madziuniunia 29.10.07, 13:47 Hej dziewczynki jakie macie pomysły na podziękowania dla rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka7961 prezentacja multimedialna 29.10.07, 13:57 u nas jednym z elementów podziękowań dla Rodziców będzie wyświetlenie (wcześniej zrobionej przez nas) prezentacji multimedialnej z naszymi zdjęciami Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: prezentacja multimedialna 29.10.07, 14:10 Ja mam pomysl - podziekowac w zaciszu domowym. No ale wtedy nie bedzie przedstawienia wiec pewnie takie podziekowania sie nie licza... Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: prezentacja multimedialna 29.10.07, 14:23 pelagia_pela napisała: > No ale wtedy nie bedzie przedstawienia wiec pewnie takie podziekowania sie nie licza... "nie będzie przedstawienia" - chyba mamy mylne pojęcia podziękowania dla Rodziców. Tu nie chodzi o przedstawienie, splendor i zrobienie widowiska z jak najlepszymi efektami specjalnymi. Tu chodzi o podziękowanie dla najbiższych nam osób na świecie, które były przy nas, nauczyły nas miłości i zrozumienia, a teraz my zakładamy rodzinę i będziemy chcieli przekazać to samo naszym dzieciom. Bardzo kocham moich Rodziców i są dla mnie bardzo ważni, dlatego właśnie w dniu mojego ślubu chcę zrobić również coś dla Nich, za to że włożyli tyle trudu w moje wychowanie. A to czy zrobię to publicznie czy w domowym zaciszu - myślę że nie ma to znaczenia i nie o to w tym wszystkim chodzi.... Więc tak, oczywiści Twoje podziękowania liczą się jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
bom-bel Re: prezentacja multimedialna 29.10.07, 15:01 my zamiast kwiatów wręczyliśmy kosze pełne słodyczy i ulubonych trunków naszych tatusiów, a do tego albumy z naszymi zdjęciami,od naszych narodzin,potem zdjęcia wspólne a na końcu miejsce na zdjęcie ślubne i zdjęcia wnuków moja mama album ogląda po kilka razy dziennie, a patent z koszem wykorzystała już w pracy na pożegnanie dla koleżanki idącej na emeryturę Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: prezentacja multimedialna 30.10.07, 18:14 A sami zrobiliście takie kosze, czy gdzieś kupiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
milly88 Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 29.10.07, 17:57 Ja dla rodziców, urządzam uroczysty obiad tydzień po weselu by naosobności podziękować im za wychowanie i pomoc. Na samym weselu podarujemy im tylko kwiaty i zadedykujemy piosenke. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 30.10.07, 11:34 ja dalam rodzica figrke oskara wykonanego z mosiadzu na postumecie z marmuru a na tabliczce byl napis "rodzice prowadza swoje dzieci za reke tylko przez chwile,ich serca zatrzumuja na zawsze" wszystkim sie bardzo spodobal prezent szczegolnei rodzica Odpowiedz Link Zgłoś
danuska87 Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 30.10.07, 12:00 moj kuzyn z zona dali rodzicom dyplomy najepszy tata i najlepsza mama w takiej ladnej oprawie Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 05.11.07, 12:18 A my myślimy o jakies wycieczce np. tydzien po ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
arlets1 Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 05.11.07, 13:10 my do bukietów dołaczylismy wiersze na pergaminie - czyli dosc klasycznie a dodatkowo kazdy rodzic dostał koszulke np. Obiecuję, że będę super Teściową/teściem ... Wkońcu mam syna! choc uwazam że super pomysłem jest wykupienie wycieczki tylko tu juz inne koszta wchodzą w gre... Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 14.11.07, 13:29 Co do podziękowań, to my dajemy książki z podziękowaniami i zdjęciami, zrobione ręcznie na specjalne nasze zamówienie i myślimy o wręczeniu karnetów na weekendowy pobyt w ośrodkach ze SPA, by odpoczęli sobie po gorączce przygotowań. A jako, że pochodzimy ze Śląska i górskich okolic, w takie miejsca nie będą musieli daleko jechać, a wybór ogromny, no i liczymy na jakieś promocje, bo się często zdarzają, zwłaszcza po sezonie, gdzieś wrzesień-listopad (ślub mamy w sierpniu). Odpowiedz Link Zgłoś
nessie1161 Re: podziękowania dla rodziców - jakie macie pom 14.11.07, 16:05 Kupiliśmy w antykwariacie dwa identyczne mosiężne sekstansy (takie ustrojstwo, które pozwala na określanie położenia na podstawie gwiazd + kompas) i kazaliśmy na nich wygrawerować "za wskazanie właściwego kierunku - E i M" Odpowiedz Link Zgłoś