Dodaj do ulubionych

A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!!

05.06.07, 22:08
Jejku, jeszcze tylko niecałe 10 tygodni !!!!!!!!!
Hej, do wszystkich którzy mówią i myślą, że "nie zdążą", że już nie ma sal,
orkiestry, ..... dacie radę !!! My podpisaliśmy kilka dni temu umowe z salą,
załatwiliśmy urząd, nauki, księdza itp smile jutro załatwiamy orkiestre i
zaproszenia, potem tylko foto, obraczki, no i ... suknia wink w międzyczasie
musze zdac teczkę stażową, a w ciągu tygodnia poprawić i zdać do dziekanatu
pracę magisterską, bo w niedzielę się dowiedziałam, że jednak bronię się 5
lipca. Kurcze i nie wiem, jak, ale damy radę. Pozdrawiam serdecznie ! i
Powodzenia
Obserwuj wątek
    • jeramar Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 05.06.07, 22:09
      Szczęście aż bije od Ciebie - na pewno dasz radę i poradzisz sobie ze
      wszystkimsmile
    • ewa.wie Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 06.06.07, 00:16
      Gratuluję, szczególnie, że właśnie czytałam wątek dziewczyny, która chyba ma
      więcej załatwione od Ciebie na sierpień 2008. Hi, hi smile Świat zwariował...
    • hetera80 Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 06.06.07, 21:45
      Bardzo sie ciesze smile to gdzie w koncu macie wesele? Wszystko sie uda na 100% i
      nawet nie zauważysz ze to juz...Z obrona tez bedzie dobrze ja mialam 3 tygonie
      temu i pan w komisji pyta czy jestem szczesliwa ze to jestem a ja na to ze w
      koncu( dlugo czekalam na termin obrony 1,5 miesiaca) bo w weekend mam egzaminy
      na mgr sesja tzw zerowki i trzeba sie przygotowac. Pozdrawiam serdecznie
      • biedroneczqa do hetera 80.... 06.06.07, 22:47
        napisałam Ci na priv hetera wink Dziś byliśmy załatwiac orkiestre. Facet świetnie
        gra na saxofonie, a śpiewają 3 dziewczyny - bardzo ładny głos mają smile grali juz
        na weselu u znajomych, więc bedzie ok smile kurcze, ale wiecie co... troche mało
        tego czasu zostało. Bierze mnie stres powoli, spac nie moge już 3noc, hihi.
        Pozdrawiam, papa
    • krolowa_arina Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 07.06.07, 11:10
      Gratuluje, biore ślub w tym samym dniusmile Ja załatwiałam ślub od stycznia i mi mówiono, że to za późno i z niczym nie zdążę. Zdążyliśmy ze wszystkim(jeszcze tylko garnitur dla N.)
      • ddu Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 08.06.07, 10:25
        ja tez miałam brac 11.08, sala, kościół zamówione od Wielkanocy...i pani mi
        wymówiła salę. dwa tygodnie temu. ale chyba na dobre nam to wyjdzie,bo
        znaleźliśmy przesliczny dworek i kościólek 15 km dalej. tylko, że ślub we wtorek
        smile 14.08. ale co tam, wtorek też fajny, nie? smile mamy garnitur i zaproszenia.
        muzyki, sukienki nie. bukiet zrobi mi znajoma kwiaciarka, umaluje i uczesze
        najlepsza przyjaciółka...tylko się trochę martwię tym, ze jeszcze nie mam
        sukienki, bo w związku z tym- nie możemy za bardzo kupić mi butów a mojemu N
        koszuli....ale mamy obije teraz gorący czas w pracy i nie możemy tego
        wszystkigeo ogarnąć...jeszcze dwa miesiące, damy radę!
        • krolowa_arina Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 08.06.07, 10:40
          Nie martw się, znalezienie sukienki, wbrew temu co się czyta wcale nie jest takie trudne. Ja na to poświęciłam zaledwie jedno popołudnie. Zaczęło się od salonu, którego stroje widziałam w internecie, spodobała mi się jedna i koniecznie chciałam ją mieć (mimo, że była dość droga 3500zł). Po przymierzeniu okazało się, że wyglądam w niej jak Kopciuszek wybierający się na bal, a to mi się nie spodobało. Pół godziny później trafiłam do malutkiego saloniku. I tam działy się cuda... sprzedawczni posadziła mnie na krześle, wyciągła kolejne modele i pytała czy i się podobają, czy nie, co mi się w nich nie podoba itp. W ciągu może trzydziestu minut znalazłyśmy suknię, w której wyglądam ślicznie i, która w porównaniu do innch jest tania (1400zł). W dodatku mogłam od rau tym salonie zamówić buty, więc już nie miałam z niczym problemu.
          • zuzia_8 Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 08.06.07, 11:59
            a gdzie jest ten salonik ?
            • krolowa_arina Re: A nam się udało :) jednak 11.08.07r !!! 08.06.07, 12:48
              W Krakowie. Jeśli znasz Kraków, to przy Starym Kleparzu, zaraz za budynkiem LOTu.
            • biedroneczqa Do Zuzia _8 08.06.07, 17:14
              Jeśli jesteś z Warszawy, to zajżyj do salonu CARMEN na al. Jana Pawła. Mają
              dość ładne (moim zdaniem) sukienki. Ja sie tam umówiłam na jutro. Jak
              powiedziałam termin 11.08, to kobitka powiedziała..."niech się pani nie
              przejmuje, my już nawet w tydzień szyłyśmy". Ale w większości salonów kręcą
              nosem, to fakt wink dlatego jade do Carmen, chociaż zastanawiam się nad
              wypożyczeniem... zobaczymy. Powodzenia i pozdrawiam
              • biedroneczqa Suknia jest :) 09.06.07, 21:39
                Dobra dziś byłam w salonie Carmen, przymierzać suknie, przymierzyłam kilka
                takich jak chciałam, ale okazało się, że suknia z tafty tez może być skromna i
                dekatna, do tego bez dekoldu, w łódeczkę, skromna, ale elegancka, a jak się
                doda dłuuugi welon smile cudna jest po prostu, jak się dowiedziałam, że
                jest "wolna" na 11.08 na wypozyczenia, to od razu zadatkowałam i mam z głowy
                juz kolejną rzecz smile hehe, idziemy jak burza. Wczoraj narzeczony zrobł
                bierzmowanie,a dwie godziny temu zadatkowaliśmy orkiestre. Teraz tylko foto,
                kamera, zaproszenia, obraczki, buty, garnitur... uf i koniuszek. Wszystkim
                załatwiającym "na szybcika", pomiedzy pracą, zdawaniem teczki stażowej i pracy
                magisterskiej, życze powodzenia wink wszystko mozna pogodzić, wystarczy chcieć !
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka