Dodaj do ulubionych

Fotoreportaż z drugiej przymiarki :)

• ferara inkageo skąd masz taką fajna bransoletkę 20.07.07, 10:01
      poszukuje takiej biżuterii tylo nigdzie nie ma
      • inkageo Re: inkageo skąd masz taką fajna bransoletkę 20.07.07, 10:11
        Apartsmile Mają tam bardzo dużo perełeksmile I nawet na moją chudę rękę rozmiar się
        znalazłsmile Kruk ma jeden uniwersalny duuuży rozmiar..
        • riuriu Re: inkageo skąd masz taką fajna bransoletkę 20.07.07, 10:33
          Niby wyglądasz poważniej, ale z drugiej str to przecież poważny dzień smile A
          "odmładzająco" jak coś może zadziałać dobry makijaz. Notrmalnie bede walczyć do
          upadłego o te upięte włosy smile
        • ferara Re: inkageo skąd masz taką fajna bransoletkę 20.07.07, 11:58
          oglądałam strone inetrenetową firmy Apart, ale nie znalazłam tam nic ciekawego
          a Ty masz taka bransoletkę jak mi sie podoba. Słuchaj a mozesz mi powiedzieć
          czy mają też takie naszyjniki i w jakiej cenie, oczywiście w białym kolorze.
          Ps: w tej sukience wyglądzasz pięknie. Świetny wybór.
          • inkageo Re: inkageo skąd masz taką fajna bransoletkę 20.07.07, 11:59
            Chyba był cały komplet, na pewno. Były też ogromne kolczyki, ale przy mojej
            drobnej twarzy wyglądały jak miotływink
    • greeneyedgirl Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 11:02
      cudownie wygladasz! nie chudnij wiecejsmile
    • loltka Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 11:50
      w tej sukni-rządziszsmile))
      • pannax2 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:09
        Aż się boje napisać, patrząc na Wasze komentarze...smile
        Dziewczyna ładna, figura też...ale sukienka mi się kompletnie nie podoba, przez
        to całość dla mnie kiepsko wygląda...

to moja opinia tylkowink

pzdr
        • nati.82 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:14
          Mi się nie podoba góra sukienki, ramiączka i całosć wydaje mi sie jakaś mało
          wyrazista w sensie koloru, jakby spłowiała, ale to moze być wina aparatu.
          • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:16
            Mi się też nie podoba jej kolor na fotkach z fleszem, wygląda jak biała i nie
            widać faktury materiału. Ciekawe jak się zaprezentuje w świetle dziennym.. Na
            żywo ma ładny delikatny kremowy odcień.
            • nati.82 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:19
              Moja na fotkach z telefonu mieniła sie jak cekiny z odpustusmile)))) zdjecia
              jednak nie oddadzą często uroku sukni niestety
        • grajka25 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:21
          No to i ja się wyrażę. Suknia według mnie trochę wisi, a dół szczególnie po
          podwiązaniu jest za ciężki w stosunku do góry, szczególnie widać to na tym zdjęciu:
          lh5.google.pl/Inkageo/Rp91U-U6ziI/AAAAAAAAAo0/RUIJoLAGzg4/DSC01645.JPG?imgmax=512
          I nie wiem czemu ale wydaje mi się, że jesteś za szczupła do tej sukni.
          Zdecydowanie ładniej prezentowałaby się na Pannie z większym biustem i bardziej
          zaokrągloną pupą. Ale to tylko moje zdanie.
          • adrianna79 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:28
            mi sie wlasnie wydaje ze wlasnie dobrze ze inka jest szczuplejsza niz grubsza :-
            ). jezeli chodzi o biust to z tym jest najmniejszy problem- po prostu mozna
            zalozyc powiekszajacy stanik. moze ten kupier nie wyglada zniewalajace, ale z
            tego co sie orientuje, inka bedzie miala kolojna przymiarke, a ta sukienka na
            zdjeciu byla na szpilkach, a znajac inke, to wszystko bedzie dopasowane na
            cacus! a to jest moja opinia!
          • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:30
            Na tej fotce jestem zgarbiona i się ruszamsmile Jestem chuda to fakt, ale pupę mam
            raczej wydatną, może ten fason wcale jej tak nie eksponuje. Bałam się trochę,
            że pupa będzie dominować.. Od pierwszej przymiarki schudłam, ale czuję się z
            tym oksmile
            Widziałam fotki tej sukni na dziewczynach o bardziej rozbudowanej figurze i nie
            wyglądały korzystnie, wszystko zależy od proporcji..
            • adrianna79 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 12:32
              zgadzam sie z toba!!!! w tym przypadku twoja chudosc dobrze wyglada!!!! smile...
              ale to jakos dziwnie brzmi smile... ja tez chudne - wreszcie!!!! napisze do
              ciebie w sprawie spotkania 6-go sierpnia smile
    • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 13:07
      Dziewczyny nie krępujcie się krytykowaćsmile Konstruktywna krytyka jest potrzebna.
      Koloru sukni nie zmienię, ale jak mnie objechałyście ostatnio, że się garbię to
      kupiłam pajączkasmile Fakt, zniszczył mi kilka bluzek, ale może trochę częściej
      się prostujęwink
      • mayagaramond Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 21:04
        Obejrzalam jeszcze raz zdjecia, bo wtedy w pracy tak po lebku. Masz ladne
        biodra, talie, pupa tez jest tam gdzie byc powinna. Ta miniszarfa w poprzek
        ladnie wydluza nogi.

