wellusia 16.07.07, 13:24 czy jest jakieś takie fajne danie niemięsne które mozna podać zamiast tradycyjnych schabów, kurczaków itp., czy naprzykład wyprażany ser jako drugi ciepły posiłek byłby dobrym pomysłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armstrong82 Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 13:37 Na naszym przyjęciu było pare osob niejedzacych miesa, dlatego tez mieli inne menu, m.in. szpinak zapiekany w muszlach z parmezanem i smażone boczniaki z kozim serem na grzance.Szpinak okazał się hitem Żałowałam ze nie podano go jako dania dla wszytskich. Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka5 Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 13:53 Ser camambert w panierce - pyszny Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 13:55 a może warzywa grilowane zapiekane pod beszamelem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 14:24 boczniaki mniaaaaaaaaam ładnie podane bedą ekskluzywne i lepsze od tradycyjnego schaboszczaka tylko uważaj aby nie wyszło tak że ci mięsni będą się domagać tych niemięsnych ekskluzywów Odpowiedz Link Zgłoś
libra101 Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 15:37 ser brie lub camembert smażony z żurawinką Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: ekskluzywne danie niemięsne 16.07.07, 18:49 a my dla niemięsnych podaliśmy na pierwsze danie łososia a potem był grill wiec były ryby (panga) i warzywka grilowane Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: ekskluzywne danie niemięsne 17.07.07, 15:41 witam ja jako niemiesna -wegetarianka radzilabym sprawdzic co jedza wasi niemiesni czesc je ryby i nabial czesc tylko nabial i czesc która nie je nabialu . Zazwyczaj ryby z góry nalezy wykluczyc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah80 Re: ekskluzywne danie niemięsne 17.07.07, 16:26 K.leo ma rację. Ja jako wegetarianka spotkałam sie z tym, że dla mnie zamówiono rybę, a ja ryb nie jem. U mnie na weselu dla moich kilku gości-wegetarian i mnie wybrałam: 1. panierownamy camembert i panierowane pieczarki - podane z warzywami i sosikami, chyba tez z żurawiną 2. Gulasz warzywny podany w chlebku (reszta gości dostała gulasz z mięchem) 3. Pierogi Odpowiedz Link Zgłoś
herenna Re: ekskluzywne danie niemięsne 17.07.07, 21:39 my mamo jako jedno z dań ciepłych panierowaną cukinię Odpowiedz Link Zgłoś