wedding.fotka 20.01.11, 15:12 W ramach rozbudowy portfolio oferuję bezpłatną fotografię ślubną oraz sesje ślubne. Posiadam doświadczenie i zezwolenie kurii na fotografowanie w kościele. Zainteresowanych proszę o kontakt wedding.fotka@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2wed_fotoreporter Fotografia ślubna PROFESJONALNIE!!! 20.03.12, 12:00 Witam, ja za darmo nic nie oferuję ale zapraszam do zapoznania się z moją ofertą na: Fotografia Ślubna Foto-Reporter Fotografia ślubna od początku do końca, czyli: - reportaż od momentu przygotowań aż do momentu podania tortu na przyjęciu - sesja zdjęciowa w plenerze innego dnia - obróbka zdjęć i przygotowanie graficzne -wykonanie albumu klasycznego lub fotoksiążki Zapraszam Serdecznie Odpowiedz Link
svmt Re: BEZPŁATNA FOTOGRAFIA ŚLUBNA / WARSZAWA 05.04.12, 13:01 Zapraszam do współpracy Odpowiedz Link
husky_ Re: BEZPŁATNA FOTOGRAFIA ŚLUBNA / WARSZAWA 06.04.12, 21:44 Szukasz fotografa na swój ślub? Popatrz na te zdjęcia Klik Potem zobacz te Klik2 Spójrz jeszcze raz na te zdjęcia Klik 1 A teraz opatrz na moje Klik 2 Teraz popatrz na swojego mężczyznę. Czy chciała byś aby Klik 1 był na miejscu Klik 2 w dniu Twojego ślubu? Odpowiedz Link