emm1 23.06.08, 13:48 Czy ktoras z Was planuje tam wesele lub byla tam na weselu znajomych? Prosze o opinie.Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.rak1 Re: Mszczonow- chata goralska 23.06.08, 14:41 ja co prawda nie bylam tam na weselu, ale podczas jednej z firmowych imprez odbywajacej sie w sali obok widzialam jak to wyglada. musze przyznac ze wygladalo to pieknie sala duza, stoly ladnie zastawione, oswietlenie extra. Wrazenie robilo super! Niestety nie wiem czy tak samo bylo na weselu ale na naszej imprezie obsluga super, jedzenie tez extra! Minusy?? wlasnie inne imprezy obok...w poznych godzinach wieczornych () niektorzy od nas chcieli sie integrowac takze dodatkowi goscie moga byc minusem...no chyba ze rozkreca impreze Odpowiedz Link Zgłoś
emm1 Re: Mszczonow- chata goralska 23.06.08, 15:25 a porcje na talerzach byly duze? Nie mam zastrzezen odnosnie sali i dekoracji, ale boje sie, ze jedzenia bedzie malo. Glownie chodzi mi o gorace posilki, bo zimne przystawki i tak kazdy zje. A co do integrowania sie to mi nie przeszkadza, haha. Odpowiedz Link Zgłoś