ancia19 10.09.07, 16:02 foto.onet.pl/mwqq,wvgkg7ggcww7 Wybrałam tylko część zdjęć, aby Was nie zanudzić. Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.pedagogspoleczny Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 16:40 Po prostu świetne zdjęcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 16:43 ślicznie super zdjęcia i fajna wyluzowana stylizacja gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:34 Przede wszystkim - Wielkie Gratulacje!!! Zdjecia - przepiekne! Czy mozna wiedziec kto Wam je zrobil? Zycze duzo szczescia i pomyslnosci - piekny slub i wesele! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:43 truflowa napisała: > Przede wszystkim - Wielkie Gratulacje!!! > Zdjecia - przepiekne! Czy mozna wiedziec kto Wam je zrobil? > Zycze duzo szczescia i pomyslnosci - piekny slub i wesele! dziękujemy za miłe słowa. Zdjęcia robił Zbigniew Kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:49 Dziekuje! Pozwolilam sobie twoje inne posty poczytac i mam pytanie - dlaczego usunelas swoj filmik z tancem z You Tube? Ja jestem bardzo ciekawa jak Wam wyszlo. A wracajac do Waszych zdjec z plneru - zmienilam zdanie o swoim - nie zalezalo mi na nim i myslalam ze nie mozna wymyslic juz nic ciekawego - a wasza sesja mnie ujela - swiezym pomyslem i wykonaniem. Teraz musze intenstywnie myslec o naszej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:58 usunęłam filmik, bo był kiepskiej jakości... mam już film od naszego kamerzysty i zamierzam go zaciągnać Lepiej widać, jak to wyglądało... Co do sesji - zależało nam na czymś innym (nie ławeczka, palmiarnia, podwiązka). Chcieliśmy aby to było niepokorne, zadziorne, nowoczesne, łódzkie... trochę w gangsterskim klimacie Ze zdjęć jesteśmy baaardzo zadowoleni, bo pokazują nas naprawdę, a nie są to sztuczne pseudo-romantyczne pozy. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 20:02 W taim razie ja czekam grzecznie na filmik od kamerzysty - mam nadzieje ze go zamiescisz Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 do Truflowa: filmik 11.09.07, 10:44 załączyłam nowy film. Mam nadzieję, że nie zostanę zjedzona www.youtube.com/watch?v=UYkBvRhs_yg Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: do Truflowa: filmik 11.09.07, 11:21 czy mi sie zdaje czy mialas lekko otworzony zamek? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: do Truflowa: filmik 11.09.07, 11:27 gioseppe napisała: > czy mi sie zdaje czy mialas lekko otworzony zamek? )))) to było sznurowanie... i teściowa ze swiadkową zawiązując nie zauważyły, że tam była pod spodemtaka maskująca zakładka materiału... Trudno.. > Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:56 Piękne zdjęcia - gratuluję. Możesz zdradzić kto je robił? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 19:59 jak już pisałam Zbigniew Kruk. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 20:00 Jeszcze raz gratuluję! Są naprawdę świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
trisamama Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 20:12 Super zdjecia! Jedne z najladniejszych, ktore dotychczas ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
mollana Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 20:16 Piekne zdjecia gratuluje i zycze wszytskiego najlepszego!! chcialabym nawiazac szybciutko do waszego zespolu bo sie pogubilam.. wesele w lodzi a gral u was decover z olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 20:21 mollana napisała: > Piekne zdjecia gratuluje i zycze wszytskiego najlepszego!! > chcialabym nawiazac szybciutko do waszego zespolu bo sie pogubilam.. > wesele w lodzi a gral u was decover z olsztyna? hehe dokładnie tak było a 50% gości z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
majka.xxx Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 23:11 Coz nie bede orginalna i powiem piekne zdjecia Sliczna z was para. no i koniecznie ogromne pochwaly dla fotografa. juz wiem ze to Zbigniew Kruk, znalazlam jego strone i kusi mnie jeszcze jedno pytanie- mianowicie ceny??? moglabys przyblizyc nas w jakich granicach sie sie to wszystko miesci?? z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie Maja GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 10.09.07, 23:24 wydaje mi się, że na temat cen to już bezpośrednio z zainteresowanym trzeba rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
dianka82 najpiekniejsze zdjecia jakie kiedykolwiek 10.09.07, 23:46 widzialam!!! Serio!!! Panna Mloda- po prostu przesliczna!!! Pan Mlody - przystojniak ) Gratuluje i zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia. P.S Ile macie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: najpiekniejsze zdjecia jakie kiedykolwiek 10.09.07, 23:49 Dziękujemy A co do wieku.... Na ile wyglądamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe 25/26? 11.09.07, 08:48 ale uprzedzam, nigdy nie bylam dobra w zgadywaniu wieku Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 00:26 kurcze, widze ze mam totalnie odmienny gust od forumowej wiekszosci, bo mi sie te zdjecia zupelnie nie podobaja, mlodzi sa jacys tacy niewyrazni na nich jak dla mnie. Zdjecie z wystawionym serdecznym palcem w stylu "fuck you" mnie troche zniesmaczylo. Chociaz niektore pomysly ciekawe. Niemniej, gratuluje i zycze duzo szczescia mlodej parze Odpowiedz Link Zgłoś
dianka82 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 00:45 iosellin napisała: > kurcze, widze ze mam totalnie odmienny gust od forumowej wiekszosci, > bo mi sie te zdjecia zupelnie nie podobaja, mlodzi sa jacys tacy > niewyrazni na nich jak dla mnie. Ależ skąd! Te zdjecia są bardzo delikatne i subtelne! Przepiękne!!! Już drugi raz je ogladam!!! Bosskie!!! Anua19, dałabym Ci latek 22, a Twojemu partnerowi 25. Ale jesteście boscy! Az sie napatrzec nie moge )) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 09:43 nie, no po prostu klasa... i zdjęcia, i wasze stroje, i wogóle wszystko... na prawdę macie dobry gust najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 10:29 dianka82 napisała: > iosellin napisała: > Ależ skąd! Te zdjecia są bardzo delikatne i subtelne! Przepiękne!!! Już drugi > raz je ogladam!!! Bosskie!!! > Anua19, dałabym Ci latek 22, a Twojemu partnerowi 25. Ale jesteście boscy! Az > sie napatrzec nie moge )) Jejku, dziękujemy bardzo A co do wieku... oboje mamy po 27 lat To chyba dobrze, że wyglądamy na mniej Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 11:19 ancia19 napisała: > A co do wieku... oboje mamy po 27 lat To chyba dobrze, że wyglądamy na mniej > niewiele sie pomyliłam Odpowiedz Link Zgłoś
dianka82 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 12:59 ancia19 napisała: > Jejku, dziękujemy bardzo > A co do wieku... oboje mamy po 27 lat To chyba dobrze, że wyglądamy na mniej > no wygladacie na mniej, Ty na duzoooo mniej Jestes przesliczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 17:09 jeszcze raz bardzo dziękuję za mile słowa Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 11.09.07, 22:53 jak ktoś ma ochotę obejrzeć filmik "na wesoło" z naszego ślubu i wesela to serdecznie zapraszam www.youtube.com/watch?v=kFWcQHfbde8 Odpowiedz Link Zgłoś
dianka82 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 12.09.07, 00:27 świetny ten filmik!!! bardzo mi się podoba!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa coś pięknego !!!!!!!!!!!!!!! 13.09.07, 15:10 zdjęcia rewelacyjne, Ty śliczna, mąż przystojny.... teraz tylko do przodu w zgodzie i radości no i w zdrowiu przede wszystkim Sto lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: coś pięknego !!!!!!!!!!!!!!! 13.09.07, 15:22 dziękujemy bardzo za miłe słowa Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-hcm totalna magia! 13.09.07, 16:32 a widzieliscie komentarze pod tymi zdjeciami??? Aniu jesli jescze nie zdradzilas....to zdradz co to za fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: totalna magia! 13.09.07, 17:17 Dzięki Zdjęcia robił Zbigniew Kruk. Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-hcm Re: totalna magia! 13.09.07, 18:36 juz cos o nim slyszałam!! i widzialam nawet wątek ostatni z tymi zdjeciami slubnymi z Egiptu Bajka, ale chyba nie na moja kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja-23 Re: totalna magia! 14.09.07, 09:17 Ancia, świetne zdjęcia, szczególnie te spod Manufaktury Fajne pomysły. Poza tym rzeczywiście jesteś śliczna i masz przystojnego męża. Kojarzę Cię z łódzkiego forum Życzę Ci wszystkiego co najlepsze jako mężatce. Niech Wam się szczęści! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia111 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 14.09.07, 19:31 Zdjęcia przepiękne!fotograf się naprawdę spisał.Gratuluję i życzę realizacji planów na nowej drodze życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 14.09.07, 20:51 Wszystkiego Najlepszego ps Widziałam Cie kiedys w salonie jak przymierzałas sukienkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 17.09.07, 00:35 Jedne z najpiekniejszych zdjec slubnych jakie widzialam!! Cudne! Jaki to fotograf?? Please podaj namiary na niego!! Z jakiego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
ancia19 Re: nasze zdjęcia ze ślubu i wesela 24.09.07, 22:29 jak już pisałam zdjęcia robił Zbigniew Kruk. Z łodzi Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś