Dodaj do ulubionych

Polecam :)

18.06.07, 16:44
Witam Wszystkich smile

jeśli macie dylemat co do wyboru sali i zespołu to z czystym sumieniem polecam
Zajazd Bąk i zespół Vacanza. W tą sobotę tzn. 16.06.07 odbył się Nasz ślub.
Było cudownie, sala jest piękna, wieczorem gdy jest ciemno zapalone są
nastrojowe światła, klimat super!!!!!!!!! A jeśli mowa o zespole to wszyscy
goście byli zadowoleni, co chwilę ktoś podchodził i pytał gdzie znaleźliśmy
taką kapelę.Jednym słowem zespół jest bombowy, polecam!!!!

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olimpia_b81 Re: Polecam :) 18.06.07, 16:49
      hmmm,nie chce byc zlosliwa ale pewnie mowisz o okolicach Warszawy,a tak sie sklada,ze Polska i polskie Panny Mlode sa takze poza tym miastem o czym czesto zapominaja mieszkancy naszej stolicy.
      • mbonia Re: Polecam :) 18.06.07, 22:41
        Twoja wypowiedz jest w takim stylu że powinnam czuć sie źle z tego powodu ze
        jestem z Wawy i polecam sale w okolicach Warszawy. Powinnaś wziąść pod uwagę że
        w Wawie też mieszkają Ludzie. A to że jesteś z innego miasta to już Twoja
        sprawa, jeśli będziesz miała jakieś fajne namiary to pewnie tez podasz i
        Dziewczyny z Twojego miasta też będą się cieszyły. Wiec uwagi na temat kto skąd
        jest są nie na miejscu.

pozdrawiam
        • zuzia_8 Re: Polecam :) 18.06.07, 22:48
          mbonia - nie chodzilo o fakt, że jesteś z wawy a o to, że nie napisalas gdzie
          jest ta sala ani skad jest zespól!!! a to najczesciej zdarza się osobom z wawy.
          I nie sadź, że ja chce być zlośliwa - tez jestem z wawy smile
          • olimpia_b81 Re: Polecam :) 18.06.07, 22:52
            zuziu wlasnie o to mi chodzilo!ze nie podaje nazwy miejscowosci bo wszyscy powinni wiedziec,ze to Wawa
            • zuzia_8 Re: Polecam :) 18.06.07, 23:01
              ale czyż my nie jestesmy pępkiem świata? wink (to żart)
              • olimpia_b81 Re: Polecam :) 18.06.07, 23:23
                hmmm,tez masz takie odczucie??big_grinDD

ja nie z Wawy bron Bozebig_grinDD
                • zuzia_8 Re: Polecam :) 19.06.07, 09:48
                  co znaczy "broń boże"? miasto jak każe inne. Ja się tu urodziłam więc może
                  patrzę na to inaczej, chociaż nie uważam wawy za najcudowniejsze miejsce na
                  ziemi. Mój mąż pochodzi z Mazur z miasteczka, no może nie takiego małego (jest
                  powiatowe smile i chetnie bysmy się tam przeniśli. Tylko co tam robić skoro tam
                  jest 45% bezrobocie?
                  Ale wracając do wawy - faktycznie spora część osób piszących na forum i coś
                  polecających/odradzających/szukających zapomina dopisać, że jest z wawy. To
                  chyba kwestia przyzwyczajenia. Na szczęście cała reszta się tego po prostu
                  domyśla.
                  • olimpia_b81 Re: Polecam :) 19.06.07, 09:57
                    To bron Boze to takie nieszkodliwe ale Warszawka to Wawszawka-chyba kazdy spoza ma o niej wlsane zdanie i nie wynika ono z zazdrosci!
                    watek nam dryfuje na bok ale zapytam: jak przyzwyczajenie?czemu np laski z krakowa nie maja takowego?z czego to wynika,ze warszawiacy sadza,ze wszyscy wiedza,ze mowi o Wawie?Zawsze mnie to zastanawia.

nie jestem zlosliwa!!nie chce sie klocic,pytam z ciekawosci!smile
                    • zuzia_8 Re: Polecam :) 19.06.07, 10:48
                      ja w ogole nie jestem drażliwa na tym punkcie i nie zamierzam się obrażać.
                      kwestia przyzwyczajenia dla osób spoza wawy. To miasto, prawdopodobnie jak
                      każde inne, ma swój klimat. Jednym to odpowiada innym nie. Np. mój kolega
                      przyjeżdżąjąc z Olsztyna nie może się przyzwyczaić do tempa życia w wawie. Dla
                      niego to za szybko, wszyscy gdzieś pędzą etc. Poza tym kierowcy... chociaż moim
                      zdaniem to nieprawda, że najgorzej jeżdża warszawiacy. Najgorzej zachowują się
                      przyjezdni mieszkający tu jakiś czas. Mają inną rejestrację a później zgrywają
                      biednych i zagubionych i wymuszają pierwszeńtwo, wpychają się etc. a wszystko
                      idzie na warszawiaków.
                      Po prostu warszawie przylepiono pewną "łatkę" i tyle. a jest naprawdę fajne
                      miasto.
                      • marcel52 Re: Polecam :) 05.08.07, 21:10
                        I znowu nie na temat.
    • bystra_26 WATEK do skasowania 19.06.07, 09:59
      czy to naprawdę takie trudne napisać mówiący o czymś konkretnym tytuł postu?
      • kingadaw Re: WATEK do skasowania 19.06.07, 11:03
        popieram, inaczej się zagląda do postu pt. "polecam salę, zespół Wawa". Zmieści
        się spokojnie, a jest pewność, że dotrze do właściwych osób.
        • marcel52 Re: WATEK do skasowania 06.08.07, 13:03
          Jeżeli ktoś miał doświadczenie z tą salą bądz zespołem to piszcie swoje
          wrażenia, a nie rozpętała się jakaś głupia kłótnia zupełnie nie na temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka