06.03.06, 17:35
mam pytanko czy bąbelki kąpiecie codziennie
Obserwuj wątek
    • doso1 Re: kapiel 06.03.06, 17:37
      Tak. i wiele radosci przy tym jest. Za to po wyciagnieciu z wanny zaczyna sie
      horror - wrzask konczy sie dopiero po wepchnieciu butli z kolacja do mordy.
    • monika9710 tak 06.03.06, 17:38
      • kuncwotek Re: tak 06.03.06, 17:54
        Ach kąpiel to jest rytuał bez którego Zuzka nie uśniesmile Kocha się kąpać od
        urodzenia.
    • kasikk tak 06.03.06, 18:22
      i bardzo lubimy sie kapać
    • tin_t codziennie n/t 06.03.06, 19:12

• mamusia_chlopczyka różnie... 06.03.06, 19:27
      czasami codziennie, ale najczęściej co 2-3 dzień... Staś nieraz tak się wygłupia
      przed snem że zamiast kąpieli to wrzeszczy na butlę i mamusia musi zamiast
      szykować kapiel, szykuje mleczko i Staś grzecznie zasypia... zdarzyło też się
      woda była w wannie a synus zasnał...
      • mloda25 tak 06.03.06, 20:05
        Kapie codziennie, jest to codzienny rytual przed spaniem.
    • malex w duzej wannie??? 06.03.06, 20:30
      codziennie, ale w malej wanience. nie moge sie zebrac, zeby sie razem z nim
      wykapac... w duzej. wy sie kapiecie?
      • kuncwotek Re: w duzej wannie??? 06.03.06, 20:56
        Ja się dwa razy kąpałam z Zuzką w dużejwink Ale chyba bezpieczniej czuje się w
        małej...wtedy sobie kopie i się śmieje...w dużej była nieco przerażonacrying
        Poczekam, aż bedzie siedziała...
        • zitke Re: w duzej wannie??? 06.03.06, 21:00
          My juz plywamy od 2 tygodniu w duzej wannie smile duzoo zabawek i jest tyle radosci
        • ninjo Re: w duzej wannie??? 06.03.06, 21:00
          ja tez kapalam sie tylko kilka razu z mala w wannie. fajnie jest, ale
          rzeczywiscie mala jest troche zszokowana ta wielka woda smile

kapiemy mala codziennie, tez u nas to jest bardzo mily rytual i nie chcemy z
          niego rezygnowac
      • doso1 Re: w duzej wannie??? 06.03.06, 21:06
        My kapalismy sie raz z Nico, ale to byl niewypal. Mysle, ze byl jeszcze na to
        za maly. Ale teraz dojrzewamy juz zeby to powtorzyc.
        Ale juz od 2 miesiecy kapiemy mlodego w normalnej, duzej wannie, bo z wanienki
        nam tak szybko wyrosl (tu jest dowod na to im.bobasy.pl/f/d/33188.jpg ),
        a nie chcielismy juz kupowac kolejnego rupiecia do domu. Aha, do kapieli
        uzywamy lezaczka takiego jak na zdjeciach:
        im.bobasy.pl/f/d/43222.jpg
        im.bobasy.pl/f/s/43226.jpg
    • annairam Re: kapiel 07.03.06, 10:10
      Odkąd Córa polubiła kapiel to codziennie.
      • miodzio_k Re: kapiel 07.03.06, 12:53
        my tez kąpiemy się codziennie. Z wanienki już dawno zrezygnowaliśmy jakiś
        miesiąc temu. Kapiemy się z Julią na zmianę - raz mąż, raz ja.

A na płacz po kąpieli z głodu polecam karmienie przed kąpielą. Julia je o 19 -
        19,30 kolacyjkę, potem sie kąpiemy. Po wyjściu z kąpieli pijemy rozgrzewajaca
        herbatkę i idziemy spać. Juli abudzi sie o 6,30 na następne jedzonko.
        • aniapatryk Re: kapiel 07.03.06, 20:14
          Kapie codziennie,no chyba ze idziemy w gosci to wtedy nie kąpie bo wracamy
          pozno.Od paru dni kąpie sie moj mały na siedząco razem z bratem w małej
          wanience,no i wreszcie z kąpieli jest zadowolony smile
    • beata771 Re: kapiel 07.03.06, 20:23
      Staram sie kapac malego codziennie chociaz czasmi zdarza sie co drugi dzien.My
      mamy tez takie siedzonko jak doso1 w krztalcie zabki i mlody bardzo je lubi
      chlapie noziami po calej laziencewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka