aganioq 10.09.07, 13:06 ...no to nareszcie nasze fotki ...(eh, ten ciągły brak czasu) aganioq.fotosik.pl/albumy/255286.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: moje fotki :) 10.09.07, 13:44 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia) Przedstawiciele TWCh dopisali? Odpowiedz Link Zgłoś
milchschnitte Re: moje fotki :) 10.09.07, 15:20 Oo..czyżby znajome twarze z Giszowca? Wszystkiego najlepszego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
milchschnitte Re: moje fotki :) 10.09.07, 19:05 Osobiście nie, ale z widzenia kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: moje fotki :) 10.09.07, 16:49 ...niestety członkowie TWCh zamieszkują w większości w Wawie...a na Śląsku jest ich jak na lekarstwo, więc nie spodziewałam się nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch_z_elity Re: moje fotki :) 10.09.07, 15:35 Zdjęcie, gdzie siedzisz w oknie jest cudowne Wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
lord1 Re: moje fotki :) 11.09.07, 14:12 Witam i również życzę wszystkiego najlepszego. Mnie się bardzo podoba to zdjęcie, jak wyglądasz z okienka w kamienicy. Jak z "Romeo i Julia" . Pozdrawiam Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
slagsz Re: moje fotki :) 13.09.07, 06:42 Zdjęcia są superanckie, a wyglądaliście przecudnie.Piękna i niebanalna suknia ! życzę dużo szczęścia na Waszej nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: moje fotki :) 22.09.07, 17:02 ...i dziękujemy za wszystkie miłe słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowa Re: moje fotki :) 16.09.07, 21:34 coś mi właśnie "pachniało" Giszowcem i miałam rację też mieliśmy tam sesję wszytsiego najlepszego mogę wiedzieć, kto robił Wam foty? Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: moje fotki :) 22.09.07, 17:01 ...ale sesja była na Nikiszowcu ...a zdjęcia robiła nam moja duchowa "siostra" zresztą niezły fotograf Agnieszka Pietrzak ( www.duch.webd.pl/ ) i jest to najpiękniejszy prezent ślubny jaki dostaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: moje fotki :) 22.09.07, 23:02 Hmm, nawet nie wiem od czego zacząć Fajne zdjęcia, promienni PM, świetny samochód... Ale dobra, tak naprawdę to chciałam Ci pogratulować oryginalności po prostu Miałaś śliczną i ciekawą sukienkę, powiew świeżości, można powiedzieć, nareszcie coś innego Bardzo miło się ogląda, dzięki za tę przyjemność. No i ta Chmielewska... Lubię Cię Odpowiedz Link Zgłoś
anies821 Re: moje fotki :) 23.09.07, 11:43 Rewelacja piękne wszystko suknia i słonczeniki.. Suknie szyłaś czy kupiłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: moje fotki :) 23.09.07, 16:49 ...takiej nigdzie nie znalazłam, więc wydrukowałam 2 fotki Arweny z LOTR i zaniosłam do salonu, powiedziałam paniom co jak ma wyglądać i z jakiego ma być materiału i trafiłam na świetną krawcową, która każdy element ze mną konsultowała, dzięki czemu wyszło tak jak chciałam ...a rękawy nie były niewygodne i nie przeszkadzały mi, jak się wielu obawiało...może na szczęście 7-go lipca nie było strasznie gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
milchschnitte Re: moje fotki :) 23.09.07, 22:33 Mogłbyś zdradzić namiary na krawcową? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: moje fotki :) 25.09.07, 18:31 ...sukienkę szyła krawcowa z salonu Sophia w Katowicach, nie pamiętam nazwiska niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: moje fotki :) 23.09.07, 23:19 Bajeczne zdjęcia - wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: moje fotki :) 24.09.07, 09:06 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
slagsz Re: moje fotki :) 02.10.07, 23:09 masz więcej swoich zdjęć ? chętnie obejrzymy Odpowiedz Link Zgłoś