cass82 01.06.07, 19:06 nr1 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2686f5b6d38b9baf.html nr2 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f58d22141905d46.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc Re: którą wybrać?? 01.06.07, 19:11 zdecydowanie nr1, bo jest lżejsza, zwiewniejsza, poza tym ma ładna górę, nr 2 moim zdaniem ma za cięzka górę , te prążki materiału pionowe są średnio ciekawe, tak jak byś miała na biuście ochraniacz A nie chcesz jeszcze czegoś przymierzyć?I powiem Ci jeszce jedno, do sukni trezba być przekonanym,to musi być twoje wewnętrzne przekonanie jeśli tego nie masz to szukaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
cass82 Re: którą wybrać?? 01.06.07, 19:25 źle sprecyzowałam pytanie "którą wybrać" - nie chodzi mi o to abyście zdecydowały za mnie tylko porosz ocencie obie suknie. Proszę o subiektywną ocenę Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe 2 01.06.07, 19:38 i moze zapytaj czy da sie jakos obnizyc/wyciac ten gorset na gorze (po prostu zrobic inny ksztalt bo jest za ciezki) Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: którą wybrać?? 01.06.07, 19:43 Jak dla mnie nr.2 jest ladna,1 tez ladna ale 2 ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula zdecydowanie 2 01.06.07, 20:29 w 1 dol mi sie nie podoba za to gora jest oryginalna. ale jakbym miala wybierac to 2 Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: zdecydowanie 2 01.06.07, 20:36 wydaje mi się że 2 o wiele lepsza... natomiast też bym radziła coś zrobić z gorsetem bo mam takie wrażenie jakby ściągał biust na dół Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: którą wybrać?? 01.06.07, 20:47 Obie bardzo ladne. Tez bym nie mogla sie zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliaa1 Re: którą wybrać?? 01.06.07, 23:27 Do mnie przemawia bardziej 2. ma ładny tył Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: którą wybrać?? 01.06.07, 23:31 wybrałabym nr 2, 1 ma nieciekawy dół i jest trochę bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: którą wybrać?? 02.06.07, 00:57 mi zdecydowanie bardziej sie podoba 1. Druga ma, moim zdaniem, beznadziejna gore. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota113 Re: którą wybrać?? 02.06.07, 07:05 jeśli chcesz mieć długi welon to ta druga.......dla mnie zdecydowanie druga-w tej pierwszej tak dziwnie kończą się te trzy warstwy-takie falbaneczki na środku spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
alisiczka Re: którą wybrać?? 02.06.07, 10:03 zdecydowanie 1sza jest sliczna dziewczeca i wygladasz w niej bardzo swiezo Odpowiedz Link Zgłoś
martula_80 Re: którą wybrać?? 02.06.07, 10:18 Jeżli to Ty jesteś w tych sukniach na zdjęciach to moim zdaniem w sukni nr 2 wyglądasz nieładnie, ponieważ gorset wygląda jakbyś była owinięta bandażem, biust niewyeksponowany a z tyłu widać stanik - niee, to nieestetyczne. Natomiast w sukni nr 1 wyglądasz świetnie, wszystko jest na swoim miejscu, suknia jest deklikatna i gustownie ozdobiona. Uważam, że TA suknia to będzie dobry wybór ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cass82 wybrałam?? 02.06.07, 11:59 dzięki za opinie, ale już zdecydowałam, nr.2 tylko troszkę zmodyfikuje góre. Podjełam taka decyzję gdyż jeszcze raz je przymierzałam, ale tym razem z dodtakami. przy wyborze pierwszej sukni niestety musiałabym zrezygnowac z długiego welonu gdyż wygladało to niezyt elegancko, nadmierna przesada bardziej szpeci niż upiękasza, ta suknia sama w sobie jest bardzo strojna i jakiekolwiek dodatki mogły by tylko przyćmić jej wygląd.poza tym suknia ta jest cięższa przez halkę, gdyż jest zszyta z sukienką. a slub jest w wakacje, więc muszę wziąść pod uwage nie tylko elegancję ale też wygodę. W przypadku drugiej sukni, jest ona bardziej delikatna, zwiewna i mogę sobie pozwolic na długi welona,nawet bym powiedziała ze długi welon taki do "ziemi" bardzo pięknie sie z nią komponuje.(jeśli chodzi o tył to będę miała wszyta wstawkę i nie będzie już widać biustonosza) Podsumowując: mam już swoją suknię i jestem b. zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cass82 Re: wybrałam?? 02.06.07, 12:04 jeszcze jedno, na forum piszecie że przy wyborze sukni należy się kierować przede wszystkim własnymi odczuciami, tzn jak się czuje w danej sukni.Ja w sukni nr2 czuje się poprostu dobrze i dlatego ja wybrałam. Za wszystki opinie jestem wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: wybrałam?? 02.06.07, 13:52 Dobra decyzja moim zdaniem, ta 2 bardziej tez mi sie " widzi " niz ta 1. ) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1980x Re: wybrałam?? 02.06.07, 13:41 dobra decyzja-2 bardzo ladna,1 w ogole mi sie nie podoba osobicie Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: którą wybrać?? 02.06.07, 17:32 Pierwsza suknia wydaje się ciężka, za dużo tych ozdobników i w ogóle nie widać Twojej figury. Dorba dla dziewczyn w ciąży. Druga suknia ładnie podkreśla figurę i eksponuje biust. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: którą wybrać?? 02.06.07, 17:34 Dopiero teraz doczytałam, że juz wybrałaś. Bardzo ładna suknia. Odpowiedz Link Zgłoś