Jesli chodzi o biust - Jesli zalezy Ci na optycznym powiekszeniu biustu, to
        moglabys ewentualnie zebrac dekolt w srodku, tak zeby zrobilo sie miniserduszko.
        Ale naprawde mini. Wystarczy wpic szpilke i zobaczysz jak to wyglada.
        A nie chcesz stanika z wkladkami? Choc mysle, ze dobry stanik z fiszbinami tez
        by wystarczyl, ja mam taki jeden, nie ma zadnych wkladek, a super modeluje.

Ale to tylko w ramach info, bo ja naprawde nie uwazam, zebys musiala tam cos
        korygowac.

I jak juz pisalam - tren jest obledny!
      • mary_popins Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 21:06
        mary_popins napisała:

> Stanowczo nie masz powodu, by żałować!
        > Wyglądasz pięknie, tak jak wyżej któraś napisała, przyszła do nas królewna.
        > Byłam dziś w aparcie chcąc zobaczyć z bliska tę cudną bransoletkę i jakież było
        > moje zdziwienie! Nie mieli jej w SCC w Katowicach. Jak to możliwe? Ta
        > bransoletka nie jest chyba końcówką kolekcji?
        >
        > Co do fryzury będę miała podobny problem. Z tyłu dobrze wyglądam, jak mam spięt
        > e
        > włosy i jest to na pewno praktyczniejsze na wesele, ale z przodu już nie jest
        > tak bajecznie. Rzekłabym, że łyso sad

Ponieważ wskoczyłam ze swoim komentarzem w środku rozmowy przekopiowuje tutaj,
        żebyś miała szansę to zobaczyć i mogła odpowiedzieć.
        Przy okazji dodam, że faktycznie model obelix dużo lepiej prezentuje się na
        Tobie niż na www. Gratulacje!
        • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 21:57
          Hej Marysmile Dziwne, że nie ma tej bransoletki.. We Wrocławiu mówili mi, że to
          nowa kolekcja, ale bransoletkę kupowałam kilka miesięcy temu.. Kolczyki nadal
          są we Wrocławiu, bo widziałam ostatnio.. To było w Apart Silver.
          • mary_popins Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:09
            Bransoletka w apart silver?
            • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:15
              Taksmile
              • mary_popins Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:23
                A ja dziś byłam w "zwykłym". W silver to oni maja końcówki kolekcji, może ten
                wzór już jest wysprzedany. Co mnie nie dziwi, bo jest cudowna.
                Przejrzałam właśnie stronę www apartu i tam tez nie widzę tej bransoletki. Mam
                jedno pytanko, ponieważ widzisz ją na żywo- czy można będzie nosić ją poza
                wielkimi uroczystościami?
                • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:30
                  Tak, ja ją będę nosićsmile Nawet do koszuli pasujesmile W sumie w silver mają
                  wszystko "nie złote", a w tych ogólnych salonach tylko wybraną biżuterię "nie
                  złotą"smile
                  • mary_popins Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 21.07.07, 14:08
                    Inka, dzieki za info smile Dzis sie wybiore do silvera.
    • agad16 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 21:21
      Pięknie wyglądasz smile Ten tren masz odpinany?
      Ciekawa jestem czy w mojej też będę tak ładnie wyglądać. Kilka dni temu dzwonili
      z salonu że suknia przyjechała i jutro jadę ją odbierać. Dopiero teraz zaczyna
      się mój przedślubny stres - nie wiem czy w nią wejdę... ostatnio miałam serię
      urodzin w rodzinie i trochę mi przybyło tu i ówdzie sad
      • inkageo Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:01
        Haha, też się bałam przed pierwszą przymiarką, że nie wejdę w sukienkęsmile
        Spokojniesmile Będzie dobrzesmile
        Tren nie jest odpinany, przypina się go na guziczkach do tej tasiemki na
        wysokości kolan.
        • agad16 Re: Fotoreportaż z drugiej przymiarki :) 20.07.07, 22:05
          na zdjęciach wygląda jakby w ogóle go nie było...
          Miłego weekendu smile
    • mary_popins Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 19:55
      mogłabyś zamieścić zdjęcie Twojej pięknej bransoletki z bliska? Tak, żeby było
      widać czym są połączone perełki? Byłam dziś w aparcie i widziałam podobny
      naszyjnik, ale było złote łączenie. Bransoletki nijak spotkać nie umiem, a byłam
      w tym celu również w apart silver.
      • inkageo Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 20:02
        Proszę bardzo:
        tiny.pl/5xx8
        Ja ją kupiłam ze dwa miesiące temu, ale szukałam gdzieś od 4 i wcześniej takich
        nie było..
        • mary_popins Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 20:17
          dzięki za foto smile
          Ona jest na żyłce czy srebrze?
          Właśnie czarno widzę odnalezienie takiej bransoletki w Katowicach sad
          A kolczyki do niej widziałaś? Bo ja widziałam dziś dwie pary i się zastanawiałam
          czy któraś nie byłaby kompletem.
          • inkageo Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 20:37
            Na żyłkachsmile Kolczyki bardzo duże, wiszące, na wielu żyłkach te same perełkismile
            • mary_popins Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 20:45
              A ja widziałam na srebrze... Przypomnij mi jeszcze ile kosztowała ta bransoleta,
              może po cenie ją odnajdę wink
              A skoro już wątek o przymiarce, to jak Twoja fryzura ślubna? Z tego co widzę
              mamy włosy podobnej jakości i też się ciężko zastanawiam co z nimi zrobić. Póki
              co w spiętych się sama sobie nie podobam (z przodu).
            • mary_popins Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 20:55
              Właśnie pokazywałam mamie Twoją bransoletkę (urabiam ją między wierszami w
              sprawie pereł na ślubie wink- podobała się bardzo. Ale najbardziej to podobałam
              się modelka ("ładna, ładna dziewczyna") o czym spieszę Ci donieść smile
              • inkageo Re: Inka i bransoletka ;) 21.07.07, 22:37
                Dziękujęsmile Miły komplementsmile Bransoletka kosztowała ok. 160 zł.
                Jeżeli chodzi o fryzurę, to chyba spróbuję fal, o których mówiła mi fryzjerka,
                może minimalnie je podepnie na boki, żeby odsłonić uszy.. Muszę się w końcu
                umówić na próbne czesanie.. Wyleczyłam się już z prostych rozpuszczonych, rano
                przed przymiarką miałam proste utrwalone lakierem, a na zdjęciach jak widać już
                baran się robił..
                • mary_popins Re: Inka i bransoletka ;) 22.07.07, 20:40
                  Ja tam żadnego barana nie widzę wink
                  Wygląda na to, że jesteś w lepszej sytuacji (z włosami), bo moje nie są podatne.
                  Proste jak druty. Obawiam się, że nawet żadne loki nie przetrwają u mnie całej nocy.
                • panikarola Inka i ... 27.07.07, 16:09
                  ja teraz nie o bransoletce - jesli faktycznie myslisz o tym, czy wiekszy biust by sie nie prezentowal lepiej w tej sukni, to w Marii Magadelnie na gorze obok bialych butow na stoisku ze stanikami maja takie zelowe wkladeczki do stanikow, powiekszajace biust i dopasowujace sie do naturalnych ksztaltow. Sa wieksze i mniejsze. Kosztuje to kolo 14 zl za sztuke, mozesz sobie nabyc i na kolejnej przymiarce przymierzyc, czy faktycznie wyglada to lepiej.
                  • inkageo Re: Inka i ... 27.07.07, 16:17
                    Dziękismile Kupiłam właśnie takie cudo na allegro, ale ciiiiiiwink Tajemnicawinkwinkwink
                    Chyba biustonosz ma troszkę za małe miseczki, ale zobaczymy jak będzie z
                    poduszeczkamismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka