maraxela 03.08.07, 18:39 Wlasnie znalazlam moj ideal zakochalam sie od pierwszego wejrzenia czyz nie jest cudowna ?? picasaweb.google.pl/maraxela/NajpiekniejszaZPieknych/photo?authkey=q6Pc_q5n-ao#5094513841372850498 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 18:41 ups zaraz chyba mi sie zle wkleilo":_ Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 18:41 super moj N to by mnie chcial codziennie w takiej widywac Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 18:46 nie sadzicie ze ejst cudowna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 18:41 zlew, drzwi czy szafka nad zlewem? a może masz czapkę niewidkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 18:43 Tylko gdzie ta suknia jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:45 picasaweb.google.pl/maraxela/NajpiekniejszaZPieknych/photo?authkey=q6Pc_q5n-ao#5094516280914274642 Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:48 Nie wiedzialam, ze papiez wyprzedaje swoja garderobe Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 22:12 mayagaramond napisała: > Nie wiedzialam, ze papiez wyprzedaje swoja garderobe > POSIKAŁAM się hahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 22:39 ale mi sie humor poprawil loczki do tej sukni beda idealne Gratuluje wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:50 Ale właściwie nic nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:51 moj widac musisz sie chyba wylogowac Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:51 jak sadzicie czy wianek z mirty bedzie do tego odpowiedni?? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:53 I koniecznie kadzidlo! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:54 nie sadzicie ze to bolerko jest boskie?? zawsze o takim marzylam Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:55 Nie no jaja sobie robicie Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:57 nie sadzilam ze istnieje tak idealne polaczenie prostoty i elegancji a do teo niewinnosci boska nie sadzicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: cicho tam proba nr 2 link 03.08.07, 18:58 Prowokacja zaliczona. Można zakończyć Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:00 Cóż za cudo - zakochałam się. Wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:01 widzialam dzisiaj do niej takie cudne baletki zlote Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:07 maraxela: 1. wianek z mirty, wylącznie, 2. świeczka w lapkę 3. lakierki - innych nie widzę 4. warkocze, może być 1 dobierany i do komunii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:09 wy sie nie znacie na modzie ja ja podpatrzylam na pudelku to jest krzyk mody mam gdzies te wasze pronovias itp a fuuuuuuu straszne ja kupuje cos nadzwyczajnego,w tym cale hollywood bedzie slub bralo jaka jestem podekscytowan i to udalo mi sie w polsce dostac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:11 jasne, że jest to ostani krzyk mody. Moda widząc to faktycznie wydaje ostatni krzyk... rozpaczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:12 ja wyszlam z zalozenia ze prostota to szyk i realizuje swoja wizje Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:19 Prostota i elegancja. Popieram. Suknia wspaniala i ten wianek z mirty)) A nowe forum jest superrrrr!!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:33 może gdybym ją zobaczyla na tobie...... ale generalnie jeżeli chodzi o dodatki - ja bym dala delikatne. nic innego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
liskak Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:21 powiedzialabym ze wrecz cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:28 A buty już masz? Odpowiedz Link Zgłoś
tenebrae Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:33 Rozwiązujesz moje problemy stanikowe! W takiej sukni to mogę mieć cokolwiek ze straganu, albo w ogóle nie mieć stanika Bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:37 Tak sobie myślę, że to strzał w 10. bo jeśli będziemy mieć córeczkę, to problem sukni komunijnej znika. Jejku jakaż jestem praktyczna Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 19:46 buty nom niewiem moze jakies kozaki rozowe z kokardka bo tak sobie mysle ze ta suknia troche mdla jest a moze i jakas kokarde na glowe?? rozowa kokarda tak widzialam w glamur Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:08 Całkiem..fajna..ale musimy ciebie w niej zobaczyć. ale tak niewinna, w sumie o to chodzi nie?nie komunijna , z pazurem taka... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:09 takaw klimatach papiesko-wampirzych Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:44 Przepięknie będzie z tymi różowymi dodatkami albo może lepiej z czerwonymi w białe grochy,co Wy na to? Maraxelko,koniecznie pokaz zdjecia z pirwzej przymiarki Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:47 juz sie nie moge doczekac 1 przymiarki wiecie co chyba nawet biustonosza nie zaloze bede taka mala rusalka doda to pikanteri taka wolnosc Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:54 Maraxelo, myślę o tej Twojej pięknej sukni, i wiesz co do biustonosza - pomyślałam, że mógłby sprawdzić się taki miskowska.wrzuta.pl/obraz/tgtRpEQs1i/stanik co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 20:57 ooooooooo nie skad go znalazlas?????? hmmmmmmm jezu ja takiego szukalam przez 3 miesiace cala warszawe zlatalam wroclaw itd i nic a ty wiesz gdzie jest i nie grzmisz !!!!!! wiesz co ale najlepoiej to go zaloze na suknie a nie pod dopiero bedzie efekt -ksiadz bedzie zadowolony a goscie padna z wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 21:01 Sprzedają go w moim osiedlowym sklepie, w zasadzie dodają w gratisie do pieczywa (trzeba kupić jednorazowo 20 bułek grahamek). To przebój w mojej miejscowości. Myślałam, że nie tylko w mojej.. jeśli chcesz, kupię dla Ciebie te bułki - szczegóły dogadajmy an priv. Nie chcę zaśmiecać tego forum/wątku, więc lepiej dogadajmy się osobiście. A pomysł założenia go an wierzch - jest rewelacyjny-miałam Ci proponować ,ale bałam się, że jednak to zbyt konserwatywny, tradycyjny sposób noszenia stanika. Ale masz rację - z wierzchu będzie pasować jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 21:03 nie wiem co sie stalo ale mi wlosy stoja na nogach czuje twoje wibracje jakie to excytujace Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 21:06 To dziwne - nie rozpoczęłam jeszcze seansu wysyłania wibracji... ale może stałaś koło pralki, która prała... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 21:07 chyba sie podniecilam ogladam terminatora na DVD jak sie podniecam zawsze mi wlosy stoja wszedzie moj kochany to uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 22:05 Ale do tej sukienki to ja mysle ze zamiast bukietu torebeczka - format ksiązeczki, mysle ze kazdym sklepie Veritas dostaniesz. No a co do fryzuty to loczki proponuje. A nowe froum rzeczywiscie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
literka82 Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 03.08.07, 23:52 Cudna, a to na koscielny czy cywilny planujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
felidaex Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 04.08.07, 00:41 Smiejcie sie smiejcie ..... a moda wraca )) Polecam model BETTY kolekcja 2007 www.maggioramatti.pl/ A dla jesienno-zimowych panien młodych oczywiście futrzane bolerko Odpowiedz Link Zgłoś
maleszczescie Re: Najpiękniejsza suknia świata znalazlam jupi 08.08.07, 01:33 muszę przyznać, że ładniejszej nie widziała. Właśnie miałam iść spać i chyba teraz ze śmiechu nie usnę. Dzięki za sprą dawkę śmiechu oczywiście nie obrażjąc nikogo Odpowiedz Link Zgłoś