ishka82 02.03.08, 09:59 Witam Po raz kolejny kawka bez Strefy. Mam nadzieję, że już ostatni raz. Może ma ktoś jakieś świeże informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 10:43 Ja nie mam, ale przetrwaliśmy wichurę i dużych strat nie chyba ma Wiało nieźle bo rozwaliło nam nową skrzynkę na listy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 10:49 inka, to niezle rzeczywiscie. u nas wialo, ale bez tragedii, widac burza ominela miasto. Za to ponoc od srody wracam zima... snieg i te sprawy a ja juz w wiosennych butach chodze i wcale zadnej zimy nie chce... zmykam robic sniadanie i jedziemy na jakis spacer (wczoraj byly imieniny tescia i moja diete szlag tafil, a schudlam juz 1,5 kg, ech...) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 11:35 Ha, znalazlam Was!!! U nas wczoraj powialo zima - orkan, grad, snieg. Zlapalo nas na autostradzie (za pozno wstalismy i wiedzielismy, ze wjedziemy w wichure), ale nic sie na szczescie nie stalo. W radiu podawali m.in. ze wiatr porwal kierowce scootera i przerzucil go na druga strone jezdni...chlopak zginal na miejscu. tez zaraz wychodzimy, wiec do zobaczenia, miejmy nadzieje, ze juz na strefie. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 12:35 Hej! Czekałam do 3 w nocy na jakieś spektakularne podmuchy... bezskutecznie. Jak Wam idzie z przymusowym detoksem strefowym? Dla mnie najcięższe były dwa pierwsze dni(hehe). Teraz jakoś się ustabilizowało. Poza tym zajęłam się poszukiwaniem na ostatnią chwilę wyjazdu dla 4 osób w góry do Austrii. Graniczy to z cudem... Maya, może masz namiary na jakieś fajne kwatery w Zillertalu albo Oetztal, w których mam szansę dostać coś wolnego. Jedyny możliwy termin wyjazdu to 08.03., a oczywiście w Niemczech są wtedy jakieś ferie i cała Austria tym samym zajęta... (( Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 13:23 Dzień Dobry niedzielnie A mi w nocy odpadł kawałek fasady kamienicy, dobrze że walnął tylko w jakiś samochód a nie w kogoś, chociaż właściciel opla na pewno się nie ucieszył... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k widziałyście sztkę strefową??? 02.03.08, 13:45 jest lepiej niż wczoraj ciekawe czy taka szatka będzie już 'na zawsze" bardzo mi sie podoba - zielona lamurka to jest to co tygryski lubią najbardziej dziewczyny czy ma któraś zapisany przepis na ta wędlinę własnej roboty??? chciałam zrobić no ale bez strefy nie mam przepisu w Wawce nawet słonko nieśmiało wychodzi zza chmur zimno jak diabli siedzę w domu i już nie mogę sie doczekać na strefę najgorsze że miałam dużo pomaranczków nieprzeczytanych i teraz sie zastanawiam czy historia nieprzeczytanych też będzie skopiowana i czy czasem nie będzie tak że WSZYSTKO będzie pomarańczowe i niby nieprzeczytane już nie mogę sie doczekać strefy Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: widziałyście sztkę strefową??? 02.03.08, 14:24 U mnie zimno, wietrznie i pada. A już tak było czuć wiosnę...buuu Do tego wyszły kolejne problemy, mąż strzelił focha i ogólnie jest niemiło. Mam nadzieję, że niebawem spotkamy się na Strefie Kasia-k mi też brakuje przepisów ze Strefy i żadnych nie mam pokopiowanych Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: widziałyście sztkę strefową??? 02.03.08, 14:27 Skórka Strefy rzeczywiście śliczna, mam nadzieję, że taka zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 14:44 A u mnie strefa nadal nie działa ( Ciągle włącza się komunikat "nie można znaleźć serwera" - noż odwyk normalnie, zaczynam wariować!!! Czy mi jakiegoś oprogramowania w kompie brakuje czy "cuś", że u Was forum juz odpala, a u mnie czarna dziura?? ( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: 02.03.2008 - plotencje 02.03.08, 14:52 pewnie Twój komp pamięta że ostatnio nie mógł znaleźć serwer i teraz wyświetla to co zapamiętał trzeba wykasować ciesteczka czy coś strefa jeszcze nie działa na razie pokazuje się ta pierwsze strona z wejdź na forum a po kliknięciu na napis pojawia się kolejna strona z możliwością logowania i napisem ze jest przerwa techniczna ale zalogować sie można zwierzak chyba pracuje i chyba juz konczy zmagania ze strefą z ostatniej chwili DZIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś