katja_1980 14.02.08, 21:48 Zamieszczam poniżej link do sukni, którą wybrałam. Naturalnie zamawiam z krótszym trenem coby się nie zaplątać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_1980 Re: moja suknia! :) 14.02.08, 21:55 dobre pytanie..... www.morilee.com/DressDetail.aspx?C=1&D=2172&P=1 Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea82 Re: moja suknia! :) 14.02.08, 22:27 A gdzie ta suknie zamawiasz, przez neta, czy tez sa one gdzies dostepne w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1211 Re: moja suknia! :) 15.02.08, 07:41 też jestem ciekawa gdzie zamawiasz tą sukienkę? i jeżeli to nie tajemnica to jaki jest jej koszt? a suknia piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaty-aga Re: moja suknia! :) 15.02.08, 09:32 piękna suknia, dzięki tym falbanom właściwie taka hiszpańska nawet pasował by do niej bukiet w kształcie wachlarza, ale nie wiem czy Tobie by się podobał jak nie taki, to klasyczna kulka z czerwonych róż, też by była ładna Powiedz o jkich kolorach myślałaś, to podeślę ci fotki różnych bukietów Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: moja suknia! :) 15.02.08, 10:27 img181.imageshack.us/my.php?image=img0largepc7.jpg tylko kolory wybrałabym inne Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: moja suknia! :) 15.02.08, 11:01 Ta suknia jest PRZEPIĘKNA! Jeśli mogę coś doradzić to błagam niech Pani nie skraca trenu bo wygląda zjawiskowo taki jaki jest, a jestem pewna, że można go podpiąć tak, by na weselu się nie plątać Gdybym nie miała już sukni..) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: moja suknia! :) 15.02.08, 13:35 Jest naprawdę super! A gdzie można kupić Mori Lee??? Wiem, że salon firmowy jest w Poznaniu. A czy ktoś coś wie o Warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
katja_1980 Re: moja suknia! :) 15.02.08, 17:29 Suknie kupuję w Nowym Yorku, koszt ok 1000 USD. Tren na pewno zamawiam krótszy ponieważ w tym , który jest pokazany na zdjęciu, można chodzić jedynie na wprost. A poza tym suknia robi się przez niego o wiele cięższa- nawet po podpięciu Bardzo Wam dziękuję za opinie i sugestie na temat bukietu. Myślę że zdecyduję się na wachlarz (mniejszy), albo kulę w kolorze czerwonych róż. Będę miała również bardzo delikatny welon - mgiełkę. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_1980 Re: moja suknia! :) 11.03.08, 21:35 Będę wdzięczna za wszelkie sugestie odnośnie bukietu i fryzury do tej sukni.Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: moja suknia! :) 11.03.08, 22:31 Bardzo ładna. Nie w moim stylu, ale podoba mi się. Proponuję gładkie uczesanie z kwiatem lub rozpuszczone grube loki. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_1980 bukiet i fryzura do sukni mori lee 12.03.08, 20:41 dziękuje za pomysł z fryzurą klasyczną - przydałyby się jakieś fotograficzne propozycje , niestety grube loki odpadają - mam słabe włosy Odpowiedz Link Zgłoś