Dodaj do ulubionych

Jak stroicie samochod?

23.06.07, 23:29
Tak wiele jest watkow o sukniach i bukietach, a bardzo malo o dekoracjach sal, kosciolow, czy
samochodow. Ja postanowilam zrobic to sama (z pomoca siostry i przyszlej szwagierki), szukam wiec
inspiracji w internecie, ale tez bardzo jestem ciekawa Waszych dekoracji. Macie jakies zdjecia lub
pomysly?
Obserwuj wątek
    • mistrz1938 Re: Jak stroicie samochod? 23.06.07, 23:34
      no cóż ja jestem już po, ale chętnie podzielę się swoją "wiedzą". osobiście nie
      lubię przesady, dlatego auto którym jechaliśmy do ślubu było udekorowane bardzo
      skromnie. auto było ciemnogranatowe. przy klamkach były przyczepione takie
      rożki chyba z sizalu z jasną różą i zieleninką. wyglądało to super.
      ponieważ nie uznaję sztucznych kwiatów kościół ozdobiony był tylko żywymi.
      wzdłuż kościoła stały stojaki z kompozycjami z żywych kwiatów (motywem
      przewodnim była eustoma), tak samo udekorowana została sala restauracyjna.
      • jusia79 do mistrza1938 23.06.07, 23:38
        a może przesłałbyś mi kilka zdjęć na gazetowego, chodzi o te kwiaty..wszędzie, w
        bukiecie, włosach, samochodzie, sali...kościoła chyba nie będziemy dekorować,
        jest jeszcze jedna para- musimy uzgodnić jakąś wersję..będę zobowiązanasmile
        • mistrz1938 Re: do mistrza1938 23.06.07, 23:41
          chętnie wyślę nie widze problemu tylko jutro bo nie mam dzisiaj u siebie płyty
          ze zdjęciami. czy adres na który mam wysłać to jusia79@NOSPAM.gazeta.pl??
        • mistrz1938 Re: do jusia79 23.06.07, 23:44
          ja miałam kok kwiaty miałam wpięte w kilka miejsc. zreszto zobaczysz. mój
          bukiet był z eustomy i roślinki podobnej do wrzosu.
          • zuzia_8 Re: do mistrz1938 24.06.07, 11:57
            czy ja też moglabym prosić o zdjęcia? zainterygowalo mnie twój opis strojenia
            samochodu a sama się nad tym zastanawiam
    • gioseppe Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 11:03
      my mielismy tak

img150.imageshack.us/my.php?image=carrx9.jpg
      a po bokach wisiały kółeczka z trawy (pod klamkami)
    • vobi Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 11:55
      My mielismy minimalistyczna dekoracje - wzdluz maski byl przymocowany podluzny dekor z storczykow (takich jak w moim bukiecie i w dekoracji sali), na jakims bluszczu czy czyms zielonym. To byla jedyna ozdoba. Wygladalo naprawde fajnie, bardzo elegancko. Zdjec niestety nie pokaze, bo slub byl ... wczoraj smile jeszcze nie mamy zdjec
      • gioseppe Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 12:01
        slub wczoraj a ty juz na forum??smile))
        rany julek!
        gratuluje

leć do mężulka tongue_out
    • gatta26 Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 12:02
      My chcemy udekorować auto małymi margaretkami mocowanymi na taśme dwustronną,
      ale martwi mnie trochę to czy będzie sie to trzymac na aucie bądx tez nie
      zostawi trwałych sladów na lakierze (auto nie będzie nasze więc tym bardziej sie
      tego obawiam uncertain).
      • callaa Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 12:10
        Kup sobie na allegro gumowe przyssawki do auta. Kosztuja niewiele, a lakieru na
        100% nie uszkodzismile
      • gioseppe Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 12:41
        tasma moze uszkodzic lakier
        a nawet jesli nie to potem wspolczue zdzierania

lepsze sa przyssawki
        na gieldzie jedna sztuka 0.30zł
    • kocurki_dwa Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 13:23
      prawdopodobnie coś w tym stylu

www.candida.com.pl/photos/dekoracja%20samochodu002.jpg
      • gatta26 Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 14:01
        Dokładnie nam tez chodzi o cos takiego. Wszystkie margaretki na allegro mocowane
        są na dwustronna tasme klejącą. Chyba więc jednak pomyślę o tych przyssawkach.
      • noxi Re: Jak stroicie samochod? 24.06.07, 14:11
        Nasz samochód też był skromnie udekorowany - jedynie girlanda z zielonych liści,
        z białymi goździkami (ja miałam bukiet z różowych goździków) plus różowe akcenty.

img341.imageshack.us/img341/9953/autois2.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka