Dodaj do ulubionych

Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma??

30.05.07, 16:40
Czy któraś z Was ma może tą sukienkę? Może przesłac swoje zdjęcia w niej? Wyglada pieknie ale jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje w "realu"smile))

www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1430&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1
Obserwuj wątek
    • zielony_kangur Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 01.06.07, 18:08
      nikt nie ma??? dziewczyny Pomocy!!!
    • bazyliaa1 do Kangura i nie tylko 01.06.07, 18:13
      A oglądałaś ją może w salonie? Bardzo mi się podoba ale do Warszawy póki co nie po drodze...Nikt nie wybrał tego modelu? Czyżby wam się nie podobał?
    • postka Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 01.06.07, 19:51
      Ja ją mierzyłam i nie wybrałam, bo nie pasowała do mojej figury. Ta sukienka
      według mnie jest dobra dla drobnych dziewczyn o bardzo dobrej figurze. Przy
      dużym biuście jeszcze go powiększa, a sylwetki w ogóle nie modeluje.

Ale zgadzam się, że jest piękna...
      • bazyliaa1 Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 01.06.07, 20:13
        czyli jak mam ponad 175 i taka znowoż bardzo szczupła nie jestem to raczej sobie darowac? Bo ja własnie myślałam że to bardziej pasuje wysokiej dziewczynie...dlatego pytam bo na modelce wszystko cudo ....a na sobie to już niekonieczniecrying
        • postka Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 01.06.07, 20:24
          ja mam 176cm, nosze w biodrach rozmiar 40 a w biuście 42. I wyglądałam w tej
          sukience niestety jak słonica. Pomijając już fakt, że w jedynym salonie w
          Polsce, gdzie można te sukienki przymierzyć (Ona i On) ten model jest tylko w
          rozmiarze 38, więc jak się wyraziła pani z salonu "trzeba sobie dużo
          wyobrażać". Mi wyobraźni brakło, a raczej to, co sobie wyobraziłam nie
          wyglądało korzystniesmile
          • bazyliaa1 Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 01.06.07, 20:50
            Dzieki za informację!!!o to mi własnie chodziło - czy fatygowac się specjalnie do warszawy żeby przymierzać i ogladać! Miałam jakieś dziwne wrażenie, że właśnie większy biust moze dobrze wyglądać w tym dekolcie ale tak naprawdę to się nie znam...Nie jestem specjalistką od kiecek...A wybrać się specjalnie i rozczarować to no cóż- może nie horror ale niemiło. tak więc - Dzieki!
          • bazyliaa1 Do Postka 01.06.07, 20:51
            A jaki fason wybralaś dla siebie jeśli moge spytac? W czym najlepiej wygląda taki rozmiar około 40 ?
            • postka Re: Do Postka 01.06.07, 22:24
              Ja wybralam:

suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=sala
              przymierzylam chyba z 30 sukienek i moje doswiadczenia sa takie, ze jak sie ma
              kawalek biustu i kawalek biodra ale za to gorzej z wcieciem w talii, to dobrze
              wygladaja dekolty w litere V, ja nie bralam w ogole pod uwage sukienek z
              gorsetami, wiec nie wiem jak sie w nich wyglada. Oprocz tego dol waski,
              najwyzej w male A. Generalnie ku mojemu zdziwnieniu lepiej wygladalam (na
              optycznie mniejsza) w sukienkach raczej dopasowanych niz taki wieeelkich. Sala
              La Sposy ma specyficzne ciecia w tych swoich koronkach, ktorych nie widac na
              zdjeciu, ale w efekcie swietnie robi talie i bardzo wyszczupla. Bralam jeszcze
              pod uwage Sincerity 3111 (szczegolnie fajna jak sie ma wciecie w talii) i
              Atelier Diagonal 714 (tylko ecru, nie rozowa jak na zdjeciach, chociaz ta tez
              ladna) - linki ponizej. Ale w Sali jest mi absolutnie najlepiejsmile

www.sinceritybridal.com/eu_po/collection.php?linenum=45&totlines=-1&disc=
              www.maiermoden.de/index.php?id=20
              • bazyliaa1 Re: Do Postka 01.06.07, 22:32
                Dzięki!! ja jeszcze nie mierzyłam ale przynajmniej będę miała jakieś pojecie jak pójdę mierzyć. o to mi właśnie chodziło żeby wyrobić sobie jakieś pojęcie. Bo że planuję duzo schudnąć - to tak, ale jak się nie uda...wink)))
    • lifesurfer Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 03.06.07, 19:21
      ja mam ale niestety nie robilam sobie zadnych zdjec a kiecke odbieram dopiero
      koncem lipca. Mam 170cm i raczej standardowe 38. Mysle, ze w sukience fajnie
      wygladaja wysokie dziewczyny, zreszta sama modelka wyglada dla mnie na co
      najmniej 180cmsmile Na pewno opublikuje zdjecia na forum po slubiesmile
      • bazyliaa1 Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 03.06.07, 19:43
        Będę czekać z niecierpliwością i ciekawością!!!
        • evita120708 Re: Linea Raffaelli 48 - czy ktoś ma?? 04.06.07, 13:29
          i ja będe czekaćsmile podzielam problem postka i Bazylii - raczej bioderka, z
          biustem standard bym powiedział. Nie mierzyłam jeszcze rzadnej sukienki - na
          razie robie selekcję on-line. Słyszałam ostatnio, że z biodrami i wcięciem
          powinnam mierzyć tzw. "ryby" i tutaj własnie la sposa i san patrick wydaja mi
          się najodpowiedniejsze. Nie wiem jednak jak wyglądają cenowo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka