madzik1349 10.09.07, 14:56 Witam , czy któraś z pań mogłaby polecić salę weselną w okolicach Otwocka. Interesuje mnie sala Rybaczówka w otwocku wielkim- jesli ktos wie cos na jej temat chetnie wysłychałaby opinii z góry dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiafra Re: sale weselne- okolice Otwocka 13.09.07, 12:54 Ja też bym się bardzo chętnie czegoś dowiedziała o Rybaczówce. Czy ktoś ma może jakieś namiary (str internetową, mejla lub telefon)? Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: sale weselne- okolice Otwocka 13.09.07, 13:47 ja ja szukałam w tamtych okolicach, to chyba znalazłam coś co miało w nazwie "delfin" (ale to było 2 lata temu, wiec nei pamietam), menu i sala wyglądała nieźle my zdecydowalismy się na ville czersk w Górze kalwarii bardzo, bardzo polecam fotki sa na forum w przyszpilonym Odpowiedz Link Zgłoś
revellka Re: sale weselne- okolice Otwocka 13.09.07, 22:31 byłam na weselu w okolicach Otwocka - miejscowość Świder. Sala weselna u Hady (czy jakoś tak), są tam dwie sale do wyboru (duża i mniejsza). Było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: sale weselne- okolice Otwocka 14.09.07, 00:16 U Hady są w sumie 3 sale. Jedna w Świdrze na ul Pogodnej i 2 obok siebie przy szosie lubelskiej, skręt na Świerk. Wszystkie są OK, ale nie wiem jak z terminami. Najwieksza może pomieścić 250 albo i więcej osób. Pozostałe tak ok 150. Odpowiedz Link Zgłoś
betinka_24 Re: sale weselne- okolice Otwocka 14.09.07, 11:45 ja miałam wesele 1 września na małej sali u Hady w Świerku (www.filato.oit.pl)polecam Sale trzeba rezerwować najlepiej jak najprędzej Ja rezerwowałam w maju 2006 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: sale weselne- okolice Otwocka 14.09.07, 14:12 Może być w hotelu Relaks w Woli Duckiej - www.hotelrelaks.com.pl Namiary na Delfina: www.delfin-wellness.pl Jak małe wesele, to w Dworze Radzin w Celestynowie, podobno świetne miejsce: www.dworradzin.pl Trochę dalej - w Czersku: www.villaczersk.pl Szczerze mówiąc, może ktoś ma namiary jeszcze na inne sale? Odpowiedz Link Zgłoś