Dodaj do ulubionych

QUBUS Kraków

18.06.07, 13:29
Czy ktos miał tam wesele albo był gościem...?
Obserwuj wątek
    • jen77 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 13:56
      kx1 napisała:

> Czy ktos miał tam wesele albo był gościem...?

Witam ja wprawdzie tam wesela nie maiałam, ale ostatnio byłam na imprezie
      organizowaną przez jedna z firm własnie w hotleu Qubus w Krakowie. I o ile sala
      była OK. Zimna płyta - tzn kanapki, napoje, ciastka były w porżadku, tak obiad -
      to była porażka - było poprostu zimne. Może dlatego ze obiad miał się zacząć
      troche wczesniej, ale myslę ze hotel z tyloma gwaizdkami powinien być na to
      przygotowany. Jesli jeszcze nie zamwóiłaś sali to może spróbuj jeszcze poszukac
      coś innego albo pytac tak jak teraz. A jesli juz zamówiłaś ta salę, to radzę
      ich uczulić na to , ze jedzenie ma byc ciepłe a nie zimne i nawet to w umówie
      wpisać.
    • nelly181 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 13:58
      Ja będę tam miała swoje wesele już w lipcu i właśnie ostro się przeraziłam
      postem poprzednika sad sad
      • jen77 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 14:03
        Podkreślam, ze ten obiad miał byc wczesniej a z winy tej firmy się spóźnił więc
        może dlatego jedzenie było zimne. Nie przejmuj się tak bardzo, napisałam tylko
        to co wiem o tym hotelu. Tak jak pisałam, jesli chodzi o zimną płytę było na
        prawdę w porzadku. To nie było wesele tylko impreza reklamująca pewną firmę
        Sala tez była przygotowana profesjonalnie. Na weselu to chyba będa podawac od
        razu gorące.
        • nelly181 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 14:21
          no mam nadzieję, bo na zmiany znacznie za późno.. Szczerze mówiąc jakiś czas
          temu sama szukałam info na temat tego hotelu i nic nie znalazłam, więc
          zdecydowałam trochę na ślepo no i dlatego teraz się trochę obawiam
          • kx1 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 16:50
            Napisz proszę coś wiecej o tym jedzeniu- jak sie prezentowało, czy porcji nie
            trzeba było oglądać przez lupę wink i przede wszystkim- jak smakowo?

Jak obsługa? Sprawna? Miła?
    • nessie1161 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 16:54
      Dziwne, ja pisalam do nich maila w zeszlym roku we wrześniu i odpisali mi, że
      nie urządzają wesel.
      • nelly181 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 09:41
        faktycznie dziwne, bo ja się tym hotelem zainteresowałam mniej więcej w tym
        samy czasie i oczywiście odpowiedzieli, że organizują. Poza tym 2 razy
        prezentowali się na targach ślubnych..
    • kcd11 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 22:06
      Witam
      jestem świeżo po relacjach ze ślubu koleżanki z pracy, właśnie w Hotelu Qubus w
      Krakowie.
      Generalnie Hotel do tej pory nie urządzał imprez weselnych, ale to się
      zmieniło...co za tym idzie nie mają doświadczenia w tych kwestiach...ALE...być
      może to i lepiej bo BARDZO SIĘ STARALI!
      Mają mały feler i na to trzeba zwrócić uwagę PODŁOGA...rozkładają podłogę
      drewnianą i trzeba uważać bo lubi się zwijać i przeszkadzać podczas tańca.
      Co do jedzenia to raczej bez zastrzeżeń, obsługa też....preferują
      raczej „szwedzkie” stoły co nie każdemu odpowiada.
      To jest po prostu klasyczny typ wesela restauracyjnego na grupę gości (max 60
      os.)!
      Musi być doobrze smile)
      • nelly181 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 09:47
        No pewnie, że musiwinkCiekawa ta sprawa z podłogą - trzeba będzie na to zwrócić
        uwagę.. Jeżeli przypomni Ci się jeszcze coś ciekawego, to pisz. Będę bardzo
        wdzięczna podobnie pewnie jak autor wątku, którego niniejszym przepraszam za
        wtrącanie sięsmile
        A co do możliwej ilości gości to, z tego co wiem, wejdzie tam co najmniej 120 -
        oni mają przsuwane ściany i mogą znacznie powiększyć lub zmniejszyć sale.
    • mrr3 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 11:04
      ja bylam gosciem sluzbowo wiele razy, ale wesele to organizowalabym w jakims
      dworku albo palacyku pod krakowem. sama juz wybralam w minodze - to jest bardzo
      romantyczna sprawa
      • kx1 up! n/t 20.06.07, 14:33
      • anastazja111 Re: QUBUS Kraków 28.06.07, 14:09
        zgadzam sie
    • lurie Re: QUBUS Kraków 28.06.07, 14:29
      znam b. dobrze tę sieć, również hotele Q w katowicach, wrocławiu, gliwicach,
      Legnicy czy Złotoryi. jest to sieć hoteli biznesowych nastawionych na
      konferencje i bankiety służbowe raczej starają się nie organizować wesel, chyba
      że ktoś się uprze...

nie chcę straszyć ale generalnie nie polecałabym tego hotelu na wesele!
      za to jedzonko jest zawsze pięknie podane, naprawdę b. elegancko.

jak się postarają mozesz mieć tam udaną zabawęsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka