edda11 01.06.08, 10:19 jaką piosenkę macie dla rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edda11 Re: piosenka dla rodziców 01.06.08, 17:01 szukałam, chodzi mi o inna piosenke, niż "Cudownych rodziców mam" Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: piosenka dla rodziców 01.06.08, 21:37 no to zle szukalas, juz byl ten temat walkowany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=77872942 Odpowiedz Link Zgłoś
mala220 Re: piosenka dla rodziców 01.06.08, 22:00 byl walkowany, ale ja napisze my mamy bernadety kowalskiej- kochani moi rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
edda11 Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 07:52 szukałam i wiem ze był wałkowany ale nic z niego nie wynikło, wiec zapytalam jeszcze raz - moze jakies lepsze pomysly sie pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 12:28 fragment Mama said Metalliki: "Let my heart go Let your son grow Mama let my heart go" Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 16:57 mi sie straaaasznie podoba piosenka F.Mercurego 'mama', ale przeciez tekst sie absolutnie na wesele nie nadaje, a szkoda, bo piosenka jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 17:12 z tego co wiem, Queen nigdy nie mial piosenki 'mama', ale Bohemian Rhapsody. I rzeczywiscie bylo to o nieumyslnym morderstwie. Polecam na slub, jesli sie ktos lubuje w klimacie rodem z greckich tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 18:28 no jakby sie tam nie zwala, wiadomo o jaka piosenke chodzi i wiadomo, ze na wesele sie nie nadaje, co nie zmienia faktu, ze jest piekna Odpowiedz Link Zgłoś
nashida Re: piosenka dla rodziców 02.06.08, 19:54 1.Wojciech Młynarski - Nie ma jak u mamy 2.Czerwone gitary - Matka 3.Fasolki i Majka Jeżowska - A ja wolę moją mamę 4.Kaja Paschalska - Dla mamy 5.Maryla Rodowicz - Co się stało z mamą 6.Spice Girls - Mama 7.Tercet egzotyczny - Gdzie matka czeka 8.Marylin Monroe - My heart belongs to daddy 9.Fasolki i Natalia Kukulska - Co powie tata 10.Eric Clapton - Father eyes 11.Luther Vandross - Dance with my father 12.Bayer full - Walc dla rodziców 13.Boyzone - Father and son 14.Everclear - Father of mine 15.George Michael - Father figure 16.Madonna - Mother and father 17.Mary J Blidge - Father in you 18.U2 - In the name of the father 19.Jeremi Przybora i Jerzy Wasowski - Rodzina żeby śmiesznie było 20.De mono - Najlepsze pozostanie 21.Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat 22.The Beatles - Let it be 23.Eric Clapton - Wonderful tonight 24.Anna Jantar - Staruszek świat 25.Czerwone gitary - Niebo z moich stron 26.Seweryn Krajewski - Nie liczę godzin i lat Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: piosenka dla rodziców 03.06.08, 20:06 nashida napisała: > 2.Czerwone gitary - Matka Taaa, szczególnie słowa "gdzieś w sercu głęboko czuję ból-straciłem Ciebie, matko"- na wesele w sam raz 26.Seweryn Krajewski - Nie liczę godzin i lat A tego akurat Krajewski nie śpiewa, tylko Andrzej Rybiński. Wrzuta.pl nie jest najbardziej kompetentnym źródłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nashida Re: piosenka dla rodziców 03.06.08, 21:16 No cóż... zebrałam tytuły zwykle wymieniane na forach, piosenek nie słuchałam, więc nie znam tekstów. Ale widzę, że straszny błąd popełniłam... moja wina, moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: piosenka dla rodziców 03.06.08, 21:54 Nashida, a po co ta ironia? Chciałabyś, żeby na Twoje ewentualne wesele ktoś polecił Ci w podziękowaniu dla rodziców piosenkę mówiącą o ich śmierci? Żadna wina, ale czy udzieliłaś Autorce wątku pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
nashida Re: piosenka dla rodziców 03.06.08, 22:09 Nie wiem czy udzieliłam, bo do niej należy decyzja, jaką piosenkę wybierze. Być może niekóre z piosenek nie są najszczęśliwszym trafem, ale cóż, nie wiedziłam, miałam dobre intencje. A Ty udzieliłaś autorce wątku pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: piosenka dla rodziców 03.06.08, 22:25 Niewielkiej, ale dzięki mnie ma 1 piosenkę do odsłuchania mniej Może byłoby tej pomocy więcej, ale nie znam tekstów, a nie chcę wypowiadać się na temat utworów, w których się nie orientuję. I, wbrew wrażeniu, rozumiem Twoje dobre intencje. Spokojnej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: piosenka dla rodziców 04.06.08, 08:36 wlasnie, tez chcialam poprawic ze to Rybinski spiewa, wiem bardzo dobrze bo do tego mielismy polowe pierwszego tanca Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: piosenka dla rodziców 04.06.08, 08:27 oto nasza: www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg dj odpowiednio zapowiedzial, dlaczego rodzicom puszczamy piosenke o przyjaciolach Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna77 Re: piosenka dla rodziców 04.06.08, 08:58 My wybraliśmy M.Fogga "Pieśń o Matce" Odpowiedz Link Zgłoś