1-monisia 05.12.07, 20:09 Czy taka suknia będzie pasować na dziewczynę 163, waga 54 hmm dosc duzy biust? A jak nie to jaka? Pomozcie! www.maggiesottero.com/dress.aspx?line=m&pageSize=8&page=21&style=A547 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: A może taka suknia? 05.12.07, 20:29 jak masz duzy biust to zapomnij o takich dekoltach, bo bedziesz wygladała wyzywająco. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: A może taka suknia? 05.12.07, 21:36 to zalezy czy duzy zgrabny czy duzy wylewajacy sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: A może taka suknia? 05.12.07, 21:10 Kamelia mam 75 b choc duze wiec olbrzmiego biustu nie mam-hmm taki w sam raz. Wazne jest dla mnie co sadzisz/sadzicie o tej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: A może taka suknia? 05.12.07, 21:39 a mierzylas ja? ten "fartuszek" przy Twoim wzroscie moze Cie skracac ale sprobowac zawsze mozna. Najlepiej zebys sama czula ze to TA suknia Nic tu po naszym gadaniU! aha, i nie bierz za duzej halki (ie na takich wielkich kolach tylko srednich) bo bedziesz wygladac zbyt bezowato. Naprawde mozna wygladac w takiej kiecce normalnie - kwestia dobrana odpowiedniej halki Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: A może taka suknia? 05.12.07, 21:47 Dziewczyny nie chodzi o moj biust tylko o ta sukienke W woli scislosci zeby nikt juz nie mial watpliwosci .Biust mam 75 b dosc duzy i ladny. Nic mi sie nie wylewa wszystko jest na swoim miejscu A jesli znow tu jestem. Chcialam wam pokazac jeszcze 2 sukienki ktore mi sie podobaja, wiec teraz juz mam 3 do wyboru i prosze o opinie. www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&style=VSM7012 www.maggiesottero.com/dress.aspx?line=m&pageSize=8&page=21&style=S738 Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: A może taka suknia? 05.12.07, 22:00 poprzymierzaj i tyle, na nic, jak dziewczyny mowia, nasze gadanie,. Ty masz sie w sukience dobrze czuc. mi tam one sie na przyklad za nic nie podobaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: A może taka suknia? 05.12.07, 22:20 mi sie podoba ta www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&style=VSM7012 ale nie czuje sie w tego typu sukniach OK mialam zupelnie inna naprawde, warto przymierzyc kilka MODELI/STYLI zobaczysz jaki styl ci odpowiada i wtedy bedziemy doradzac ktora ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: A może taka suknia? 05.12.07, 22:25 ta jest najładniejsza: www.maggiesottero.com/dress.aspx?line=m&pageSize=8&page=21&style=S738 obstawiam, że przy Twoim wzroście w tej właśnie będzie Ci najładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
1-monisia Re: A może taka suknia? 05.12.07, 22:44 Wiesz Twoje zdanie jest dla mnie nie wiem czemu bardzo cenne. Moze dlatego ze oglaalm Twoje zdjecia i wlasnie Twoja sukienka mnie zainspirowala jak i taki bukiecik czerowony ktory gdzies wyslalas. Dodam tylko ze slicznie wygladacie z mezem razem i mieliscie wspaniala sesje slubna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: A może taka suknia? 05.12.07, 23:08 Nie chce Cię martwić, ale tych sukni raczej nie ma w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Są w Warszawie 05.12.07, 23:30 w salonie ona i on. nie wiem tylko, czy wskazane w wątku modele można tam znaleźć... www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1830&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3 Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: A może taka suknia? 06.12.07, 07:36 Ja mam 163cm i 55kg i miałam rybkę a jak wyglądałam możesz zobaczyć na zdjęciach poniżej. Biust mam 75C. Odpowiedz Link Zgłoś
filoruska Re: A może taka suknia? 06.12.07, 10:09 75B to ma osoba, która ma pod biustem więcej niż 77 cm, a w biuście ok. 89-90 cm - trochę trudno nazwać to dużym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_joz Re: A może taka suknia? 17.12.07, 12:35 jak zobaczyłam tę suknię na zdjęciu to się zakochałam.. piękna.. ale później obejrzałam zdjęcia prawdziwej panny młodej w niej.. i już nie prezentuje się tak cudnie.. podsumowując: moim zdaniem nie warta takiej ceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: A może taka suknia? 17.12.07, 13:25 Pierwsza, ktora pokazalas okropna! Jak widze takie sukienki to zastanawiam sie jak moga sie komus podobac, a jednak :] Podoba mi sie 3. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_joz Re: A może taka suknia? 17.12.07, 13:29 a moi zdaniem ta pierwsza suknia jest przecudna!!! gdybym znalazła taką za rozsądną cenę (bo ten model kosztuje 4000) to bez wahania bym kupiła. ja właśnie takiej szukam.. rozkloszowanej, coś a'la księżniczka Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: A może taka suknia? 17.12.07, 13:44 to, ze jest "rozkloszowana" to jak najbardziej ok, sama mam taki typ. Ale ten kawal materialu raczej nie jest ksiezniczkowaty, wyglada jak fartuch! Bez tego czegos byloby duzo lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: A może taka suknia? 17.12.07, 14:55 Pierwsza jest sliczna Trzecia też jest ładna. Ale ja bym wybrała pierwszą. Ale najważniejsze to musisz ją przymierzyć i wtedy będziesz wiedziała czy dobrze się w niej czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: A może taka suknia? 18.12.07, 10:35 Ja jakbym brała ślub kościelny, to bym tę suknię kupiła.. jest piękna. Podoba mi się też Twoja nr 3; pierwsza nie bardzo. www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1445&cmd=show_item&gallery_id=&shift=7 Odpowiedz Link Zgłoś
iwona147 ja miałam 1 18.12.07, 15:44 Hej ja miałam na swoim ślubie pierwszą suknie ale nie złotą ale srebrną. Właśnie ją sprzedaje. Jakbyście miały jakieś pytania to na gazetowego. Może ktoś chce kupić Moge przesłać pare fotek Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: A może taka suknia? 18.12.07, 22:05 Hej Monisia, widze ze najbardziej przypadla Ci do gustu firma Maggie Sottero. Dobry wybor. Ja mialam model Rosemary www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=rosemary&keywordType=any&page=0&pageSize=8&style=J192 gdyby Ci sie podobala to (mamy wymiary podobne). A jesli nie, to zanim nakrecisz sie na jakis model sprawdz czy go sprowadza - oczywiscie w Wa-wie salon Tylko Ona.... Odpowiedz Link Zgłoś