ja1998 28.08.07, 14:34 witam mamy ślub 20.10 potem chcemy się wybrac w podróż poslubną w jakim miejsu jest fajnie o tej porze roku? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie1161 Re: podróż poslubna 28.08.07, 14:44 Nie jestem pewna jak w tym roku wypada Ramadan, ale nie wybieraj się do krajów muzłmańskim w tym okresie. Ciotka była w Egipcie kiedyś w październiku i źle to wspomna, wszyscy byli wkurzeni, głodni, na wycieczki jedzie się w nocy a kierowcy byli wkurzeni, ze pracują zamiast jeść po zachodzie słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
myl777 Re: podróż poslubna 28.08.07, 14:46 Myślę, że Egipt będzie ok jeśli chcesz mieć ciepło i słoneczko oczywiście. Albo inne kraje afrykańskie (wersja dla bardziej zamożnych ). Afryka jest taka romantyczna! A jak na pogodzie Ci nie zależy to cały świat jest Twój! Odpowiedz Link Zgłoś
ja1998 Re: podróż poslubna 28.08.07, 14:51 w sumie to wolałabym gdzies w Europie zastanawiam sie nad Grecją, wiecie czy o tej porze roku jest tam ciepło?? Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: podróż poslubna 30.08.07, 10:57 hmm, ja byłam dwa lata temu ok. 15.10 na Santorini i bylo fantastycznie, cieplutko, opalalysmy sie, nawet dalo sie w nocy w basienie plywac. Ale mysle, ze to zalezy ogolnie od pogody, bo jakie sa warunki "stattystyczne" to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzowskieslowa Re: podróż poslubna 28.08.07, 14:58 w grecji- zimno, ogólnie jeśli zależy ci na plażowaniu to tylko meksyk, kuba, dominikana itp.- jednym słowem egzotyka. W europie już wszedzie jest chłodno o tej porze roku, w tunezji i turcji cieplej niz w europie ale i tak na plażowanie nie ma już szans, raczej swetry sie przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: podróż poslubna 28.08.07, 15:04 przecież w Grecji panują teraz masakryczne pożary a w październiku będzie można tam oglądać tylko niemiłe zgliszcza może Tunezja? bardzo malownicza albo Neapol- osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: podróż poslubna 28.08.07, 15:50 Jak Grecja to ja polecam Kretę. My tam byliśmy na podroży poślubnej i było naprawdę super. Hotel Nana beach jest extra. Tu kilka fot z tego hotelu picasaweb.google.pl/szymon.splawski Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzowskieslowa Re: podróż poslubna 28.08.07, 16:08 ale na wyspach nie ma pożarów, masz dużo wysp do wyboru Ale w październiku to możesz juz zapomnieć o opalaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ja1998 Re: podróż poslubna 28.08.07, 16:26 dzieki za fotki sa super, fajna z Was para pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: podróż poslubna 29.08.07, 10:51 kasia_niemcy przegladalam Twoj album i widzialam zdjecia z Paryza, byly tam zdjecia waszego pokoju, czy moglabys napisac jaki to byl Hotel ? Chcemy sie wybrac pod koniec roku na dlugi weekend do Paryza, przegladam noclegi juz teraz, ale nic mi sie nie rzucilo w oczy. A widze ze mieliscie ladny ( czysty ) pokoj. Daj prosze namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy do kc_mc 29.08.07, 11:35 Witam, hotel w którym byliśmy był cudny malutki i czyściutki. Płaciliśmy 115Euro za dobę w tym śniadania. Mozę trochę dużo ale za to 10minut od wieży eiffla i do samego centrum. proszę nazwa hotelu i numer telefonu: AU PALAIS DE CHAILLOT - 35, ave R. Poincare - 75116 PARIS - Tel. 53 70 09 09 miłego pobytu Paryż jest cudny Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: do kc_mc 29.08.07, 13:31 Dziekuje bardzo za namiary Mam nadzieje ze wszystko sie uda ( mam na mysli bezproblemowy urlop w pracy Meza ), bo mamy niedaleko do Paryza, a nigdy jakos nas nie ciagnelo, ale na jakis dluzszy weekend mysle ze to wsam raz Jeszcze raz dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie22 Re: polecam Mauritius 29.08.07, 20:29 My jedziemy na Mauritius))nie moge sie doczekac- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: polecam Mauritius 30.08.07, 00:40 hej! My tez sie tam wybieramy! Na razie sprawdzamy oferty biur. Wy macie juz cos wybrane? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie22 Re: polecam Mauritius 30.08.07, 22:05 tak))jedziemy na dwa tygodnie do nowo otwartego hotelu z Club Med-u.A Wy skad sie wybieracie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: polecam Mauritius 31.08.07, 02:50 wa-wa, ale jeszcze nic nie wybralismy. Ze wszystkim jestem do tylu. jak tak dalej pojdzie to wykupimy w listopadzie ale w 2008 roku...... chyba juz tam Was nie bedzie..........hihii Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: podróż poslubna 30.08.07, 09:58 kasia_niemcy napisała: > > Jak Grecja to ja polecam Kretę. My tam byliśmy na podroży poślubnej i było > naprawdę super. > Hotel Nana beach jest extra. > > Tu kilka fot z tego hotelu > > picasaweb.google.pl/szymon.splawski > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: podróż poslubna 28.08.07, 16:19 Mamy ślub tego samego dnia i w zeszłym tygodniu kupiliśmy bilety lotnicze do Paryża tam jest lepiej jesienią niż latem, bo się nie potykasz o Japończyków no i mam nadzieje trafić na końcówkę złotej jesieni A tak poza wszystkim, to takie beznadziejnie romantyczne polecieć do Paryża w podróż poślubną... Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: podróż poslubna 29.08.07, 11:35 A moze nasze polskie Tatry?? My wybieramy sie w nasza podroz poslubna. Odpowiedz Link Zgłoś
trisze Re: podróż poslubna 29.08.07, 12:54 Nowy Jork! Piękny o każdej porze roku a jesień jest tam wyjątkowo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
azile1 Re: podróż poslubna 29.08.07, 22:42 my na poczatku pazdziernika wybieramy sie na wyspy kanaryjskie, na Fuertaventure. Jest w ofercie wakacji.pl, biuro Itaka, czekamy tylko na lasta, bo widze, ze blizsze terminy sa przeceniane. W pazdzierniku ponoc 26 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś