luki_l 07.09.07, 18:07 Jak myśllicie - spodoba się? Czy wymieniać? img407.imageshack.us/img407/6158/ringci7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luki_l Aha... 07.09.07, 18:09 ...nie widać tego dobrze na fotce ale wygięcie jest do przodu (w stronę paznokcia), a nie w dół (w palec) Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Aha... 07.09.07, 18:14 jest piekny, ale czy sie spodoba to ja nie wiem, bo nie jestem ta ona, ktorej ma sie spodobac. ja bym byla zawiedziona, bo nie nosze bialego zlota ani niebieskiego. moj teraz juz maz wie, ze jak dla mnie to zolte zloto, oczka biale, czarne albo zielone. jesli ona nosi biale zloto, srebro, lubi delikatna bizuterie, to nic sie nie cykaj, jest bardzo ladny. powodzenia -- Odpowiedz Link Zgłoś
luki_l Re: Aha... 07.09.07, 18:22 nosi tylko biżuterię w srebrnym kolorze. ale niepewność pozostaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Aha... 07.09.07, 18:25 Nie martw się za bardzo, niepewność zawsze istnieje, ale pierścionek jest naprawdę piękny. Kiedy zamierzasz go wręczyć? Mam nadzieję, że przybędzie nowa para przygotowująca się do ślubu )) Odpowiedz Link Zgłoś
luki_l Re: Aha... 07.09.07, 18:29 Wręczenie w przyszłym tygodniu na urlopie w cieplejszym kraju A czy przybędzie nowa para? To juz nie moja decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Aha... 07.09.07, 18:33 Miłego wypoczynku zatem, gorących chwil i wracajcie na forum jako przygotowujący się do tego jednego z najważniejszych dni w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: Aha... 09.09.07, 16:02 ja zareczyłam sie a raczej oddałam reke wczoraj. i to tak miło że nie w jakiejs restauracji tylko w samochodzie:+))wiedziałam o tym juz wczesniej,ba sama wybrałam pierscionek,nie dlatego ze mogłby mi nie pasowac,albo moj narzeczony o mnie nic niewie. wrecz przeciwnie wie co lubie ale kobieta zmienna jest wiec dal mi mozliwosc samej wyboru:+))mam ze zlota aby pasowal do obraczki,tym my kobiety sie przejmujemy,musi on obowiazkowo pasowac do obraczki i do stylu noszenia. twoj jest pieknym pierscionkiem napewno jej sie spodoba. a co do wesela my planujemy dopiero w czerwcu 2009.wiec troche kasy odlozymy ale i pobedziemy troche narzeczonymi. napewno wszystko bedzie ok.milosc sie najbardziej z tego wszystkiego liczy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Pierścionek zaręczynowy 07.09.07, 18:15 Kazdy ma inny gust, mnie sie podoba, bo jest delikatny i " inny ", nie jest typowym pierscionkiem zareczynowym. A ja lubie wszystko co inne. Najwazniejsze zeby sie Twojej wybrance podobal Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Pierścionek zaręczynowy 07.09.07, 18:15 Mnie się podoba Nie wymieniaj, zaryzykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Pierścionek zaręczynowy 07.09.07, 18:43 Ja nosze tylko srebro i lubie delikatna bizuterie - bylabym zachwycona (oczywiscie moj i tak bedzie dla mnie najpiekniejszy ;D). Odwagi! bo podobno zoladek sie Wam (Panom) zwija ze zdenerwowania Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Pierścionek zaręczynowy 07.09.07, 18:50 jak dla mnie to zbyt zwyczajny i standardowy, ale to Ty powinienes najlepiej znac gust swojej wybranki i to jej ma sie podobac a nie dziewczynom na forum Odpowiedz Link Zgłoś
mycha0211 Re: Pierścionek zaręczynowy 07.09.07, 19:13 Mnie pierscionek również się podoba,lubię skromną biżuterię. Mój zaręczynowy też jest skromny chociaż z żółtego złota. Odpowiedz Link Zgłoś
madzior84 Re: Pierścionek zaręczynowy 08.09.07, 15:33 Śliczny, możesz napisać gdzie go kupiłeś (z jakiej jest firmy)? Odpowiedz Link Zgłoś
novsha Re: Pierścionek zaręczynowy 08.09.07, 16:44 Pan myśli, że kobietom podoba się wszystko takie same jak u innych) Życzę powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
novsha Re: Pierścionek zaręczynowy 08.09.07, 16:36 O cholera! Mam taki samy! Ja nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: Pierścionek zaręczynowy 09.09.07, 01:23 spodoba, spodoba! jest bardzo ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
bibita Re: Pierścionek zaręczynowy 09.09.07, 11:22 Kompletnie nie w moim stylu. Ale to przyszłej narzeczonej musi sie podobać, chyba znasz jej gust? Odpowiedz Link Zgłoś