzialka No i to jest wlasciwe podejscie do tego temtu > to tak nawiasem : poczytaj o terminach rezyseria scenografia..... > rezyserowie nie pisza scriptow czyli nie oni decyduja kiedy sie akror pojawi Zapewne ogladanie swojego czasu przez kilka lat po 20 filmow miesiecznie w Iluzjonie Filmoteki Nrodowej (takie kino, co pokazuje filmy z calej stulecia historii kina), nie jest dla ciebie wystraczajaca rekomendacja, by sie wypowiadac autoratywnie w tym temacie, wiec tym bardziej chetnie poczytam sobie, gdzie pisza, ze rezyser nie ma nic do powiedzenia kiedy aktos sie pojawi Zawsze wydawalo mi sie, ze to rezyser decyduje o wszystkim, poczawszy od wyboru scenariusza, ale co ja sie tam znam Kalina -- www.kalina-studio.com Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: 26.05_nasze zdjęcia 09.06.07, 01:40 Tak jak powiedzialam nie znam sie ..... ale ktos inny sie zna... poczytaj sobie... najlepsze jest to swietdzenie tak aprospos stawiania rezyserow jako guru: Przysłowiowe już jest stwierdzenie, że jeśli film odniesie sukces, to stanowi to zasługę reżysera, a jeśli okaże się klapą, to winien jest, oczywiście, scenarzysta Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_studio Re: 26.05_nasze zdjęcia 11.06.07, 11:58 > ale ktos inny sie zna... poczytaj sobie... Chetnie poczytam, gdzie wypisuja takie bzdury, ale jakos nie moglam trafic, mimo, ze temat mnie zywo interesuje. Jak w koncu zapodasz jakis konkret, chetnie sie zapoznam. > Przysłowiowe już jest stwierdzenie, że jeśli film odniesie sukces, to stanowi > to zasługę reżysera, a jeśli okaże się klapą, to winien jest, oczywiście, > scenarzysta A jak rezyser jest scenarzysta, to winni sa zydzi i cyklisci. Kalina -- www.kalina-studio.com Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_studio Re: 26.05_nasze zdjęcia 13.06.07, 12:30 kunsia napisała: > www.jablonski.art.pl/element.htm Proponuje wycofac sie z dyskusji, bo to jak ze slepym o kolorach. Co ma powyzszy link (kurs pisania scenariusza!!), do tego, ze to rezyser odpowiada za calosc i decyduje o wszystkim o WYBORZE scenariusza poczawszy? Powiedzialas, ze sie nie znasz - proponuje tej wersji sie trzymac. Kalina -- www.kalina-studio.com Odpowiedz Link Zgłoś
evita120708 Re: 26.05_nasze zdjęcia 09.06.07, 10:47 Rewelacyjne! Powodzenia na nowej drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka69 Re: 26.05_nasze zdjęcia 09.06.07, 13:17 Przepiękna sesja....zeby mnie sie tak cudna udalo miec zero kiczu, wszystko delikatnie i klasycznie pokazane a ile milosci z kazdego zladju bije gratulacje!!! ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: 26.05_nasze zdjęcia 09.06.07, 19:10 wzruszyłam się, popłakałam. po prostu cudne zdjęcia, w Wy jesteście tacy naturalni i wszyscy tacy uśmiechnięci i taki reportaż jest super i też tak chcę... i chcę już... życzę Wam szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś