kfiatson 24.08.07, 14:06 Obiecałaś napisać po slubie jak się współpracowało z p. Grzegorzem ze studia Moment? My podpisujemy w niedzielę umowę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenow Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 14:33 Jesli misiaczek sie nieodezwię to napisze ci jak było u mnie ślub 08.09. Na razie jestem już po spotkaniu z Grzegorzem i po obgadaniu szczegółów. a ty wiesz już który fotograf bedzie ci robił zdjęcia? Grzegorz szef, Grzegorz drugi czy jakiś inny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 14:37 O! Super! Będę czekała. Jesteśmy umówieni z Grzegorzem Płaczkiem - to chyba Grzegorz szef? A u Ciebie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 14:45 Tak, Placzek to szef. ale nie koniecznie on bedzie wam robił zdjęcia. Mają oni kilku fotografów, nam bedzie robił pan Grzegorz ale nie Płaczek bardzo fajny facet, nie musialam mu tłumaczyć czego chce czy nie chce, trafił 100% w moje oczekiwania co do zdjęć. więc zobaczymy jak to bedzie, mam nadzieje ze bede zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 14:50 Jak gadałam z nim mailowo, to zapytałam kto będzie nam te zdjęcia robił - napisał, że będzie nas fotofrafował własnie on, ale myślę, że tak dokładnie to dogadamy to przy podpisywaniu umowy w niedzielę Rozumiem, że jakby coś, to "drugi" Grzegorz tez jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 14:56 Jak najbardziej ok. Nam Płaczek powiedział że nasz termin on ma już zajęty, dlatego dostaliśmy innego fotografa. wiesz tam każdy z tych fotografów mieszka w innym mieście. I bardzo możliwe że robi zdjęcia ten, który ma najbliżej do miejsca ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 15:00 No to logiczne "przydzielanie" fotografów A Wasz ślub w którym regionie się odbędzie (jeśli mogę wiedzieć)? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Do misiaczek187!!! 24.08.07, 15:47 Misiaczek już odpowiada zdjęcia robił mi Daniel (kazał mówić sobie po imieniu chociaz cieżko mi to przychodziło był świetny miał swoje pomysły i naprawde świetnie się dogadywaliśmy. Mogę tylko polecić jakby co to pytaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatson Re: Do misiaczek187!!! 25.08.07, 19:08 No to super!!! Czekam w takim razie na jakiś mały pokazik zdjęć Jak już je będziesz miała rzecz jasna Wszystkiego dobrego w małżeńskim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Do misiaczek187!!! 25.08.07, 21:16 Dziękuje i życze udanych przygotowań bo ten dzień przeleci tak szybko,że teraz tylko pozostaje mi wspominac i czekać na zdjęcia aż dwa miesiace ale trudno napewno bedzie warto Odpowiedz Link Zgłoś