zuzia_8 26.06.07, 16:00 bardzo spodobał mi się mix, który przygotowałaś dla vouguebleue - może i dla mnie coś takiego? mam blond włosy, do ramion, suknia w podpisie. z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remifa26 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 08:48 Ciężko jest doradzić coś komuś, kogo się nie widziało nigdy i nie wie się co ta osoba lubi i w czym się dobrze czuje Cieszę się, że podoba się moja propozycja dla vouguebleue. A dla Ciebie wybrałam coś takiego: img401.imageshack.us/my.php?image=00fm7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 10:29 tak. dzieki wielkie. sądziłam, że wpisałam ale mój komp najwyraźniej dzisiaj znowu szaleje... kolczyki są super. bukiet też. Tylko fryzurke muszę trochę zmienić bo nie mogę mieć tak na przodzie do góry. ale bardzo bardzo ci dziękuję. Gdzie mozna znaleść takie kolczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
remifa26 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 10:34 Sama osobiście miałam problem żeby znaleźć odpowiednią fryzurę dla siebie ale po długich poszukiwaniach znalazłam. W Twoim przypadku chciałam do sukni dołączyć fryzurę "blond", żeby zobaczyć jak pasuje do sukni, więc wzięłam pierwszą jaką znalazłam Kolczyki są wykonania Kati Płacheckiej (biżuteria artystyczna), adres internetowego butiku www.bialamagia.pl (sama tam zamawiałam). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 10:37 z fryzurą to zrozumiałe. Sama też nie mam pojęcia co z tym zrobić. Nie chcę kopca kreta ale z drugiej strony wszelkie loczki etc nie trzymają mi się dłużej niż 3-4 godziny więc za krótko. Zobaczymy. a kolczyki zamówię. Są sliczne i naprawdę pasują. jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 16:39 tych kolczykó u nich już nie ma, szkoda. Moze uda mi się gdzieś znaleść podobne Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 18:07 Zuzia, napisz do mnie, zrobię dla Ciebie jakieś kolczyki. Tych, które doradziła Ci Remifa faktycznie już nie ma, bo to była kolekcja, którą zrobiłam dla galerii wylęgarnia bodajże w 2005 roku..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 18:18 dzięki w moim podpisie jest moja sukienka. Ona ma jakieś drobne kryształki, kamyczki. Chciałabym coś takiego co by do niej pasowało. Chyba też na szyje. Ja zazwyczaj nosze długie kolczyki i w takich dobrze się czuję, tylko nie wiem jak by to było z jakimś naszynikiem (czy nie za dużo). Co myślisz? w końcu nie zajmujesz się biżuterią od wczoraj a tutaj dodatkowe linki img87.imageshack.us/img87/1889/742ia7.jpg img249.imageshack.us/img249/8986/7422eu9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: do remifa 26 :) 27.06.07, 19:17 Wysłałam Ci maila na gazetowy, żeby nie zaśmiecać forum. Odpowiedz Link Zgłoś